• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Tia - pytania jak na olimpiadzie :-):-D:-)

A mi Karola wreszcie padła. Wstaliśmy przed dziesiątą i nie spała cały dzień. Ciekawe o której pobudka :sorry:

reklama
Dzięki dziewczyny za kciuki ja testuje za dwa tygodnie jutro zrobie nowy sówaczek jak ten się do końca przedawni :):) to podmienie :):) no ale na objawy to raczej za wcześnie i niewiem dla tego o co chodzi no ale nic mocno nie boli tylko jak prasowałam to był taki twardszy i pobolewał a że prasowałam chyba z 3 h jak nie dłużej to potem mnie leciutko krzyż pobolał ale poleżałam sobie grzecznie i było si :):):) teraz wciągam delicje, kurcze ostatnio moge nie jeś cały dzień a wieczorem chce mi sie ciągle słodkiego :( nie moge się powstrzymać:no:

Jestem, smutno mi okropnie i wciąż nie wierzę w to co się stało. Żal mi tych rodzin, dzieci...
(Poseł Putra miał chyba z szóstkę dzieci...)

mama, ja jak się przeprowadzałam do nowego m, to wymieniłam wszystkie doniczki na takie same. Finał taki, że po trzech latach znów mam każdą z innej parafii. A to koty zwaliły, a to ja strąciłam itd... przesadzałam w co się dało.:-D

Sol, ankieta wypełniona.

SOL- Zuza tez juz padla,zaraz Domi do kpania-obudzilam go po drzemce o 17 wiec jeszcze ma oczy jak 5 zloty ,ale za 10 min Tom Go kapie i do spania-najwyzej bedzie gadal w lozeczku a my juz bedziemy mieli z glowy;-)i mozemy wypic po kieliszku nalewki mojej babci.kupilismy dzis tez ozdobny tynk waniliowy do lazienki bo mamy plytki ,ale od sufitu w dol na wielkosc pltki mamy dookola "normalna"sciane i dzis Tom zagruntowal a jutro bedzie nakladal-to taki chropowaty bedzie jak baranek-ciekawe czy wyjdzie tak jak mysle,ze wyjdzie...:sorry:a wogole to dzie wydlismy prawie 800 zl:szok::szok:wlasnie sobie uswiadomilm:sorry:

maryla - ja brałam zastrzyk hormonalny depo-provera .ten lek można brać ale tylko pod okiem gina . i w określonej dawce i nie długim czasie .. mówią że nie polecają , ale ja byłam zadowolona kumpela mi go poleciła ona brała , nie musisz pamiętać o tabletkach , ale w zamian za to okres zanika albo od razu albo po miesiącu , ja miałam od razu ...:-D niby fajnie ale teraz tego są skutki .
a co do ginów to chyba już wszystkich możliwych u mnie w mieście zaliczyłam :-D:-D..

mama czesem takich rzeczy sobie lepiej nie uświadamiać :):) znam ten ból niestety :(:(:(:( trzymam kciuki żeby wyszło tak jak wyść powinno czyli tak jak sobie wyobrażasz :):):)

zapmarta: w końcu jesteśmy wszystkie razem ty i my :):)

bb77: a no ja też chciała brać te zastrzyki bo sobie pomyślałam że to wygodne ale gin mi odradził powiedział że potem są problemy z zajściem w ciąże i że wogule to nie najlepszy sposób na dłuższy czas on daje tylko 1-2 dawki kobietą karmiącym ale tak to odradze ze względu na skutki i mówi że to w Afryce kobietom daja takie zastrzyki , a tobie gin wcześniej nic nie wspomniał że mogą byc takie efekty?? czy nie wiedziałaś że asz tak??

Ostatnia edycja:
ZAPMARTA- witam Cie wieczornie:tak:no ja kotkow nie mam,dzieci przeszkolone pod katem kwiatow wiec moze nic sie nie zbije;-)ze doniczki troche pobeda w domku bo ladnie to wyglada:tak:MARYLKA- mialam pisac wczesniej i wlasnie mi sie przypomnialo-Tom odeslal ubranka-doszly do Ciebie???????

MARYLKA- kurcze,no mam nadzieje,ze dojda bo Tom wyslal w srode priorytetem...a co do lazienki to licze,ze bedzie dobrze bo dlugo sie zbieralam zeby ten tynk ozdobny wkoncu kupic.:eek:okaze sie juz jutro.a mi coraz bardziej daje sie we znaki kregoslup od tego noszenia:crazy:ale sama chcialam.

reklama
A ja pije piwko z moim :))) i ogladamy jakas komedie na dvd, bo czlowieka trafia jak wszedzie mowia wciaz o katastrofie. No nie ma tych ludzi i wielka szkoda ale zeby caly dzien glowy zaprzatac? A ja siadlam przed tv wczesniej i sie poryczalam oczywiscie, bo ludzie opowiadali cos tam. I tak mi sie smutno zrobilo. Jutro sieci sklepow maja byc zamkniete, dzis juz biedronke zamkneli.
Bylismy w innym sklepie, muzyka zalobna, zmulona na maxa w glosnikach az mi sie nie chcialo nic wrzucac do koszyka brr

No ciezko sie pogodzic, bo tyle waznych osobistosci... ale takie zycie. Tak mialo byc :(((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry