mama05
prrrryy szaaaalona :))
witam sie ,my po obiadku,Domi zasypia-to znaczy penie juz spi bo cisza-przestal spiewac;-)Tom walczy z lazienka-naklada na sciane a ja zaraz bede robila odpowiednie efekty
Zuza bajke oglada i tak niedziele leci...Witaj PIXI-pisz kiedy masz ochote.SOL- no to ladnie Ci Karola spala

nasze wstaly przed 8 i Tom z Nimi zszedl na dol a ja pospalam do 8.30..u nas pogoda do bani-wieeeeje i pada co jakis czas...
pozdrawiam.LOVELY- witaj,moze dzis staranka beda-wczoraj to taki dzien,ze j jak sie rano obudzilam to zastanawialm sie czy mi sie to snilo czy...ale jednak sie nie snilo:-
-(

Zuza bajke oglada i tak niedziele leci...Witaj PIXI-pisz kiedy masz ochote.SOL- no to ladnie Ci Karola spala

nasze wstaly przed 8 i Tom z Nimi zszedl na dol a ja pospalam do 8.30..u nas pogoda do bani-wieeeeje i pada co jakis czas...
pozdrawiam.LOVELY- witaj,moze dzis staranka beda-wczoraj to taki dzien,ze j jak sie rano obudzilam to zastanawialm sie czy mi sie to snilo czy...ale jednak sie nie snilo:-
Bo muszę tam drobne poprawki zrobić i dodać jedną zakładkę o którą się promotor prosił. A wogóle to będzie tam dodana funkcja forum ale to w przyszłości
wyszlo tak jk myslalam i jak chcialam