• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie po spacerku-u mnie od 15.00 jest slonko i calkiem mila pogoda,bylysmy z kumpule,z Tomkiem i z dziecmi na dlugim spacerze potem kawa i paczki i babka...:sorry:a podobno sie odchudzam i nie jem slodkiego:sorry:teraz dzieci czcialy jeszcze isc na plac zabaw,wiec Tom z nimi poszedl,ja ogarnelam do konca domek i odpalilam kompa...SOL- milego spotkania po latach...PYSIA-:sorry:witaj,mi tez lzy polecialy...ja nadal nie mam opcja Odpowiedz:crazy:jak poczytam to ide na gore strony i tam klikam-troche mnie to wkurza!!

reklama
Mama, a ja mam normalnie odpowiedz, wiec nie wiem co sie dzieje u Ciebie. Ciekawe czy zrobia dzien wolny od pracy jak bedzie pogrzeb prezydenta....

Sol, ja jestem przeciwko odnawiania takich starych znajomosci. Zawiodlam sie kilka razy i koniec. Eh. Mialam dwie kolezanki, mialysmy utrzymywac kontakt po szkole, ta... jedna poza granicami kraju, druga tez wyjechala kawalek stad i cisza. Jak sie nie odezwalam pierwsza to nie pisaly. A ta za granica jaka to teraz nie pani, co ona to nie planuje itd. brr... co sie z tymi ludzmi dzieje. I zdecydowalam, ze koniec tego skoro ktos nie ma kaprysu sie pierwszy odezwac to ja tez nie bede sie juz narzucac :)))

Witam wieczorkiem:-)

U nas dziś cudna pogoda - słoneczko i ciepełko więc po obiedzie obowiązkowo spacerek i karmienie kaczek:tak: A dziś była jeszcze para łabędzi ;-)
MAMA - ja mam wszystkie opcje tak jak były:happy: no i fajnie że łazienka już skończona:tak::tak:

PYSIA - mi też łzy pociekły po policzkach:(((

czesc NIKA- a ja kozystam z odpowiedzi z Twojego posta,nie wiem co mi sie porobilo-wczoraj bylo si a dzis...moja rodzinka wlasnie wrocila musze im kolcje zrobic,a dzieciaki jakie wypieki maja

Nika, a ja co najlepsze plakalam a pozniej jak przestalam to i tak lzy same lecialy. Eh, no ciezka sytuacja i ciezko sie z tym pogodzic eh :((( w takich chwilach mysle o tym, ze niw warto sie niekiedy zadreczac, smucic, klocic, gniewac itd. tylko trzeba korzystac z dnia maksymalnie. Eh, wzielo mnie az na rozwazania.... takie zycie

Koniec tematu :)
Ja za niedlugo z Moim jedziemy po moja sis i pare godzinek razem hy hy a pozniej rano pobudka eh :((((

pysia - tylko widzisz - nawet jakby chciała się do mnie odezwać to nie było jak. Po pierwsze - ja się wyprowadziłam do męża a moja mama zmieniła numer a potem ja zmieniłam numer. Więc jakby bardzo chciała nie miała jak. A my utrzymywałyśmy kontakt jak była we Włoszech ale to było pierońsko kosztowne a jak wróciła to ja miałam pozmieniane numery, inny adres a jej w drodze powrotnej z Włoch zginął telefon. Obie jak te głupie szukałyśmy się przez te lata, ja nie pamiętałam jej adresu - to znaczy trafiłabym ale nie znałam dokładnego adresu żeby zadzwonić na biuro numerów a ona nie jest z mojej miejscowości i się okazało że ludzi z jej nazwiskiem jest u niej kilkanaście numerów. Potem jakoś Karola zaprzątnęła mi głowę. W sumie niczym nie ryzykuję a sądząc z rozmowy niewiele się zmieniła :tak: Jeśli się mylę - nic się nie stanie - najwyżej się więcej nie spotkamy. Teraz czekam na ładniejszą pogodę i jedziemy z Karolą do niej. Bidna jest w trakcie remontu domu - dobrze że jeszcze dzieci nie mają bo mówi że by się zagryzła :-p A jeśli się uda to zajrzy do nas na dniach jeśli się nie wypogodzi na tyle żebyśmy my pojechały.

A ja się znowu zmotywować nie mogę. Mój promotor nie odbiera i nie wiem na którą mam jutro jechać czy ew. mogę mu wstęp mailem przesłać. Nic nie wiem i jak się zaraz wścieknę to mu maila wyślę z prośbą o poprawki i wytyczne dotyczące reszty rozdziałów.

Witajcie wieczorową porą:-)

Rany jaka u nas pogoda:confused2:normalnie szok!!ciągle pada,nic się nie chce:baffled:

Sol gratuluje skończenia wstępu:tak:
mama super że pozytywnie zakończone prace nad łazienką:tak:

Dziś mam 8dc myślicie żeby zwiększyć szanse na chłopczyka to czekać az do 13-14dc??a jakby owu miała byc szybciej i przegapie??kurcze sama nie wiem:baffled:
Pierwszy raz tak planuje,a swojego cyklu nie znam az tak dokładnie,nigdy nie mierzyłam temp ani nic takiego,wsyztsko na wyczucie:zawstydzona/y:

Kasia - zacznij sobie tempke mierzyć - nie jest trudno - najlepiej jeśli posiadasz zwykły elektroniczny termometr - nie taki do ucha. Ponoć plemniki chłopięce są szybsze a dziewczynek powolniejsze ale wytrzymalsze - ale nie zawsze się sprawdza. My kochaliśmy się w przeddzień owulacji i w dniu owulacji a wyszła dziewczynka gdzie wg prognoz chłopiec być powinien. A jak zaobserwujesz skok tempki to znaczy ze owu jest i jak chcesz chłopczyka to wtedy może mąż strzelać :-D

Zrobiłam sobie cały spis treści i bardzo bym chciała wiedzieć kiedy mój promotor znajdzie dla mnie jutro czas. Ehh... Najgorsze ze mam coraz większego niechciaja.

reklama
KasiaWie, Mama dziękuję za przywitanie:-)

Pixy witaj :-) zaczynasz staranka wtedy kiedy ja:-) życzę powodzenia i oby się udało z apierwszym razem :tak:

To być możne razem będziemy testowały?
ja takze tobie zycze aby sie udalo za pierwszym razem bo u mnie to możne być troszkę trudniej bo chce parę cykli celować w dziewczynke a noz moze sie uda...:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry