• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A ja pije piwko z moim :))) i ogladamy jakas komedie na dvd, bo czlowieka trafia jak wszedzie mowia wciaz o katastrofie. No nie ma tych ludzi i wielka szkoda ale zeby caly dzien glowy zaprzatac? A ja siadlam przed tv wczesniej i sie poryczalam oczywiscie, bo ludzie opowiadali cos tam. I tak mi sie smutno zrobilo. Jutro sieci sklepow maja byc zamkniete, dzis juz biedronke zamkneli.
Bylismy w innym sklepie, muzyka zalobna, zmulona na maxa w glosnikach az mi sie nie chcialo nic wrzucac do koszyka brr

No ciezko sie pogodzic, bo tyle waznych osobistosci... ale takie zycie. Tak mialo byc :(((

podpisuje się pod tym postem nic dodać nic ująć u nas tylko na jednym programie dają normalny program

reklama
mama, baranka polecam. U nas się sprawdził w przedpokoju. Nikt mi się nie opiera o ścianę zdejmując buty i żadnych plam od rąk itd nie widać:-)

Marylka masakra jakas. W sklepie to czulam sie jak na pogrzebie. mogli ta smutna muzyke calkiem wylaczyc a nie...
a caly dzien nie musza pokazywac tragedíi bo tylko ludzi tym doluja, ktorzy i tak maja dosc

A moj mi nie daje spokoju odkad mnie dzis zobaczyl hehe. no w koncu mnie nie widzial od poniedzialku :)))) eh, faceci

Pysia no jak tak długo Cie nie widział to nic dziwnego że nie daje Ci teraz spokoju :):)
no ja też już nie mogłam tego w telewizji oglądac bo w kółko to samo puszczali rozumiem żałoba strata ale jak nie maja nowych informacji to tak bez sensu troche no ale dość już o tym dziś
a ja jednak zaraz zmienie sówaczek :):) zaraz będzie :):)

MARYLKA- czekamy na nowy suwaczek:tak:ZAPMARTA- no ja jeszcze chce baranka zrobic na klatce schodowej na pietro bo tak widac raczki dzieci,ze mnie trafia-mze dlatego ze mm lososiowy jasny kolorek-w kazdym razie larem robimy baranka-postnowione.a w duzym pokoju na 2 scianach kladziemy ten kamien ozdobny i mam jeszcze sporo planow a jak wyjdzie to zobaczymy. a dzis odkurzalam nowym nabytkiem-no miodzio...:tak:

mama05 to super że jesteś zadowolona z odkurzacza :):) a wiesz ja jeszcze swojego nie wyprubowałam :):) mąż z nim lata :):):):):)
sówaczek już jest kubek - no żebyście pamiętały o herbacie jak będe testowac a zielony bo kolor nadzieji :):) ale sobie wykombinowałam co ??

MARYLKA- no az sie usmialam jak zobaczylam ten kubek!!!! :)))za 2 tyg i 2 dni wszystkie idziemy robic rano herbatke a Ty testujesz:))

Witajcie dziewczyny

Rety straszny dzień - pogoda okropna i jeszcze to sraszne wydarzenie-nieprawdopodobne:szok:jak rano usłyszałam to nie umiałam sprzątac tylko ciągle słuchałam. Sraszna ragedia któa uświadamia że w każdej chwili kązdego może spokać coś złego i nikt nie zna dnia ani godziny...brrrr okropne...ale dość tego już i ttak za dużo tego w tv.

Sol a czy to tylko chodzi o sok z winogron czy o samo jezenie owoców winogron tez???bo ja bardzo duzo jadłam winogron w ciąży,no ale na sczzeście Julce nic ni ebyło.:szok:

maryla86 czekamy niecierpliwie do Twojego testowania:tak:to ja pewnie będę tydzień po Tobie:-)

Moja Julka ma tak wybujałą fantazję że zaczęła osatno mówic o siostrze,któa jest w niebie:szok:
tescie cos tam wspominali o braciszku itp ale ja ani słowem nie skoentowałam, niech czekają,przeciez nie będę nikomu mówić że będziemy się starać,ylko wy wiecie:-)nawet w pracy siedze cicho:-p

ok ide cos porobic na kompie i obejze sobie vampire diaries bo juz jes nowy odcinek:-)

KASIAWIE-hejka,w takim razie czekamy rowniez na Twoje testowanie-no w koncu cos sie rusza w tym temacie:)))jak ja juz bym chciala konczyc 3 opakowanie a dopiero koncze 1 ...ale dobrze,ze mam brac 3 a nie np.6...wiecie co,ide lulu-nalewka babci dziaaala i dwoji mi sie przed oczami-takze lepiej sie poloze grzecznie.jutro pewnie po obiadku wlece na BB do moich kobitek-do zobaczenia,do napisania,do testowania-oj,zaczyna sie-juz pisze nieskladnie ,takze coz-nara lejdis:))))))))))))tym ktore poluja na jajeczko-powodzenia i dajcie czadu:):):):):))))papaaa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry