• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- tak jak pisze Marylka-zaden temat sie nie otwiera-blad na stronie wyskakuje napis a po srodku strony sa takie x i one sa w rzadku z gory na dol i takakby sie przesuwaja w dol a jak najechalam na ten x i cos tam bylo napisane ze Ctrl i F5 to nacisnelam,ale nadal -blad na stronie- no nie wiem mam nadzieje,ze wiesz o co kaman.ja mam caly czas otwarte i bede zagladac co akis czas. a wogole to dostalismy od rodzicow baaaardzo dozu jablek i zaraz robie szarlotke-cala wielka blache,a co!!! :)))))))))

reklama
Kasiawie, czy ja dobrze pamiętam, że ty też w dziewczynkę spróbujesz trafiać ???

mama, no właśnie trzeba wrzucić na luzik i nie wariować.:-)

Marylka, syndrom wicia gniazda, no-no dzidzia na horyzoncie:-)

a gdzie Balbinka i Bibinka ?????

mama05 ja mam jabułek dość mój dziadek zbiera zawsze jak opętany ale co myślicie że mu wystarczy to co na działce?? a skąd idzie na polane bo tam za darmo rosną i wozi jak warjat i jeszcze na nas goni potem pełno skrzynek w piwnicy lezy żeby się na polanie nie zmarnowały - ehhhhhhhhhh i jabka gniją w piwnicy bo ile można tego jeść i ile placków z jakami mozna robić????? no i on do mnie tak ostatnio ty powinnaś do pracy brać jabułka i jeść a ja do niego mówie no wiesz ale ja tak za jabkami nie przeszkadzam (naprawde rzadko je jem) a on do mnie lubić nie musisz ale jeść powinnaś żeby się nie zmarnowały - no i gadj tu z takim :)

Zapmarta: no coś jest w tym wiciu gniazda :) od 2 lat mówimy o komadorze ale dopiero teraz o dziwo :) się za to zabieramy na poważnie :):)

Bibinka pewno odpoczywa a Balbinka z tego co wiem to wczoraj na wystawe z psiakami miala jechać no i może jeszcze tam jest ???

Maryla - znowu dublujesz posty - pytałam z jakiej przeglądarki korzystasz i mi nie odpowiedziałaś :-( Bo to bardzo istotna informacja :tak:

mama - jaką masz przeglądarkę w której tą stronę otwierasz - ważne żeby naprawić błąd :tak:

ZAPMARTA- wlasnie KASIAWIE ma juz corke i chcialaby synka:))SOL ZARAZ ZOBACZE JAKA TO PRZEGLADARKA. To IE( internet exploler)

mama no to "luzuj" się przez te 2 miesiące żeby póxniej za pierwszym razem się udało:tak: no i smacznego przy jedzeniu szarlotki;-)

zapmarta tak jak pisała mama,ja juz mam córke a teraz spróbujemy celować w chłopca:tak:

dobra dziewczyny trzymajcie się lecę do pracy,odezwe się do was wieczorkiem,miłego dnia:-)

Sol, ja mam w domu Firefoxa, więc zerknę.
mama, wiedziałam, że coś pokręcę. Kasiawie chce synka, a Lorelain celuje w dziewczynkę. Powiedz mi tylko jeśli mam owulkę w 15 d.c, tzn w 15 d.c. bolą mnie cholernie jajniki, to ten ból może oznaczać, że już jest owulka, czy że dopiero będzie ???

reklama
Kasia - e tam - marudzić zawsze można - ja chciałam kwiecień i miałam kwiecień :laugh2::laugh2::laugh2: Po za tym czas leczy rany i trzeba żyć dalej - nikt wehikułu czasu jeszcze nie wymyślił więc... trzeba iść na przód :tak:

A mi buzię właśnie wykrzywiło - otworzyłam sobie Tigera o smaku limonki - to naprawdę limonka :-p:laugh2:

mama - i właśnie dlatego Ci nie działa i prócz mojej strony nie będzie Ci działało jeszcze wiele stron. A jeśli korzystasz z płatności jakichkolwiek przez internet to licz się z tym ze ktoś już może mieć dostęp do wszystkich twoich haseł, pinów, poczty i całej reszty - mówię poważnie. Każdy informatyk powie Ci żeby nie korzystać z IE - to największy niewypał Microsoftu. Zainstaluj sobie Firefox najlepiej - jest przyjemny, możesz sobie na górze mieć otwartych kilka zakładek - ma porządne zabezpieczenia i jest bezpieczny. Do tego ma wiele naprawdę przyjemnych funkcji i dodatków - jeśli denerwują Cię wyskakujące reklamy - pobierasz dodatek AddBlock Plus i mas z głowy. Ale sama zadecydujesz.

zapmarta - dzięki, na Firefox powinno ładnie śmigać. A jeśli chodzi o owulkę to znaczy że już była - jajnik (wg oficjalnych danych) może pobolewać po pęknięciu pęcherzyka - podczas kurczenia się i wchłaniania resztek pęcherzyka Graffa. Czyli oficjalnie już owulacja była - ale sporo zależy od organizmu - mnie boli jak już jest po owulacji ale koleżankę boli w momencie owulki :tak: Utrafiła kiedyś na wizycie u gina na USG :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry