• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Marylka - fakt wszystko na jedną kartę postawiłaś, ale widzę, że jesteś zadowolona :-) jakbyś nie spróbowała to byś pewnie pluła sobie w brodę. Ja bardzo bym chciała kiedyś prowadzić własną firmę, a nie pracować całe życie w budżetówce, ale ja chyba nie mam tyle odwagi co ty :sorry: Nie wiem co mogłabym otworzyć aby od razu nie zbankrutować i tak żeby wystarczyła na rozruch dotacja z UP :-D:-D:-D

mama
- jasne, że byłam już na blogu Marylki,ale oglądałam tylko ostaniom dostawę, już się poprawiłam ;-)

Balbinka
- ja robię akcję w ogrodzie w weekend :) muszę powyrywać zielsko które mi zarosło pod jarzynami, wykopać chojaka bo mi chyba sprzedawca wcisnął kita i za wielki rośnie.Aha no i pojechać do Liroya kupić bratki.

a ile mam roboty na uczelnie do przygotowania to szkoda gadać, doby mi braknie, a leń rośnie z minuty na minute :-D:-D Czekam z utęsknieniem na mężusia , jemy obiados i jedziemy do przyjaciół bo mają się pochwalić nowo wyremontowanym salonem. Mateo będzie miał zajęcie bo tam jest 6-miesięczna Hania, uwielbia ją obcałowywać i zabawiać grzechotkami. Byłby idealnym starszym bratem :-)
ja dostałam dużo wsparcia od rodziny a kasy z up mi nie starczyło ponad drugie tyle musiałam pozyczyć od rodzini i teraz oddaje no ale nikt mnie nie zwolni przynajmniej :):)
a róch się zrobił ale większy w dostawach niz klientach :):):):)

ja zmykam, bo mój M właśnie wjeżdża :-D zaraz będziemy wcinać placuszki a potem na 19 do księdza dograć wszystko odnosnie naszego ślubu :-/ Także ja pewnie jutro z kawusią zawitam ;-)

mama, jak będziesz coś wiedziała od Bibinki to daj znać, bardzo się o nią martwię :-(
No i ciekawa jestem jak Iwonka Wioli się miewa...

Buziaki i do jutra!

BALBINKA, glowka do gory kochana. Na pewno bedzie dobrze i doczekacie sie bobaska :)))) ja placki ziemniaczane wcinam tylko z cukrem
MAMA, ciekawie masz z tymi dziecmi ;D Tata stukal niedobry :))) ja narazie mam spokoj i nie mam nikogo kto moglby nam przeszkodzic :)))
Ja po pracy, leze w lozku, brak mi sil, glowa cos pobolewa :((( mam ochote na kawe
BB, no ale chyba nie powiesz, ze jak sie wiele dzwiga w pracy to mozna pracowac w ciazy eeee

BALBINKA- jasne,ze jak mi cos Bibinka napisze to ja przekaze na BB. Tez o Niej mysle.. PYSIA- hej. Tom wrocil z pracy,brat wlasnie wyjechal-ja jade do piekarni.

ja zjadlam czekolade z duzymi orzechami laskowymk. Az jakos tak mi blogo :)))
Zaraz mam zamiar wstac z lozeczka i isc kawusie zrobic sobie. Dzis chyba zrobie sobie moj prywatny salon pieknosci :))) mowa tu o maseczce na twarz i na stopy oraz kapiel stop z olejkiem :))) takie bzdury a jakze potrafia humor poprawic. a I dzis mialam niebieskie pazurki a na jutro chyba je przemaluje na wsciekly roz :)))

bb praca w agencji reklamowej raczej nie zmusza do noszenia ciężarów:no:. Wolę o swoją ciążę zadbać niż potem wyrzucać sobie , że zrobiłam coś nie tak. Gdybym miała takie podejście,, że jak ma być dobrze to będzie bez znaczenia jakie będzie moje postępowanie to np. nie byłabym na tym forum. Bo po co jakieśtam przygotowania skoro ma być jak będzie. Więc przepraszam ale się z Tobą nie zgodzę.:no: Jako przedstawiciel pracuję od 8 lat i wiem jak ta praca potrafi wykończyć! Wprowadzono też przepis dotyczący pracy kobiety na stanowisku handlowca, która wymaga dalekich podróży i wysiłku fizycznego. Od 5 miesiąca ciąży jeśli kobieta starci dziecko lub stanie się coś złego z jej ciążą pracodawca ponosi odpowiedzialność, nawet karną za to, że dopuściła do pracy na stanowisku o takich zagrożeniach. Kilka osób z branży mi to mówiło a jedna jest już na L4, wysłana przez firmę! Siedziba mojej firmy jest setki kilometrów od mojego miejsca zamieszkania , więc zmiana stanowiska nie wchodzi w grę.:-( Jeśli kobieta lubi swoją pracę, ma ok szefa i chce pracować jestem jak najbardziej za ale... nie za wszelką cenę!:crazy:
Ale dość to nie forum o pracy:-D

Mama05 Cudowne masz dzieciaki i zazdroszczę Ci tej huśtawki, nawet nieobejcowanej
Pysia888 Po czekoladzie też mi błogo...zwłaszcza po tej z dużymi orzechami. Miłego spa
Balbinka Śluby są cudowne sama brałam w styczniu i to był najcudowniejszy dzień w moim życiu. Temat jeszcze jest gorący więc jeśli potrzebowałabyś rady jestem do usług
Muszę jeszcze wynieść POS z auta do piwnicy. A tak już było miło odpoczywać.

Ostatnia edycja:
reklama
Wisieńka- witam po ciezkim dniu w pracy,ja pracowalam jako przedstawiciel na kosmetykach(mialam drogerie) i ter robilam 200km dziennie i wiem jak to jest,ale dosc o pracy...a dzieci mega zadowolone z hustawki,ja tez bo wyjda na ogrod i maja zajecie bo hustawki sa 2 to znaczy 1 ale po2na.jutro juz ja wybejcuje;-)teraz Tom poszedl z dziecmi na spacer a ja pozdakuj tu i tam i tak zagladam na BB-masz racje-o dzidzi trzeba dbac jak tylko sie pod sercem pojawi,ja w 1 ciaze zaszlam bez problemu w pierwszym cylku i w 9 tyg.poronilam bo przedzwigalam sie a pracy i jak po 8 m-cach znow bylam w ciazy to od razu na L4...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry