• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
BALBINKA- dobre:tak::tak::tak::tak::-DLORELAIN- witaj,za 3 dni zaczynacie starania:rofl2:no to powoli juz zaciskam kciuki:laugh2:a ja w czwartek zaczymam 2 opakowanie hormonow:laugh2:dzis mialam isc do fryzjera,ale mi zadzwonili wczoraj,ze szef wyjezdza nagle i mam termin jutro na 19.30...dlatego pisze z Wami bo inaczej to juz bym sie fryzowala,no nic jutro bede piekna:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:MARYLKA- fajnie,ze ubranka dotarly bo juz zaczynalam sie martwic...

MARYLKA- :-D:-D:-D:-D:-D:-Doni tam maja otwarte do 21-tam jest stylista,fryzjer i gabinet masazu:tak:a wczesniej pojade zrobic rtg zebow panoramiczne bo jak bede w ciazy a trzebaby jakis zab leczyc kanalowo to dobrze juz miec zrobione bo w ciazy nie mozna rtg robic.a stomatloga mam 19 kwietnia.

no mama juz masz wszystko obcykane widze :):) nic tylko rodzić :):):):):) no ale ja tez mam już dentyste z głowy :):):)

ło matko a co tu tak pusto dziś??? gdzie jesteście??? mama pewno na odrodzie z Dominikiem, a jak tam huśdawka zabejcowana już??

Ostatnia edycja:
Witam;-)
a ja mam dzis dobry humor a to dlatego ze mam wolne:-)
i jeszcze sie usmialam czytajac posta mamy :-D

mama jak pisalam wczesniej bede pare cykli celowac w dziewczynke
wiec mysle ze na 18 powinnam poprzestac w tym cyklu staranka jak owulka powinna byc 21 a jak do trzech cykli sie nam nie uda to potem dzialamy juz na calego:laugh2: iwonka2b witaj:-) jestesmy w tym samym wieku ja juz mam skonczone 25 lat tylko ze to bedzie moja pierwsza ciaza ale i tak zapewnie jak kazda przyszla mama jestem pelna obaw zeby wszystko poszlo dobrze:tak: i takiej tez jestem mysli ze musi byc dobrze ;-)
dobra ja spadam bo musze ogarnac troche domek a potem jestem zaproszona do
mojej mamy na obiad wpadne pozniej
:-) milego dnia wszystkim

Witam się teraz bo byłam rano u dentysty. Ostatni ząbek wyleczony.

Jechałam Alejami i tyle osób czekało aby przywitać trumnę z Panią Prezydentową. Jej jakie to wzruszające... tyle kwiatów mieli ludzie w rękach, że rzucali pewnie więcej niż jak wracał prezydent. Gdybam bo nie oglądałam relacji w TV.

Bibinko, jesteśmy z Tobą !!!! trzymaj się słoneczko.

mama, a ja myślałam, że ty już ładna o tej godzinie będziesz;-):-)

BIBINKA napisala mi wlasnie,ze o 12 dostala tabletki do macicy na wywolanie poronienia...lekarz mowi,ze wszystko ma pozamykane,wiec moze bedzie musiala dostac je jeszcze raz,najpozniej jutro ma lyzeczkowanie a po tych tabl.lepiej to idzie...napisala,ze bardzo boi sie tego bolu a to przeciez nie tylko bol fizyczny...wszystkie Was pozdrawia.... ZAPMARTA- no jutro bede piekna wieczorkiem to wstawie fotki.PIXI,TOFIKA -witam:tak::-Dbylam na spacerku z Domisiem i zaraz Go klade na drzemke.napisala do mnie Wiolka- ze w nocy byla z Mala na pogotowiu z tym kaszlem bo Jej sie dusila,ale na plucach bylo czysto i gardlo tez ok a dzis byla w przychodni i ma chora krtan i zmiany na plucach......ach ta rodzinka...napisala,ze szwagierka juz nieprzyprowadz dzieci bo sie boi ,ze teraz Iwonka zarazi jej dzieci WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...:((

Ostatnia edycja:
reklama
a u mnie dziś taka cisza na sklepie że asz szok :( ludzi ni ma nawet na chodnikach

witajcie kochaniutkie :):)

zapmarta no to super że z zabkami masz juz super :):):)
ja dziś dałam kuzynowi spacerówke na kreche (bo czeka na wypłate) a on do mnie niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi :):):):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry