• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a u mnie dziś taka cisza na sklepie że asz szok :( ludzi ni ma nawet na chodnikach

witajcie kochaniutkie :):)

zapmarta no to super że z zabkami masz juz super :):):)
ja dziś dałam kuzynowi spacerówke na kreche (bo czeka na wypłate) a on do mnie niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :):):):):)

ja ostatnio strasznie zaganiania, wczoraj miałam 8 godzin szkoleń a dzisiaj już poszło bardzo szybko, ale za to ręcznie kupa sweterków do wyprania miałam.

Ja muszę iść zrobić rentgen zęba bo muszę wyleczyć 6 kanałowo.

oooo wózki tez sprzedajesz, myślałam , że tylko ubranka :-D a tu cięższe sprzęty również, no to kurcze poważne przedsięwzięcie. Podziwiam za odwagę!:-)

LORELAIN- jak przygotowania do rozpoczecia staran???;-)przy suwaczku Marylki masz wejscie do Jej bloga i poogladaj sobie co nasza biznes womenn ma w sprzedazy:tak:Marylka- u mnie wlasnie zaczelo padac-a hustawki nie bejcowalam bo zaszla do mnie kumpela z 3 m-czna Anastazja w wozku i poszlismy z Domisiem na godzinny spacerek z Nia a teraz Domi spi a ja kawa,szarlotka i ...BB:laugh2:

mama spacer pogaduchy kawa szarlotka bb zyc nie umierać :):):):):):):):) ale ja też nie nażekam za bardzo :):):):) dziś :):):):):)
Lorelain ja posłuchałam powiedzenia kto nie ryzykuje ten nie pije szampana - albo sama je wymysiłam jakoś tak to było :):) i jak nigdy zaryzykowałam na maksa :)

a ja się dzisiaj namachałam łopatą w ogrodzie i słodko zmęczona fizycznie jestem :-)
zaraz idę robić placki ziemniaczane na obiadek, bo mój ukochany mówił, że ma na nie wielka ochotę :-D

Kurcze, tak mi żal Bibinki, tyle cierpi dziewczyna :-( gdybym mogła jakoś jej pomóc...

Psiaki żują kości prasowane i słodko przewracają oczkami. Były cały czas ze mną w ogrodzie a teraz dopadło je słodkie lenistwo ;-)
A mnie pogonił deszczyk, ale bardziej mrówki bo oblazły mnie i pokąsały wrrrrrrr

a nasza Wiola to tez ma pecha. Do chrzanu z taka rodzinką. Oby Iwonka szybko wróciła do zdrowia!

Marylka - fakt wszystko na jedną kartę postawiłaś, ale widzę, że jesteś zadowolona :-) jakbyś nie spróbowała to byś pewnie pluła sobie w brodę. Ja bardzo bym chciała kiedyś prowadzić własną firmę, a nie pracować całe życie w budżetówce, ale ja chyba nie mam tyle odwagi co ty :sorry: Nie wiem co mogłabym otworzyć aby od razu nie zbankrutować i tak żeby wystarczyła na rozruch dotacja z UP :-D:-D:-D

mama
- jasne, że byłam już na blogu Marylki,ale oglądałam tylko ostaniom dostawę, już się poprawiłam ;-)

Balbinka
- ja robię akcję w ogrodzie w weekend :) muszę powyrywać zielsko które mi zarosło pod jarzynami, wykopać chojaka bo mi chyba sprzedawca wcisnął kita i za wielki rośnie.Aha no i pojechać do Liroya kupić bratki.

a ile mam roboty na uczelnie do przygotowania to szkoda gadać, doby mi braknie, a leń rośnie z minuty na minute :-D:-D Czekam z utęsknieniem na mężusia , jemy obiados i jedziemy do przyjaciół bo mają się pochwalić nowo wyremontowanym salonem. Mateo będzie miał zajęcie bo tam jest 6-miesięczna Hania, uwielbia ją obcałowywać i zabawiać grzechotkami. Byłby idealnym starszym bratem :-)

Ostatnia edycja:
LORELAIN- nie bylby swietnym starszym bratem,ale BEDZIE...:tak::-Dwszystkie sie doczekamy pieknych,zdrowych,rozowiutkich bobaskow:tak::-)BALBINKA- ja tez szybko wstawialam pranie bo adalo,ale juz po deszczu..placki ziemniaczane ze smietana i cukrem-mmmmmmmmmmniam:-pzaraz jestem we Wroclawiu:-D:-D:-D:-Dwezme szarlotke do herbatki:laugh2:MARYLKA- dobre to powiedzenie z tym szampanem:rofl2:jak tam ruszylo sie w sklepie??? do mnie wlasnie brat napisal,ze bedzie kolo17 w Poznaniu bo przyjezdza z kumplem po auto to wleci do nas na chwile-fajnie,dzieci sie uciesza:happy:

Witam ze dzisiaj tematy o zębach :-) brrr... nie lubię :-p

A my dzisiaj na bilansie dwulatka byliśmy, Karola dała popis strachu przed panią doktor - nie wiem czemu - zawsze lubiła panią doktor :-p A teraz robię cannelloni.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry