• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
BALBINKO, fajnie masz z tymi pieskami :))) juz sie nie moge doczekac jak bedziesz po wizycie i co tam lekarz powie ciekawego

reklama
a u mnie była znajoma i nie mogłam pisać :( ale mi sie jeść chce :(:(:( ale jeszcze godzinka i do domku pomkne na obiadek :) a puki co to pije wode :)

PIXI- witam,tak to widzisz sie czasem zycie uklada i niczyja to wina...:-(a ponieważ Bibinka jest jedna z nas to nalezy Jej sie wsparcie bo to jedyne co mozemy dla Niej zrobic i w sumie az tyle.:sorry:PYSIA- witaj.MARYLKA- oj,niedobra znajoma:) tyle czasu Ci zabrala:) moj Tom juz wrocil ,zjedlismy obiad i zaraz idziemy na ogrod bejcowac hustawke,ja rozwiesze pranie.

Ostatnia edycja:
Mama, rowniez witaj. ja wypilam kawusie i tylka nie chce mi sie zwlec z fotela hehe. Jestem troche padnieta po pracy eh :(((

A ja musze zajrzec kiedys na strych... najlepiej w miare szybko, by przejrzec wszystkie malenkie ciuszki z dzieci siostry :))) a co!! Beda moje :))) i bym je sobie juz gdzies schowala ladnie, zeby mi nikt nie wzial :)))

Jejku.Coraz czesciej mysle o dziecku,eh wariatka ze mnie

ja tez juz jestem mega nastawiona na tego dzidziusia i sama sie zastanawiam jak ja ostatnio moglam miec watpliwosci czy damy rade???:sorry:juz wiem ze damy i teraz cierpliwie biore te hormony i czekam na swoja kolej. SOL- jestem na Firefoxie i tu mam opcje odpowiedz i zobacze Twoja stronke.

Maryla, ja musze czekac.Tyle mi pozostalo. Gdybym byla juz po slubie to od razu staranka, a tak to mnie slub powstrzymuje, ot ;p

Mama ja tez juz sie doczekac nie moge :)))) Sie mojemU nagadalam przez weekend, a jakbym miala te ciuszki z dzieci to fajnie byloby :)))

Ja juz po prayc,po obiedzie i wpadłam do was na chwile
Zastaawiam sie dlaczego takie rzeczy muszą się dziać na świecie,strasznie mi przykro z powodu Bibinki,straszna wiadomosc,najgorsza jaką może przezyc matka,poprostu brak słów...taka króka chwila szczęścia a teraz tyle chwil bólu i łez...życie jest naprawde niesprawiedliwe:no:
Jak sie czyta o takich stratach to az normalni egłupio mi sie rrobi,ze mam taki problem z tym jaka płeć bedzie,czy kiedy się urodzi,czy to ten czas...matko jaki człowiek jest głupi:crazy:

wiecie co dziewczyny ja juz dzis poczulam jakies pobolewania,wydaje mi sie ze to jajnik,ale to przeciez za szybko na owulacje jeszcze:baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry