Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a u mnie dziś taka cisza na sklepie że asz szokludzi ni ma nawet na chodnikach
witajcie kochaniutkie
zapmarta no to super że z zabkami masz juz super![]()
ja dziś dałam kuzynowi spacerówke na kreche (bo czeka na wypłate) a on do mnie niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi![]()
a tu cięższe sprzęty również, no to kurcze poważne przedsięwzięcie. Podziwiam za odwagę!:-)
Marylka- u mnie wlasnie zaczelo padac-a hustawki nie bejcowalam bo zaszla do mnie kumpela z 3 m-czna Anastazja w wozku i poszlismy z Domisiem na godzinny spacerek z Nia a teraz Domi spi a ja kawa,szarlotka i ...BB

Nie wiem co mogłabym otworzyć aby od razu nie zbankrutować i tak żeby wystarczyła na rozruch dotacja z UP 

Czekam z utęsknieniem na mężusia , jemy obiados i jedziemy do przyjaciół bo mają się pochwalić nowo wyremontowanym salonem. Mateo będzie miał zajęcie bo tam jest 6-miesięczna Hania, uwielbia ją obcałowywać i zabawiać grzechotkami. Byłby idealnym starszym bratem :-)
wszystkie sie doczekamy pieknych,zdrowych,rozowiutkich bobaskow
:-)BALBINKA- ja tez szybko wstawialam pranie bo adalo,ale juz po deszczu..placki ziemniaczane ze smietana i cukrem-mmmmmmmmmmniam
zaraz jestem we Wroclawiu

wezme szarlotke do herbatki
MARYLKA- dobre to powiedzenie z tym szampanem
jak tam ruszylo sie w sklepie??? do mnie wlasnie brat napisal,ze bedzie kolo17 w Poznaniu bo przyjezdza z kumplem po auto to wleci do nas na chwile-fajnie,dzieci sie uciesza

A teraz robię cannelloni.