• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kurcze ale to zycie jest niesprawiedliwe tak sie cieszyła a my razem z nią to jest jakaś masakra co sie dzieje :(:(:(:(
ja nie mogłam chwile pisać bo miałam przedstawiciela i kilku klientów ale tak mi szkoda naszej bibinki i weś tu sie człowieku ciesz i wogule jak to nie wiadomo nic nigdy :(:( a wiecie czego mi jeszcze szkoda że biedna bedzie musiała do prady wrócic do tej zołzy wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Jeszcze do mnie nie dociera...
A ja głupia się rozpisuję o płci.:no:...
Nic mądrego nie powiem, tylko tyle mogę zrobić, że jestem z Bibinką całym sercem i bardzo jej, mężowi i Aluni współczuję. Mocno przytulam.

do bani to wszystko...

SOL -prosze bardzo.a Karola to Twoj klon:) MARYLKA,ZAPMARTA- no mi tez jest bardzo smutno...a jesli chodzi o prace to pisalam do Niej,zeby zadzwonila i powiedziala co sie stalo bo przeciez na Jej miejsce szukali kogos a troche by sie zawalilo to wszystko ,strata dziecka ,strata pracy,ale napisala,ze ma umowe na stale i nie martwi sie o prace ale juz tam dzwonila,rozkleila sie i powiedziala. narazie ma L4 do 28 kwietnia...a najgorzej,ze Ona tak juz chce tego malusza i nie dosc ze taka tragedia to jeszcze po zabiegu trzeba do 6 m-cy poczekac ze staraniami....chyba,ze lekarze powiedza Jej inaczej... i Pyzunia i Bibinka doswiadczyly tego samego...

masakra bez sensu jest to wszystko ja chyba nadal nie wierze do końca co się stało a już na pewno nie umiem sobie wyobrazić bólu jaki musi czuć Bibinka :( po prostu szok i brak słów

Witajcie Kochane,

Wpadłam się zameldować, że u mnie ok, tyle, że byłam zajęta mieszkaniem a na weekend wypuściliśmy się nad morze i na Kujawy ...

I z ostatniej strony zdążyłam się zorientować, co się stało.
Strasznie mi przykro z powodu Bibinki .... Tyle smutku wokół ostatnio ... ;(

Idę poczytać ...

BIBINKO, przykro mi z powodu malenstwa. Pamietam sloneczko, ze nie jestes sama. Cierpimy razem z Toba. Wspieramy Cie na odleglosc. Aj. to musi byc cos okropnego jak bardzo chcieliscie maluszka, a nie jest dane Wam miec

MAMA, szarlotke to ja lubie yhy ale ogolnie to nie jem plackow a jak juz to kawalek i tyle heh

SOL, ja tez taki okres zawsze mialam. Potworny bol brzucha, na ktory nie mialam lekarstwa. Cos strasznego. Mam nadzieje, ze jak dostane okres po odstawieniu to ze zaraz uda mi sie zajsc w ciaze, eh

BB, zaproszenie zaakceptuje jak bede przed kompem, bo z komy cos nie moge zaakceptowac ajc :(((

a ja po pracy i cudownym weekendzie. Pije kawe, zjadlam chalwe i jest mi mega slodko. Moj bryś rano mnie odwiozl do pracy i nawet wstalam bez problemu hy hy

Witam,
wpadłam zobaczyć co słychać na BB a tu taka straszna wiadomość:-(
nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co się czuje w takich chwilach
ale bardzo współczuje...
ehh i znowu mi smutno :-(

reklama
witaj KPI23- dobrze ,ze u Ciebie wszystko gra...a wyjad Wam sie przyda,wiadomo:)) w mieszkanku pewnie tez masz coraz wiecej...jak poczytasz to nie pisze streszczenia-bedziesz wiedziala co u nas.pozdrawiam.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry