• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pa KASIAWIE-czekamy na Ciebie po pracy:))a jak ktoras ma ochote na szarlotke i kawke to zapraszam po obiedzie:))bede piekla jak Domi pojdzie na drzemke:)ZAPMART- pytalam ostatnio o to ginek i powiedzial,ze jak jest bol jajnika to wlasnie jest owulka.SOL- dzieki za rade,dam znac mężowi i niech dziala w temacie.

Ostatnia edycja:
reklama
mama05 ja też zamawiam miejscuwe :):):):):) ja ostatnio jak zaczynam jeść to nie moge skończyć więc chyba na kawe tylko bym wpadła bo inaczej Tom mógłby nie spróbowac nawet ciacha :)

ZAPMARTA,MARYLKA- OK to jest nas 3 -kto jeszcze??? Marylka,nie boj sie robie duza blache a zawsze kawalek odkroje dla Tom i dzieci a reszta dla nas-hahahaha!:)

ZPMARTA- a tam specjalistka:)))odpisalam Ci kochana kilka postow wyzej.

pa KASIAWIE-czekamy na Ciebie po pracy:))a jak ktoras ma ochote na szarlotke i kawke to zapraszam po obiedzie:))bede piekla jak Domi pojdzie na drzemke:)ZAPMART- pytalam ostatnio o to ginek i powiedzial,ze jak jest bol jajnika to wlasnie jest owulka.SOL- dzieki za rade,dam znac mężowi i niech dziala w temacie.
widzisz ZAPMARTA- napisalam:tak:;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak mama i Sol dziękuję. Kurczę tyle postów tworzymy, że same nie nadążamy z czytaniem (przynajmniej ja :))

Są miesiące, że nie mogę wytrzymać tak mnie jajniki bolą. Teraz w kwietniu było do wytrzymania. Zawsze na 30 dniowy cykl odczuwam ból (mniejszy, większy) ale zawsze w 15 d.c. Kupię testy owu i popróbuję w maju. Wyczytałam, że trzeba celować w dziewczynkę na ok. 40 godzin przed owu. zacznę ok 10 dnia cyklu sprawdzać i zobaczę czy mi coś z tego wogóle wyjdzie.

ZAPMARTA- to powodzenia w celowaniu:)) mam nadzieje ,ze Ci sie uda! ja mam parke,ale na zadna plec "nie polowalam"a teraz jak mam parke to jest mi-nam -obojetnie jaka plec,byle sie tylko udalo:)))a z ta owulk to roznie bywa i wiadomo,ze 100%pewnosci nie ma ale zawsze warto sprobowac-bo z tego co pamietam to pisalas ze teraz sprobujesz na dziewczynke celowac a od czerwca niech sie dzieje wola nieba:)cos tak chyba napisalas...:)

marta - powodzenie :-D Ja też nie celowałam - aż tak wybredna nie byłam :-p może i miesiąc udało mi się utrafić ale z płcią było mi obojętne. Ale pd samego początku miałam przeczucie że będzie dziewczynka i się nie pomyliłam :tak: A z drugim chciałabym też dziewczynkę - mąż ma mieszane uczucia - bo chciałby synka ale z dziewczynką będzie łatwiej bo nie byłoby problemu z ciuszkami i nie było by wojny o wspólny pokój. A ja wolałabym ale jak będzie chłopiec też nie będę płakać - ważne żeby zdrowe było :tak:
mama - ja się dołączam do ciacha ale bez kawki bo Tigera sączę :-p

A dzisiaj piękna pogoda - aż się na dwór chce wyjść. Byłam przed chwilą - siadłam sobie na ławeczce przed blokiem - w słoneczku - aż mi się żyć zachciało :-D Pierwszy raz od 4 dni wyszłam na dwór - milusia odmiana :tak: Ucho już nie boli, brzuch mnie po antybiotykach zaczyna boleć już :-( Inna bajka że w piątek spodziewam się @ i boję się jak pieron bo bez anty miałam pierońsko bolesne @ tak że z temperaturą zwijałam się z bólu. Miało minąć po porodzie - jasne - chyba jakbym sobie wycięła wszystko :dry: Zresztą zastanawiam się nad tą opcją po drugim dziecku - bo tak się żyć normalnie nie da :-(

reklama
SOL- o kurcze az takie masz bole???:( ja mialam tez bardzo silne,ale po pierwszym porodzie jak reka odjal:) i teraz nawet nie wiem kiedy dostaje-nic nie czuje,dlatego zawsze zapisuje zebym wiedziala kiedy sie spodziewac i wieczorem sie zabezpieczam bo ja zawsze rano o 5-6 dostaje...a jesli chodzi o wyciecie to trudna sprawa....:/ ja wlasnie wstawiam pieczarkowa zupe. a jesli chodzi o powietrze to wczoraj od 15 siedzielesmy na ogrodzie i spacerowalismy i byl bardzo milo,dzie bylo slonko a teraz znowu zachmurzenie a miala hustawke bejcowac:/:/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry