-Lorelain-
Fanka BB :)
Sol - jak się robi cannelloni? ( bo domyślam się, że to coś do jedzenia) 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja dostałam dużo wsparcia od rodziny a kasy z up mi nie starczyło ponad drugie tyle musiałam pozyczyć od rodzini i teraz oddaje no ale nikt mnie nie zwolni przynajmniejMarylka - fakt wszystko na jedną kartę postawiłaś, ale widzę, że jesteś zadowolona :-) jakbyś nie spróbowała to byś pewnie pluła sobie w brodę. Ja bardzo bym chciała kiedyś prowadzić własną firmę, a nie pracować całe życie w budżetówce, ale ja chyba nie mam tyle odwagi co tyNie wiem co mogłabym otworzyć aby od razu nie zbankrutować i tak żeby wystarczyła na rozruch dotacja z UP
mama - jasne, że byłam już na blogu Marylki,ale oglądałam tylko ostaniom dostawę, już się poprawiłam ;-)
Balbinka - ja robię akcję w ogrodzie w weekendmuszę powyrywać zielsko które mi zarosło pod jarzynami, wykopać chojaka bo mi chyba sprzedawca wcisnął kita i za wielki rośnie.Aha no i pojechać do Liroya kupić bratki.
a ile mam roboty na uczelnie do przygotowania to szkoda gadać, doby mi braknie, a leń rośnie z minuty na minuteCzekam z utęsknieniem na mężusia , jemy obiados i jedziemy do przyjaciół bo mają się pochwalić nowo wyremontowanym salonem. Mateo będzie miał zajęcie bo tam jest 6-miesięczna Hania, uwielbia ją obcałowywać i zabawiać grzechotkami. Byłby idealnym starszym bratem :-)
zaraz będziemy wcinać placuszki a potem na 19 do księdza dograć wszystko odnosnie naszego ślubu :-/ Także ja pewnie jutro z kawusią zawitam ;-)
. Wolę o swoją ciążę zadbać niż potem wyrzucać sobie , że zrobiłam coś nie tak. Gdybym miała takie podejście,, że jak ma być dobrze to będzie bez znaczenia jakie będzie moje postępowanie to np. nie byłabym na tym forum. Bo po co jakieśtam przygotowania skoro ma być jak będzie. Więc przepraszam ale się z Tobą nie zgodzę.
Jako przedstawiciel pracuję od 8 lat i wiem jak ta praca potrafi wykończyć! Wprowadzono też przepis dotyczący pracy kobiety na stanowisku handlowca, która wymaga dalekich podróży i wysiłku fizycznego. Od 5 miesiąca ciąży jeśli kobieta starci dziecko lub stanie się coś złego z jej ciążą pracodawca ponosi odpowiedzialność, nawet karną za to, że dopuściła do pracy na stanowisku o takich zagrożeniach. Kilka osób z branży mi to mówiło a jedna jest już na L4, wysłana przez firmę! Siedziba mojej firmy jest setki kilometrów od mojego miejsca zamieszkania , więc zmiana stanowiska nie wchodzi w grę.:-( Jeśli kobieta lubi swoją pracę, ma ok szefa i chce pracować jestem jak najbardziej za ale... nie za wszelką cenę!