mama05
prrrryy szaaaalona :))
KASIAWIE- ja pracowalam teraz przez rok-od grudnia do tego grudnia co byl w salonie z meska odieza-bylam zadowolona z pracy bo uwielbiam kontakt z ludzi(a tu sami faceci
)ale moja rodzina za bardzo odczula brak mamy w domu i dalam wypowiedzenie a umowe dostalam na 10 lat...pracowalam co drugi dzien(przewaznie ) po 12 godzin od 9 do 21 + dojazdy ponad 20 km do Poznania w 1 str.i byly dni ze nie widzialam dzieci a bardziej oni mnie
pisalam otym kilkaset postow wczesniej

ale pewnie nie chce Ci sie szukac
opisalam jak wygladala sytuacja w prywatnym przedszkolu Dominika i jak bylo z opiekunkami....gra nie watra swieczki-podjelam decyzje o rezygnacji,mąż mnie poparl i tak od 4 m-cy jestem z dziecmi w domu-piore,gotuje,pieke i pisze z Wami i jestem szczesliwa bo to moj wybor

)ale moja rodzina za bardzo odczula brak mamy w domu i dalam wypowiedzenie a umowe dostalam na 10 lat...pracowalam co drugi dzien(przewaznie ) po 12 godzin od 9 do 21 + dojazdy ponad 20 km do Poznania w 1 str.i byly dni ze nie widzialam dzieci a bardziej oni mnie
pisalam otym kilkaset postow wczesniej

ale pewnie nie chce Ci sie szukac
opisalam jak wygladala sytuacja w prywatnym przedszkolu Dominika i jak bylo z opiekunkami....gra nie watra swieczki-podjelam decyzje o rezygnacji,mąż mnie poparl i tak od 4 m-cy jestem z dziecmi w domu-piore,gotuje,pieke i pisze z Wami i jestem szczesliwa bo to moj wybor

Witaj PIXY. Niech ktoś mi udzieli instrukcji jak wkleić zdjęcie do profilu. Próbuję i nie wiem dalej
i domyslam sie ze juz o tym pisałyscie ale nie jestem w stanie przeczytac wszystkiego co napisałyscie,za duzo tego