• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MOJE KOCHANE- PROSZE O CHWILE ZADUMY....WIADOMOSC O BIBINKI-"STRACILAM DZIDZIUSIA,SERDUSZKO NIE BIJE :( JUTRO MAM ZABIEG:( " JA normalnie placze bo slow mi brak....takie miala objawy piekne a tu taka wiadomosc...

reklama
napisala mi ,ze juz w piatek cos podejrzewala i poszla na usg i Jej to powiedzieli a dzis Jej potwierdzili:-(:-(teraz lezy w szpitalu i czeka jutro na zabieg-serce Jej peka,wylala morze lez i ma nadzieje,ze nie poloza Ja po zabiegu z kobietami w ciazy bo boi sie ze tego nie przezyje....:-(przekazalam Jej Wasze wsparcie-dziekuje Wam.napisalam Jej ze jak bedzie gotowa to niech do nas wroci i ze poczekamy tyle ile bedzie trzeba na Nia-ciezki chwile teraz przed Nia:-(:-(:-(:-(badzmy jutro rano myslami z Nia....u mnie bedzie 1 maja 6 lat jak stracilam maluszka i wciaz boli...

moje kochane- prosze o chwile zadumy....wiadomosc o bibinki-"stracilam dzidziusia,serduszko nie bije :( jutro mam zabieg:( " ja normalnie placze bo slow mi brak....takie miala objawy piekne a tu taka wiadomosc...

masakra :(:(:(:(:(:(:( co sie dzieje na tym świecie :(:(:(:( biedna bibinka nasza kochana :(:(:(:( tak mi przykro pozdrów ją odemnie co za niesprawiedliwość :(:(:(:( ryczeć sie chce :(:(:(:(

no wlasnie-tyle czekali na maluszka,cala rodzinka juz wie i teraz te pytania-jak sie czujesz,kiedy wizyta i teraz tlumacz wszystkim-tez przez to przechodzilam wiem jak to boli:(( juz Jej napisalam ze myslimy o Niej i tulimy i placzemy razem z Nia.....

bibinka - wiesz co chce napisać. :-(

maryla - mama też opiernicz dostała :-D ale indywidualnie :-p A ty głośno żebyś przemyślała kwestię bezpieczeństwa swojego w sieci podczas korzystania z IE w pracy. Szczególnie dotyczy to transakcji gotówkowych przez internet i prowadzenie sklepu internetowego. Każdemu polecam Firefox lub Chrome - ale nigdy nie IE - to najgorsza tragedia Microsoftu. Nawet promotor mi dzisiaj powiedział że dobrze by było gdyby strona działała w IE ale nie musi - bo to archaiczny przeżytek technologiczny.

Byłam z Karolą u promotora - myślałam że się spalę ze wstydu, Karola sobie piszczała pod nosem cały czas a jak trzepnęła drzwiami to chyba na dwóch sąsiednich piętrach słyszeli. Dobrze ze promotor nie widział jak to zrobiła to wytłumaczyłam ze przeciąg :dry: Ale chyba mi nie uwierzył :sorry: Wstęp przyjęty - mam minimalne poprawki i mam pisać dalej - spis treści mu się spodobał. A w ogóle to dzisiaj się dowiedziałam że mój promotor w ogóle się nie zna na tym co ja robię w mojej pracy :laugh2: - padłam :laugh2: Przynajmniej mam wolną rękę w pisaniu - to dlatego mnie nie prosił o pokazanie kodu poszczególnych stron :laugh2:

BIBINKA napisala mi wlasnie,ze nasze wsparcie znaczy dla niej bardzo wiele i ze nam dziekuje...SOL- fajnie,ze wstep przyjety,oj ta nasza Bibinka-9 m-cy staran a teraz taka wiadomosc... SOL - napisalam do BIBINKI Twoja wiadomosc do Niej i Ona napisala "wiem...dziekuje wszystkim za wsparcie,kochane jestescie kobitki,sciskam Was mocno! "

Ostatnia edycja:
reklama
mama - dziękuję

A ja właśnie robię gulasz z kluskami śląskimi. Karola miała od babci lane kluseczki z kurczaczkiem i marchewką. A po obiadku dostała bezę i wyglądała tak :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry