Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moje kochane- prosze o chwile zadumy....wiadomosc o bibinki-"stracilam dzidziusia,serduszko nie bijejutro mam zabieg
" ja normalnie placze bo slow mi brak....takie miala objawy piekne a tu taka wiadomosc...
ale indywidualnie
A ty głośno żebyś przemyślała kwestię bezpieczeństwa swojego w sieci podczas korzystania z IE w pracy. Szczególnie dotyczy to transakcji gotówkowych przez internet i prowadzenie sklepu internetowego. Każdemu polecam Firefox lub Chrome - ale nigdy nie IE - to najgorsza tragedia Microsoftu. Nawet promotor mi dzisiaj powiedział że dobrze by było gdyby strona działała w IE ale nie musi - bo to archaiczny przeżytek technologiczny.
Ale chyba mi nie uwierzył
Wstęp przyjęty - mam minimalne poprawki i mam pisać dalej - spis treści mu się spodobał. A w ogóle to dzisiaj się dowiedziałam że mój promotor w ogóle się nie zna na tym co ja robię w mojej pracy
- padłam
Przynajmniej mam wolną rękę w pisaniu - to dlatego mnie nie prosił o pokazanie kodu poszczególnych stron 
bb77- witam ,co u Ciebie?trzymasz sie??Ja też jej mocno współczuję , znam ten ból .