Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

dobrze,ze juz jestes!!cholerka wspolczuje Ci z takimi ytuacjami-mnie tez brdzo to wkurza jak ktos mowi-juz nie zaraza
albo-to kaszel,katar alergiczny
a po 2 dniach moje choruja!!!!!!!!!!wcale sie nie dziwie ,ze Twoj sie wkurzyl!!no ale w sumie dzis u mnie sloneczny dzien wiec wstalam w mega dobrym humorze-dzieci wstaly przed 8-ledwo wyrobilismy sie zeby zawiesc Zunie do przedszkola
WSTAWAC-Wiolka wrocila

KSIAWIE- ciesze sie ze moglam pomoc;-)a jesli chodzi o moje ciaze to mi od poczatku nie bylo latwo-pierwsza ciaze stracilam w 9 tyg,potem o druga straralismy sie 8 m-cy i jest Zunia i o kolejna 3 m-ce i jest Dominik(przy Nim bralam hormony i lek Clostylbegyt na owulke)teraz tez biore hormony i jak mi ktos powie ,ze trzecie dziecko u nas to wpadka to zabije.......śmiechemmama bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienia:-)co do godziny to mam tu problem bo 2 razy w tyg musze wstac o 5.40 a w pozostałe wstaje po 7,no ale bede musiała to sobie jakos ułozyc
wiecie co powiem wam szczerze że jakos nie dpuszczam mysli ze ma się nie udać,juz sobie wsyzsko tak ułożyłam w głowie ze porosu musi sie udac,moze powinnamm tez sie nastawic na rozczarowanie,bo przeciez czasem to nie takie proste
Ale najbardziej mnie zatanawia jak to mozliwe ze ma się dwójke dzieci (np jak mama05) a i tak miec problemy z kolejna ciąża,to takie nielogiczne dla mnie
ok dziewczyny to dobranoc,te które dzis próuja to powodzenia:-)a resce niech jak najszybciej mija czas zeby juz mogły się starać,a inne juz testować:-)
do jutra kobitki![]()
i Sol tez nie miala latwo zeby miec dziecko 6 czy 7 razy poronila i teraz tez bedzie sie starala na wspomagaczach-trzymam kciuki zeby udalo Ci sie za pierwszym podejsciem...
WISIENKA- witamy Cie na watku pisz smialo-wspieramy i pomagamy jak mozemy,rozsmieszamy i przytulamy jak jest to potrzebne-zapraszam!!Witam. Oglądam forum już od dawna i w końcu zdecydowałam się wpisać. Przygotowuję się do ciąży od trzech miesięcy. Bardzo pragniemy dzidziusia. Mam 15 letniego syna. Wielki z niego mężczyzna i w naszym domu bardzo brakuje maluszka. Całe moje poplątane życie ułożyło się tak, że nie mogłam wcześniej mieć dziecka. A zawsze pragnęłam mieć gromadkę rumianych brzdąców. Wszyscy bardzo pragniemy tego dzidziusia. Ja mój mąż i synek. Mam już prawie 34 lata i bardzo martwię się jak to będzie. Chcę przygotować się do ciąży jak najlepiej. Zdrowo się odżywiam i żyję aktywnie.Od stycznia brałam folik a teraz zmieniłam go na feminatal. Na czwartek mam umówione wszystkie potrzebne badania. A potem... Startujemy.
SOL- GRATULUJE wstawienia stronki Ty nasza zdolna bestyjo

witam serdecznie i pisz często i a zaglądaj jeszcze częściej bo cięzko nas nadrobicWitam. Oglądam forum już od dawna i w końcu zdecydowałam się wpisać. Przygotowuję się do ciąży od trzech miesięcy. Bardzo pragniemy dzidziusia. Mam 15 letniego syna. Wielki z niego mężczyzna i w naszym domu bardzo brakuje maluszka. Całe moje poplątane życie ułożyło się tak, że nie mogłam wcześniej mieć dziecka. A zawsze pragnęłam mieć gromadkę rumianych brzdąców. Wszyscy bardzo pragniemy tego dzidziusia. Ja mój mąż i synek. Mam już prawie 34 lata i bardzo martwię się jak to będzie. Chcę przygotować się do ciąży jak najlepiej. Zdrowo się odżywiam i żyję aktywnie.Od stycznia brałam folik a teraz zmieniłam go na feminatal. Na czwartek mam umówione wszystkie potrzebne badania. A potem... Startujemy.
witam kochane:-)
niestety nie uda mi sie was nadrobic bo napisalyscie jakies p-anad 100 stron pod moja nie obecnosc. stesknilam sie za wami:-)
dzis mam nerwa a wlasciwie od wczoraj bo moja mala jest chora a to przez lukasza siostrzenice byla chora i caly czas tu przychodzila do babci i siedziala calymi dniami.... ale oczywiscie wszyscy stwierdzili ze nie zaraza juz no i...
wczoraj mala mi zaczela kaszlec i wymiotowac jednoczesnie... moj tak sie wk.... ze szok stwierdzil ze zrobi wszystko abysmy w ciagu 2 tyg sie wyprowadzili.