maryla86
Fanka BB :)
A ja pije piwko z moim)) i ogladamy jakas komedie na dvd, bo czlowieka trafia jak wszedzie mowia wciaz o katastrofie. No nie ma tych ludzi i wielka szkoda ale zeby caly dzien glowy zaprzatac? A ja siadlam przed tv wczesniej i sie poryczalam oczywiscie, bo ludzie opowiadali cos tam. I tak mi sie smutno zrobilo. Jutro sieci sklepow maja byc zamkniete, dzis juz biedronke zamkneli.
Bylismy w innym sklepie, muzyka zalobna, zmulona na maxa w glosnikach az mi sie nie chcialo nic wrzucac do koszyka brr
No ciezko sie pogodzic, bo tyle waznych osobistosci... ale takie zycie. Tak mialo byc((
podpisuje się pod tym postem nic dodać nic ująć u nas tylko na jednym programie dają normalny program
ZAPMARTA- no ja jeszcze chce baranka zrobic na klatce schodowej na pietro bo tak widac raczki dzieci,ze mnie trafia-mze dlatego ze mm lososiowy jasny kolorek-w kazdym razie larem robimy baranka-postnowione.a w duzym pokoju na 2 scianach kladziemy ten kamien ozdobny i mam jeszcze sporo planow a jak wyjdzie to zobaczymy. a dzis odkurzalam nowym nabytkiem-no miodzio...
jak rano usłyszałam to nie umiałam sprzątac tylko ciągle słuchałam. Sraszna ragedia któa uświadamia że w każdej chwili kązdego może spokać coś złego i nikt nie zna dnia ani godziny...brrrr okropne...ale dość tego już i ttak za dużo tego w tv.