• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mama, ja zawsze na jakimkolwiek pogrzebie nie bylam to placze czy jak sa katastrofy to tez lzy sie cisna do oczek :((( to okropne ale taka juz moja wrazliwosc

Jak bylam rok temu u kuzynki na pogrzebie tak ryczalam jak wariatka choc jej nie znalam ale widzialam ja w trumnie i w ogole. To bylo straszne przezycie dla mnie.

Maryla, a jestem taka, ze przezywam bez wzgledu na to, czy kogos znam czy tez nie. Jest mi cholernie smutno z powodu takiej tragedíi, dodatkowo nie potrafie sobie wyobrazic co czuja rodziny i jak bedzie wygladal pogrzeb skoro wszystkie ciala spalone. Moze po prostu beda miec miejsce na cmentarzu, uzbieraja prochy i tyle. No nie wiem. Szkoda bardzo tych ludzi. To okrutne
W tym roku mialy byc wybory na nowego prezydenta to fakt

bb, to nic ze nie udalo sie. Mam nadzieje, ze po wspomagaczach bedzie oki. Wrzuc na luz.

Drugie pranie sie juz konczy prawie, pozniej doprowadze sie do porzadku
Znacie jakies sposoby na rozdwajajace sie pazurki? wczesniej troszke mi sie rozdwajaly, a teraz na cala dlugosc :( i jestem tym zalamana, bo mam dosyc dlugie, a musze je zlikwidowac, by sie dalej nie rozdwoily

nie no kurcze chyba to źle wczesniej napisałam przykro mi i wogule strata tyle ludzi w takim miejscu i prezydent i wogule ale to inny smutek niż np jak w wypadku zmarł mój wójek który był mi bardzo bliski o to mi chodziło przykro mi że tyle osób zgineło ale jakoś tak człowiek sobie uświadamia i cieszy się że jego bliscy żyją no nie wiem sama no dziwna jestem ehhhhhhhh

mama05: super że zakup był udany :):)

Sol ja chciałam wypełnic ankiete ale nie da rady przerwa techniczna jak nie zapomne to puźniej to zrobie

buziaki ide prasować

SOL- ja tez chcialam wypelnic,ale przerwa techniczna...MARYLA- zakup udany-dzieci juz sie bujaja -na zmiane wchodza i wychodza z domu-bo raz pada a raz nie;/ masakra z ta pogada!!!!!!wiecie co taki dzien dzis,ze nawet nie wiadomo o czym pisac-zaloba narodowa przez tydzien...u mnie wlasnie pada i dzieciaki z Tomkiem wracaja:/:/ co za dzien...a ja przesadzilam tyyyle kwiatow,ze teraz kregoslup mi pada bo to ciezkie kwiaty i doniczki a jeszcze na gore je wnosilam i padam ze zmeczenia,ale jestem szczesliwa,ze udalo mi sie to zrobic-no i kupilam sobie pierwszy raz dwa storczyki-mam nadzieje ze dam rade sie nimi zajac bo niby nie sa wymagajace....niby...zobaczymy..teraz pieknie sie usmiechaja w oknie! :):)

Witam was dziewczyny w ten paskudny, mokry i bardzo smutny dzień :(

Egzamin na uczelni został skrócony z powodu katastrofy, wszystkie zajęcia odwołane dzisiaj i jutro.
Okropna tragedia, jest mi strasznie smutno i aż trudno mi to w umyśle ogarnąć.Tylu ważnych ludzi w jednym samolocie!... coś strasznego
[*]
Mąż pewnie będzie robił wizualizacje wypadku, która będzie pokazywana w wiadomościach bo zawsze niestety dostaje duże katastrofy :( .... będzie mu się bardzo trudno pracować :-(
Nowe wybory za 2 miesiące i nie wiadomo na kogo glosować, bo pomimo tego , że i tak miały być jesienią to wszystko się zmieniło :szok:

Sol - ankieta nie działa

mama
- śliczny podpis, super z zakupami, szkoda, że pogoda nie dopisała na testowanie huśtawki :-(

Witam
Straszna tragedia - ja się dowiedziałam rano u siostry i do tej pory jak oglądam Tv to nie dociera to do mnie. Tylu ludzi zginęło!

MAMA - fajnie że zakupy się udały i kwiaty już przesadzone i dzieciaki maja radochę z huśtawki a teraz czas na odpoczynek

Załączniki

• 397px-Black_Rose..jpg
    397px-Black_Rose..jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
LORELAIN,NIKA-witam,mi tez jest ciezko i smutno...miejmy nadzieje,ze nasza sytuacja polityczna sie szybko unormuje.:sorry:my teraz wcinamy cieple tosty...zmeczona jestem,ale jak patrze na moje kwiaty w nowych pieknych doniczkasz koloru budyniowego(wszystkie mam tego samego kolotu i z tej samej serii)to widze,ze warto bylo.myslalam,ze dzis bedziemy ta hustawke bejcowac ale w tym deszczu odpada...SOL- ankieta nadal nie dziala

Ostatnia edycja:
;-) dziewczyny ja jak dotąd byłam przeciw wspomagaczom na fasolkę , i tak naprawdę w tym temacie się nie orientuję ,może wy coś wiecie .

Profesjonalna ankieta on-line jakiej potrzebujesz!
ta powinna działać - nie wiem co się z tamtym serwerem dzieje

bb - a ja byłam za wszystkimi opcjami byleby się udało :tak:

To jak się teraz sieknie wszystko to dopiero będzie budel :-P Chociaż nie wiem czy w naszym państwie może być gorzej. Ostatnio któryś politolog stwierdził że gorzej być nie może. W sumie kryzys światowy a u nas norma, to i tą tragedię jakoś przełkniemy.

reklama
bb77- ja tam za bardzo w temacie tez nie jestem-opisze Ci moja sytuacje-1 jajnik juz spi a 2gi ma bardzo malo pecherzykow i teraz jestem na hormonach(tabl.anty)mm brac 3 opakowania bez przerwy na @ -ile zostalo jeszcze czasu brania to widac na suwaczku...ma to na celu uspic tego 1 jajnika a po odstawieniu hormonow moze laskawie poprawi sie produkcja a jak nie to sprobujemy z lekiem Clostylbegyt-tez wspomaga wzrost pecherzykow tyle ze bierze sie go wedlug wskazan ginek.w odpowiednich dniach cylku i lek jest na recepte-wiadomo...my zaczynamy 7 czerwca dzialania:) SOL- w tej ankiecie masz tylko 2 pytania????

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry