• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc MARYLKA- pewnie ze dzieki Twoim kciukom bo nasze kciuki...czunia cuda!!!to teraz trzymmy za szybki remont i przeprowadzke Wiolka,zeby nam sie nerwowo nie wykonczyla:))

reklama
witaj sol:-)
pewnie masz racje, ja tez bym nie podarowala 430 zl.
a ogolnie wam sie pochwale ze mam juz wstawione nowe okna i dzis wstawiaj drzwi. :-)
czesc marylka:-)
mama05 jestem twarda tak latwo nie dam sie:-)

Ostatnia edycja:
mama05 no do tego nie możemy dopuścić i akurat 2 tyg trzymamy kciuki za wiolke a poteem wy za moje testowanie :):):)

Wiolka to super :) a wy puźniej będziecie kupować to mieszkanie ?? bo z tego co pamiętam to narazie bedziecie wynajmowac i taki remont widze konkretny robicie :)

Witam,

Wolka witaj !!!! kuruj Iwonkę i nie dawaj się "wspaniałej" rodzince. Szybciutko uciekajcie na swoje.

Sol, ty zdolniacho, gratulacje.
Marylka, zbieraj kasiorkę, zbieraj.
mama, zobaczysz jak to szybko zleci,za dwa m-ce będziecie działać na pełnych obrotach.
Ja czytam teraz sporo o planowaniu płci i spróbuję w maju z testami owu i będziemy celować przed owulką. Zobaczymy co z tego będzie.
Ja tak bronię się przed porodem w lutym (i zajściem w ciąże w maju), ale plusem tego byłoby to, że ciuchy po Karolu pasowałyby do pory roku, więc zawsze jakiś pozytywny aspekt.

ZAPMARTA- czesc Slonko:))no widzisz-w kazdej sytuacji trzeba szukac plusow a to z ubrankami to b.duzy plus bo kupe kaski zaoszczedzisz:)) takze nie ma co myslec o miesiacu urodzenia tylko dzialac :):)PROBUJ NA CORCIE I NIECH CI SIE UDA:)MARYLKA- dasz rade na faktury uzbierac i jeszcze zarobisz:) WIOLKA- ciesze sie z Toba z postepow remontu,my wczoraj konczylismy lazienke(takie kosmetyczne zakonczenie) i bardzo sie ciesze bo zawsze to cos do przodu w domku!!

no ja zleciłam kamilowi zrobienie dodatkowej szafki w łazience i po mału zaczyna projektowac komandora do naszego pokoju mam nadzieje że komandora do konca sierpnia damy rade zrobic i damy rade na niego odłożyc :):)

Sol: ja weszlam na stronke fajnie wygląda ale nie moge nic tam otworzyć i po środku zamiast obrazków - tak podejżewam że powinny tam być same krzyzyki widze ?????????????????

Maryla - a jakiej przeglądarki używasz? Bo jak Internet Explorer to łeb urwę!!!
mama - a ty masz problemy z otwieraniem na stronie?

Dziewczyny - apeluję do tak zwanego zdrowego rozsądku - nie korzystajcie z przeglądarki Internet Explorer - chyba ze chcecie dać połowie świata dostęp do waszych haseł i danych. IE to komedia jeśli chodzi o jakiekolwiek zabezpieczenia. Jeśli chcecie korzystać z dobrej i bezpiecznej przeglądarki - Google Chrome lub Firefox. Obie posiadają bardzo dobre zabezpieczenia - wyświetlają się w nich wszystkie strony i mają porządne rozszerzenia i pluginy.

Maryla - to bardzo ważna informacja jeśli chcesz prowadzić ten sklepik internetowy - IE niezależnie od moich zabezpieczeń zniweczy wszystko - jak ktoś sobie zapragnie Ci pomieszać - zrobi to z łatwością.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie dziewczyny :-)
u mnie dzi spogoda znowu beznadziejna,le poki co o nie pada:baffled:
Wisienka witaj serdecznie:tak:
Sol gratuluje ze się udało ze stronka,później sobie zobaczę co tam masz ciekawego:tak:

mama to jest straszne co piszesz,bardzo wam współczuje i Sol tyle poronień?! o jest niesprawiedliwe i okropne ze takie rzeczy się dzieją:no:
a my tu myslimy czy rrodzic w styczniu czy w maju czy jeszcze kiedyn indziej,czy starac sie teraz czy za poł roku,bo moze bedie bardziej odpowiedni czas, wy na prawde przeżyłyście tragedie, a my powinnysmy się uczyć ze nie ma co marudzić w takich błahych sprawach,jak np miesiac urodzenia:eek:

Idę sobie przygotować wszysko bo na 12 do pracy :zawstydzona/y:

tak SOL- widze tak jak Marylka!! ale otworze jeszcze raz i poczekam dluzej -choc czekalam chyba z 5 minut...MARYLKA- odlozycie na komandora-taka szafa to suuuuuuuper sprawa-pakowna i pojemna i nie trzeba wiecej mebli,moze jakies komody,ale szaf wiecej nie trzeba.polecam...KASIAWIE- witaj,no widzisz tak to sie czasem uklada w zyciu- w piersza ciaze zaszlam w 1 cyklu i to nawet sie specjalnie nie staralismy-tak na luzie i sie udalo...a potem-przedzwigalam sie w pracy i krwotok...a potem tak bardzo chcialam byc w ciazy,ze myslalam ze zwariuje i tak sie spielam ,ze organizm mi sie zablokowal i ni jak nie moglam zajsc tyle czasu...dlatego teraz tylko luz mnie uratuje jak juz skoncze brac hormony-no i nasza dewiza z mezem- NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEM-takze od 7 czerwc do pracy rodacy!!! :)))))))milej pracy i wracaj do nas szybko.

Ostatnia edycja:
reklama
Sol nie wiem jak Ci to opisać pisze że strona załadowana jak wchodze np w torba do szpitala to mie się nie otwiera i pisze błąd na stronie a jak jest główna strona to po środku X widze w ramkach nie wiem jak inaczej Ci to napisac i poczekałam aż się załaduje :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry