• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam sie ,my po obiadku,Domi zasypia-to znaczy penie juz spi bo cisza-przestal spiewac;-)Tom walczy z lazienka-naklada na sciane a ja zaraz bede robila odpowiednie efekty:-D:-DZuza bajke oglada i tak niedziele leci...Witaj PIXI-pisz kiedy masz ochote.SOL- no to ladnie Ci Karola spala:tak::tak::tak:nasze wstaly przed 8 i Tom z Nimi zszedl na dol a ja pospalam do 8.30..u nas pogoda do bani-wieeeeje i pada co jakis czas...:sorry:pozdrawiam.LOVELY- witaj,moze dzis staranka beda-wczoraj to taki dzien,ze j jak sie rano obudzilam to zastanawialm sie czy mi sie to snilo czy...ale jednak sie nie snilo:-(:-(

reklama
mama - a no pospało się dziecku - ale i ja się wyspałam :-D A teraz siedzi u dziadków żebym ja mogła pisać w spokoju a Marcin mógł się wyspać :-D

A mi się obiadek robi w piekarniku - zrobiłam dzisiaj jarskie danie - zapiekankę z ziemniaczków, buraczka i marchwi z sosikiem żurkowym :tak: Mam nadzieję że dobry wyjdzie bo pierwszy raz dodałam tego sosu. Już prawie skończyłam wstęp :tak: Zmienił się o jakieś 300 stopni więc źle mam nadzieję nie będzie.

mama - a no pospało się dziecku - ale i ja się wyspałam :-D A teraz siedzi u dziadków żebym ja mogła pisać w spokoju a Marcin mógł się wyspać :-D

A mi się obiadek robi w piekarniku - zrobiłam dzisiaj jarskie danie - zapiekankę z ziemniaczków, buraczka i marchwi z sosikiem żurkowym :tak: Mam nadzieję że dobry wyjdzie bo pierwszy raz dodałam tego sosu. Już prawie skończyłam wstęp :tak: Zmienił się o jakieś 300 stopni więc źle mam nadzieję nie będzie.
SOL-no to dajesz czadu z praca-super-a jak sie troche powzorujesz na innej pracy to nic sie nie stanie;-)najwazniejsze ze wiesz juz o co kaman i mozesz dzialac:tak:a powiedz mi gdzie sie podziala opcja odpowiedz pod ostatnim postem?????????????????????teraz kliknelam w odp.w Twoim poscie:sorry:my dzialamy z lazienka-wychodzi SUPER!!!!!!!!!

Eee. a ja mam odpowiedź normalnie widoczną. I ciągle z niej korzystam. Spróbuj może odświeżyć całkowicie stronę wciskając lewy Ctrl i F5 powinno zadziałać.

Wstęp skończony, teraz czekam aż mi serwer odblokują - już mam opłacony więc wrzucę tam sklep Maryli od razu :tak: Tylko niech mi to pieroństwo odblokują :-p Bo muszę tam drobne poprawki zrobić i dodać jedną zakładkę o którą się promotor prosił. A wogóle to będzie tam dodana funkcja forum ale to w przyszłości :-p Teraz zabieram się za pisanie artykułów do pracy bo to też obiecałam uzupełnić jak najszybciej ale jakoś motywacji mi brakowało, a że udało mi się wstęp napisać to chyba skrzydeł dostałam. Tylko po obiadku jakaś ospała się czuję. Zresztą te wszystkie leki mnie strasznie osłabiają a antybiotyk dobija, ale zostało mi jeszcze 4 dni brania i zastanawiam się czy nie skończę wcześniej zanim znowu zacznę odczuwać skutki uboczne - nie wiem czemu po każdym antybiotyku dochodzę do siebie przez jakieś dwa tygodnie od zakończenia brania. Mój organizm chyba ma dość antybiotyków.

Eee. a ja mam odpowiedź normalnie widoczną. I ciągle z niej korzystam. Spróbuj może odświeżyć całkowicie stronę wciskając lewy Ctrl i F5 powinno zadziałać.

Wstęp skończony, teraz czekam aż mi serwer odblokują - już mam opłacony więc wrzucę tam sklep Maryli od razu :tak: Tylko niech mi to pieroństwo odblokują :-p Bo muszę tam drobne poprawki zrobić i dodać jedną zakładkę o którą się promotor prosił. A wogóle to będzie tam dodana funkcja forum ale to w przyszłości :-p Teraz zabieram się za pisanie artykułów do pracy bo to też obiecałam uzupełnić jak najszybciej ale jakoś motywacji mi brakowało, a że udało mi się wstęp napisać to chyba skrzydeł dostałam. Tylko po obiadku jakaś ospała się czuję. Zresztą te wszystkie leki mnie strasznie osłabiają a antybiotyk dobija, ale zostało mi jeszcze 4 dni brania i zastanawiam się czy nie skończę wcześniej zanim znowu zacznę odczuwać skutki uboczne - nie wiem czemu po każdym antybiotyku dochodzę do siebie przez jakieś dwa tygodnie od zakończenia brania. Mój organizm chyba ma dość antybiotyków.
nie wiem o co chodzi-odswiezylam stronka jak napisalas i nadal kozystam z odp.z ostatniego postu....moze jutro bedzie OKi:sorry:my skonczylismy lzienke-cud-miód:tak::laugh2:wyszlo tak jk myslalam i jak chcialam:laugh2::laugh2:Marylka chyba trzymala kciuki;-)teraz zbieramy sie do pozadkow i jeszcze kumpela dzwonila ze wleci za 40 min wiec musze chate ogarnac bo pelno sladow a poki Domi spi to nam szybko pojdzie-wyszlo troche slonka-Zuza poszla na ogrod na hustawke-ale teraz mam wygode z ta hustawka:rofl2:

Nie wiem czemu u ciebie tego nie ma - ja normalnie widzę różowy prostokącik odpowiedzi i wsio gra. Ale zgłoszę dziewczynom :tak:

Miłego sprzątania :-p

A ja dzis ogladalam jak przylecialy zwloki prezydenta :(((

Z lozka zwlec sie nie moglam. Ciezko mi z powodu tej tragedíi. Okropne to takie

Pogoda tez nie zacheca do niczego, raz slonce, raz deszcz. Teraz pada niesamowicie

pysia - to nie oglądaj - telewizja dołuje :tak:

A ja właśnie robię porządki w moich starych rzeczach - notatkach z farmacji. Znalazłam rzeczy których nie widziałam od prawie czterech lat i miałam wrażenie że gdzieś po dwóch przeprowadzkach zwyczajnie zaginęły - a tu taka niespodzianka :-D Ja jednak jestem chomikiem :-p

Sol no niby tak ale chcialam obejrzec dzis o tym jak to przywiezli zwloki, bez placzu nie obeszlo sie ale jakos tak chcialam obejrzec eh
sol, eh te studia. Ja zamierzam isc od pazdziernika :))) zobaczymy co z tego wyjdzie hy hy :)))

A ja dzis mialam wielka chetke na spacer ale pogoda nie sprzyja spacerom :)

fajnie, ze znalazlas notatki :)))
ja juz sie nie moge doczekac ciazy a wczesniej staranek

reklama
Przebrnęłam przez tą stertę - niestety okazało się że większa połowa mi gdzieś się zgubiła :-(
Dobra informacja - znalazłam numer do starej przyjaciółki - zadzwoniłam i okazało się że jest w domu - fartem bo jej rodzice mają dzisiaj rocznicę i miała wychodzić pół godziny temu ale została i zastałam ją fartem :-D Umówiłyśmy się już na spotkanie. Nie widziałam jej ... a ze trzy lata spokojnie. Studiowałyśmy razem a po szkole ona wyjechała do Włoch i kontakt się urwał. Często myślałam co u Niej słychać a tu taka niespodzianka :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry