Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Maryla, a jestem taka, ze przezywam bez wzgledu na to, czy kogos znam czy tez nie. Jest mi cholernie smutno z powodu takiej tragedíi, dodatkowo nie potrafie sobie wyobrazic co czuja rodziny i jak bedzie wygladal pogrzeb skoro wszystkie ciala spalone. Moze po prostu beda miec miejsce na cmentarzu, uzbieraja prochy i tyle. No nie wiem. Szkoda bardzo tych ludzi. To okrutne
W tym roku mialy byc wybory na nowego prezydenta to fakt
bb, to nic ze nie udalo sie. Mam nadzieje, ze po wspomagaczach bedzie oki. Wrzuc na luz.
Drugie pranie sie juz konczy prawie, pozniej doprowadze sie do porzadku
Znacie jakies sposoby na rozdwajajace sie pazurki? wczesniej troszke mi sie rozdwajaly, a teraz na cala dlugosci jestem tym zalamana, bo mam dosyc dlugie, a musze je zlikwidowac, by sie dalej nie rozdwoily

my teraz wcinamy cieple tosty...zmeczona jestem,ale jak patrze na moje kwiaty w nowych pieknych doniczkasz koloru budyniowego(wszystkie mam tego samego kolotu i z tej samej serii)to widze,ze warto bylo.myslalam,ze dzis bedziemy ta hustawke bejcowac ale w tym deszczu odpada...SOL- ankieta nadal nie dziala