• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam. Oglądam forum już od dawna i w końcu zdecydowałam się wpisać. Przygotowuję się do ciąży od trzech miesięcy. Bardzo pragniemy dzidziusia. Mam 15 letniego syna. Wielki z niego mężczyzna i w naszym domu bardzo brakuje maluszka. Całe moje poplątane życie ułożyło się tak, że nie mogłam wcześniej mieć dziecka. A zawsze pragnęłam mieć gromadkę rumianych brzdąców. Wszyscy bardzo pragniemy tego dzidziusia. Ja mój mąż i synek. Mam już prawie 34 lata i bardzo martwię się jak to będzie. Chcę przygotować się do ciąży jak najlepiej. Zdrowo się odżywiam i żyję aktywnie.Od stycznia brałam folik a teraz zmieniłam go na feminatal. Na czwartek mam umówione wszystkie potrzebne badania. A potem... Startujemy.

Idę spać - chciałam ustalić nowy adres dla mojej strony i wszystko spierdzieliłam. Jak mi jutro kolega nie pomoże to mogę się pożegnać z obronami :-(

witam kochane:-)
niestety nie uda mi sie was nadrobic bo napisalyscie jakies p-anad 100 stron pod moja nie obecnosc. stesknilam sie za wami:-)
dzis mam nerwa a wlasciwie od wczoraj bo moja mala jest chora a to przez lukasza siostrzenice byla chora i caly czas tu przychodzila do babci i siedziala calymi dniami.... ale oczywiscie wszyscy stwierdzili ze nie zaraza juz no i...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mala mi zaczela kaszlec i wymiotowac jednoczesnie... moj tak sie wk.... ze szok stwierdzil ze zrobi wszystko abysmy w ciagu 2 tyg sie wyprowadzili.

Wiolka- WITAJ!!!!!!CZEKALYSMY I TESKNILYSMY:tak::tak::tak: dobrze,ze juz jestes!!cholerka wspolczuje Ci z takimi ytuacjami-mnie tez brdzo to wkurza jak ktos mowi-juz nie zaraza:crazy:albo-to kaszel,katar alergiczny:crazy:a po 2 dniach moje choruja!!!!!!!!!!wcale sie nie dziwie ,ze Twoj sie wkurzyl!!no ale w sumie dzis u mnie sloneczny dzien wiec wstalam w mega dobrym humorze-dzieci wstaly przed 8-ledwo wyrobilismy sie zeby zawiesc Zunie do przedszkola:szok::-DWSTAWAC-Wiolka wrocila:laugh2::laugh2:

mama bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienia:-)co do godziny to mam tu problem bo 2 razy w tyg musze wstac o 5.40 a w pozostałe wstaje po 7,no ale bede musiała to sobie jakos ułozyc:tak:
wiecie co powiem wam szczerze że jakos nie dpuszczam mysli ze ma się nie udać,juz sobie wsyzsko tak ułożyłam w głowie ze porosu musi sie udac,moze powinnamm tez sie nastawic na rozczarowanie,bo przeciez czasem to nie takie proste:baffled:
Ale najbardziej mnie zatanawia jak to mozliwe ze ma się dwójke dzieci (np jak mama05) a i tak miec problemy z kolejna ciąża,to takie nielogiczne dla mnie:eek:

ok dziewczyny to dobranoc,te które dzis próuja to powodzenia:-)a resce niech jak najszybciej mija czas zeby juz mogły się starać,a inne juz testować:-)
do jutra kobitki:tak:
KSIAWIE- ciesze sie ze moglam pomoc;-)a jesli chodzi o moje ciaze to mi od poczatku nie bylo latwo-pierwsza ciaze stracilam w 9 tyg,potem o druga straralismy sie 8 m-cy i jest Zunia i o kolejna 3 m-ce i jest Dominik(przy Nim bralam hormony i lek Clostylbegyt na owulke)teraz tez biore hormony i jak mi ktos powie ,ze trzecie dziecko u nas to wpadka to zabije.......śmiechem:laugh2:i Sol tez nie miala latwo zeby miec dziecko 6 czy 7 razy poronila i teraz tez bedzie sie starala na wspomagaczach-trzymam kciuki zeby udalo Ci sie za pierwszym podejsciem...:tak:
Witam. Oglądam forum już od dawna i w końcu zdecydowałam się wpisać. Przygotowuję się do ciąży od trzech miesięcy. Bardzo pragniemy dzidziusia. Mam 15 letniego syna. Wielki z niego mężczyzna i w naszym domu bardzo brakuje maluszka. Całe moje poplątane życie ułożyło się tak, że nie mogłam wcześniej mieć dziecka. A zawsze pragnęłam mieć gromadkę rumianych brzdąców. Wszyscy bardzo pragniemy tego dzidziusia. Ja mój mąż i synek. Mam już prawie 34 lata i bardzo martwię się jak to będzie. Chcę przygotować się do ciąży jak najlepiej. Zdrowo się odżywiam i żyję aktywnie.Od stycznia brałam folik a teraz zmieniłam go na feminatal. Na czwartek mam umówione wszystkie potrzebne badania. A potem... Startujemy.
WISIENKA- witamy Cie na watku pisz smialo-wspieramy i pomagamy jak mozemy,rozsmieszamy i przytulamy jak jest to potrzebne-zapraszam!!:tak: SOL- GRATULUJE wstawienia stronki Ty nasza zdolna bestyjo:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAMA05 DZIEKUJE ZA GORACE POWITANIE.
mala wlasnie zasnela , kaszle okropnie:-(
karzdy dzis mnie omija szerokim lukiem bo do nikogo sie nie odzywam ( no oprocz mojego M i mojej niuni oczywiscie) i chyba sie wkurzyli bo wczoraj dosyc po nich wszystkich pojechalam zwarzywszy ze mi powiedzieli ze to normalne jak dziecko przy kaszlu wymiotuje:-(:-(:-(to ze jedna z kuzynek Iwonki tak ma to nie znaczy ze to normalne bo moja mala nigdy tak nie miala.
widze ze bardzo duzo nowych staraczek....Witam was serdecznie

Wiola - witaj z powrotem - współczuję sytuacji :-( I masz rację - wymioty przy kaszlu nie są normalne - ale mogą się zdarzać szczególnie u małych dzieci.

mama - ja nie śpię od 7.30 bo moje dziecię tam sobie umyśliło.

A ja zaraz spadam się kąpać, na 13 idę z Karolą do mojego promotora bo M musi wyjść i Karola musi siłą rzeczy jechać ze mną. Tylko się zastanawiam czy jechać czy wysłać mu maila. Ale chyba pojadę to od razu sprawdzę czy są już może pieniądze do odebrania w kasie. 430 zł piechotą nie chodzi a nie mam zamiaru ich na uczelni od tak zostawić.

WIOLKA- no widzisz-rodzinka!!!!!:( moje mialy kaszel ale zadne nie wymiotowalo-raz DOMI mial tak gesta wydzieline ze jak kaszlal to mial odruch wymiotny,ale w sumie nie wymiotowal...a nowych staraczek mamy sporo i fajnie bo kilka dziewczyn albo odeszlo albo slabo zaglada(Lovely,Asiuasiu1,Agus Kula,JosephineAgnieszka)takze dobrze ze sa nowe dziewczyny bedziemy wkrotce trzymaly kciuki za restowania i zrobi sie napiecie:))))a ja jeszcze 2 opakowania musze brac i tak czekam i odliczam.....SOL- pewnie jedz,430 zl to ponad polowa Waszej raty nie ma co spora sumka:))jedz i zalatw wszystko pozytywnie-ja wlasnie wchodze na Twoja stronke:))

Ostatnia edycja:
reklama
witam serdecznie i pisz często i a zaglądaj jeszcze częściej bo cięzko nas nadrobic :):):)
witam kochane:-)
niestety nie uda mi sie was nadrobic bo napisalyscie jakies p-anad 100 stron pod moja nie obecnosc. stesknilam sie za wami:-)
dzis mam nerwa a wlasciwie od wczoraj bo moja mala jest chora a to przez lukasza siostrzenice byla chora i caly czas tu przychodzila do babci i siedziala calymi dniami.... ale oczywiscie wszyscy stwierdzili ze nie zaraza juz no i...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wczoraj mala mi zaczela kaszlec i wymiotowac jednoczesnie... moj tak sie wk.... ze szok stwierdzil ze zrobi wszystko abysmy w ciagu 2 tyg sie wyprowadzili.

Witaj wiolcia witaj Iwonka :):):):) w koncu jesteś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! współczuje że mała chora :(:(:(:(, no ale może łukasz remont przyspieszy :):):) już niedługo będziecie osobono :)

A u mnie dziś słoneczko świeci no i mam nadzieje że będą klienci bo zblizają mi się faktury do zapłaty :(

mama05 to superasko że łazienka się Wam udała to napewno dzięki moim kciukom :):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry