• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WITAM SIE RANKIEM:tak:MY WCZORAJ POSZLISMY TRENOWAC jak tylko polozylismy Domisia do lozka,a ze On ma drzemke 3 godz.w dzien to nie zasypia od razu tk jak Zunia tylko gada,spiewa,spiewa i gada az w koncu nastepuje cisza-czyli spi:tak:no i wczoraj w sumie byla cisze od poczatku...my poszlismy do sypialni i...wiadomo:-plozko mamy nowe(160/200) ma rok,ale jakos tak trzeszczy,skrzypi czy cus jak sie ...odpowiednio rusza:rofl2::rofl2:i my tu w akcji a syn ze swojego pokoju TATO NIE STUKAJ,no ale akcja trwa....a syn TATO NIE STUKAJ!!!!dobrze,ze juz bylo po i tylko tak sobie....nie moglam sie opanowac i smialam sie w glos..........albo nas Zuza nakryje i pyta "tato czemu tak mocno przytujasz mame?" albo syn sie drze "tato nie stukaj"-ciekawe skoad wiedzial,ze to tata stuka a nie mama:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wiec jak sie ogarnelam ide do Niego i mowie-synku idz spac,juz wszystkie dzieci spia a On pyta-'MAMO, TATUS STUKAL KAPCIEM":szok::szok::szok::rofl2:WYBUCHLAM PLACZEM ZE SMIECHU I MUSIALAM WYJSC,po chwili zasnal...o,takie mamy przygody z dziecmi-nie wiem jak zrobimy to trzecie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ide nadrobicASIUASIU1- witamy Cie i fajnie ze wracasz do nas:):)skoro starania trwaja to kiedy testujesz??:)))IWONKA- hejka,rozgosc sie i pisz kiedy masz ochote,czesto zagladaj bo potem trudno nadrobic:)) taka sytuacje jak Ty przezylas ma teraz Bibinka-dzis ma zabieg:((((SOL- fajnie,ze kumpul znalazl blad na IE ja teraz na FF pisze i narazie tak zostanie:)BALBINKA- ja mialam i mam takie odczucia jak odnosnie Bibinki.....dzis ma zabieg z rana,moze juz jest po....MARYLKA- jak tam brzuszek???milego i slonecznego dnia!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mama, normalnie jak czytałam Twojego posta to śmiałam sie na głos :-D :-D :-D normalnie umarłam :-D Tato stuka kapciem mame uuuuuuuuhahahahaaha :-D
Ja też chce miec dziecko!!!

Ach Balbinka- przy dzieciach to TV nie potrzebne tyle uciechy!!!!:tak:ja sie smieje jak sobie to przypomne:rofl2:ubaw po pachy... rozumiem ,ze masz obawy przed wizyta,ale my tu kciuki trzymamy i bedzie dobrze!!!!MUSI BYC!!!

czesc dziewczyny
powracam jak feniks z popiolow ;) kilkaset stron opoznienia, juz nie nadrobie, tym bardziej ze w sob. jade do londynu na 3 tyg i tam nie bedziemy miec netu, wroce konkretniej moze w lipcu dopieor, jak mi sie UDA obronic :) ale bede czasem do was zagladac
przede mna ciezkie 2,5 mieisaca... ale juz chce to miec za soba.
caluski dla wszytskich!!!!!!
Witaj kochana i powracja szybko i na pewno sobie poradzisz z obroną zobaczysz będzie dobrze :):):)

Asia super że i Ty do nas zajrzałaś jak tam staranka rozpoczęte już??

mama05: dobre masz te dzieci przebijają nawet moje teksty :):):):):):):) no brzuszek czasem lekko pobolewa ale chyba za każdym razem w innym miejscu :) najwazniejsze że coraz bliżej testu :):)

witam nowe staraczki :):)

ja dzis pozytywnie nastawiona od rana do zycia i do sprzedazy :):):):):):)

:-) witam sie z ranka , nadrobiłam ,,uff :-D
wracając do tematu pracy w ciąży , nie widzę problemu , ja będąc w ciąży pracowałam i też jak tu jedna z was pisała byłam handlowcem tylko ze w jednej z lepszych agencji reklamowych warszawy ,,, i co korki spaliny i też kilometry . jedno wiem jak ciąża ma być zdrowa to można beczki przekładać , a jak ma polecieć to choćbyście leżały plackiem to poleci , wiem co mówię poroniłam ciążę pozamaciczną leżąc na kanapie . :-(. dlatego tak bardzo współczuję dziewczynom które zostały dotknięte tą tragedią .
a u mnie @@@@ , właśnie przyszła zrobiła mi pobudkię o 4 rano , spać mi sie chce jak cholera .:wściekła/y:, jutro mam wizytę bo się mi @ rozregulowało . może to przez stres.

maryla - ty jakoś ostatnio podawałaś link strony z kalendarzem pamiętasz gdzie to było

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bb77- witam,a Twoj @ przyszedl i chociaz teraz bedziesz mogla znowu dzialac jak sie skonczy,bo najgorzej jak ciazy nie ma i @ sie spoznia to nerwy na maxa bo niewiadomo o co kaman i staran nie mozna rozpoczac a tak za kilka dni znow mozecie dzialac...a to byl ktory cykl Twoich staran???daj znac jutro po wizycie.ja tez pracowalam 2 lata jako przedstawiciel,ale to bylo przed slubem i wtedy nie myslalam o ciazy...

mama no u nas dalej ćwiczenia bo wiesz ćwiczenia czynia mistrza :):):) ale juz nie z taką determinacją :):):) acha wczoraj przyszedł komplet od Ciebie :):) a co do łózka to nasze ma dopiero jakies półtora roku i już zaczyna skrzypieć ale jest cholernie wygodne :):):) mój kamil mówi że przy nas to każde łóżko będzie skrzypić :)

bb oto link do stronki: http://parenting.pl/kalkulator-ciazy-porodu.html ale tu to kiedy ciaża moze być a zaraz odnajde ten o dniach płodnych i tez wkleje linka :):):)

a oto i on: http://www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się dziewczyny z kawusią :-)

Bibinka bardzo ci współczuje :-(

mama - strasznie się uśmiałam hehehe, nas Mati jeszcze nigdy nie przyłapał, ani się nie wybudził, a długo spał z nami w pokoju :-D:-D:-D:-D

Marylka
- dużego utargu dzisiaj życzę!

Balbinka - będę trzymać kciuki za wizytę :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry