• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja nie mam problemów ze zdrowiem , i mój m,,, też po prostu okazy zdrowia , nasz pan gin mówi że to efekt leków anty.. :wściekła/y:.. i żeby próbawać do skutku , ale jak ja słysze te jego do skutku to szlak mnie trafia , a mój mąż jak widzi moją minę w trakcie tej rozmowy z panem gin,, to aż się boj odezwać ,,:-D:-Dsłuchakcie ja do tej pory podchodziłam do tego na luzie bo wiedziałam że po anty ,, może tak być .:wściekła/y:. ale teraz to szok. :-(:-(. zaczęłam się ostro martwić , nie chcieliśmy brać żadnych środków chemicznych , bo ja brałam zastrzyki hormonalne ( są silniejsze i nie da się stężenia kontrolować , jak to zastrzyk ,) i teraz są efekty , :wściekła/y:

reklama
bb - ja się niestety nie znam na wspomagaczach, mi gin jedynie polecił tabletki prenatal baby bez recepty, one przedłużają dni płodne

mama
- też mam w domu wszystkie doniczki takie same :-D:-D:-D

Witam was kochane:)
mama05 bardzo dziękuje za pamięć o mnie i za smsa,nie odpisałam od razu bo byłam w pracy a potem przyznam się szczerze zapomniała o tym smsie.Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję,kochana jesteś:))
U mnie nic ciekawego.We wtorek w nocy wróciłam do UK,urlop zleciał nie ubłaganie szybko.Już od czwartku wróciłam do pracy tylko tyle że pracuję od czwartku ciągle na drugie zmiany a mąż na rano:)
Dziś mamy piękną pogodę w UK i wybraliśmy się w trójeczkę do wesołego miasteczka,było super.
W wolnej chwili postaram się was poczytać:)

...o tragedii w Polsce słyszałam dziś rano w Angielskich wiadomościach,szok,brak słów...:(

bb77-dzieki-przyjete:tak:sluchaj,jesli nie chcesz brac chemii to moze poczytaj co tam dziewczyny pisza na watku ZIOLOPIJKI:tak:albo wejdz na str www.jestemplodna.pl i poczytaj o tych ziolowych tabletkach-ja je kupilam i jak odstawie anty to bede lykac-sluz jest po nich lepszy-to znaczy plemniki maja lepsze warunki do przezycia(a chyba o to chodzi;-)) i reguluja owulke.LORELAIN- ja kiedys kupowalam doniczki jakie mi sie podobaly a teraz wymieniam i wszystkie mam takie same i moim zdaniem super to wyglada-roznia sie tylko wielkoscia bo nie wszystkie kwiaty mam duze. AGNIESZKA- WITAJ PONOWNIE- TĘSKNILYŚMY!!!

Ostatnia edycja:
ja nie mam problemów ze zdrowiem , i mój m,,, też po prostu okazy zdrowia , nasz pan gin mówi że to efekt leków anty.. :wściekła/y:.. i żeby próbawać do skutku , ale jak ja słysze te jego do skutku to szlak mnie trafia , a mój mąż jak widzi moją minę w trakcie tej rozmowy z panem gin,, to aż się boj odezwać ,,:-D:-Dsłuchakcie ja do tej pory podchodziłam do tego na luzie bo wiedziałam że po anty ,, może tak być .:wściekła/y:. ale teraz to szok. :-(:-(. zaczęłam się ostro martwić , nie chcieliśmy brać żadnych środków chemicznych , bo ja brałam zastrzyki hormonalne ( są silniejsze i nie da się stężenia kontrolować , jak to zastrzyk ,) i teraz są efekty , :wściekła/y:
a jakie brałas tabletki i jak długo ?? bo ja też brałam anty bardzo długo chyba z 7 lat - szok i tylko raz miałam przerwe 6 m-cy tez sie zastanawiam jak to będzie ?????? Słuchaj a może pójdź raz do innego gina na konsultacje zobaczysz co tamten powie i porównasz

Agnieszka witaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

u nas sąsiada dziś zabrała karetka z wylewem co za dzień

Sol ankieta wypełniona, 2 pytanie za trudne :)

Hej dziewczyny! Ja dziś w okropnym nastroju - chyba jak większość Polaków, nie mogę uwierzyć w to co się stało :( jeszcze ta szaro-bura pogoda podkreśla nastrój :(
Miałam sie uczyć, ale stale coś w TV pokazują i się skupić nie mogę...

A co do staranek to są w toku.. zobaczymy czy coś z tego wyjdzie :) choć dziś średnio w nastroju jestem :/ zobaczymy...

Witaj lovely :):) dziwny dziś dzień :(:(
trzymam kciuki za wasze staranka :):)

Ja sie dziś dziwnie czuje brzuch mnie lekko pobolewa ale tylko jak stoje a jak usiąde to nie - dziwne co , właśnie pochłonełam słony smażony bekon z bółeczką maślaną :):):)

MARYLKA - ja bralam anty 9 lat bez żadnej przerwy i po odstawieniu i miesiącu przerwy w trzecim cyklu się udało:tak: Nic się nie obawiaj bo anty działają tylko w jednym cyklu i nie odkładają się w organiźmie, anty powodują to że wstrzymują owulację;-) Po odstawieniu jajniki pracują na pelnych obrotach;-);-) Także nic się nie martw:tak::tak:
AGNIESZKA witaj!!!!:-)
SOL - ankieta wypelniona;-)
LOVELY - witaj:happy:

reklama
SOL- ankieta wypelniona-ciezko bylo-ufff;-)LOVELY witka,ja tez dziwnie sie czuje w tym dniu,tak poprostu,po ludzku mi przykro... MARYLKA- no cos dziwnie to wyglada-raz brzuszek boli raz nie...rob suwaczek kiedy testujesz,zebysmy wciaz Cie nie pytaly:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry