Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

LORELAIN- witaj,za 3 dni zaczynacie starania
no to powoli juz zaciskam kciuki
a ja w czwartek zaczymam 2 opakowanie hormonow
dzis mialam isc do fryzjera,ale mi zadzwonili wczoraj,ze szef wyjezdza nagle i mam termin jutro na 19.30...dlatego pisze z Wami bo inaczej to juz bym sie fryzowala,no nic jutro bede piekna

MARYLKA- fajnie,ze ubranka dotarly bo juz zaczynalam sie martwic...

oni tam maja otwarte do 21-tam jest stylista,fryzjer i gabinet masazu
a wczesniej pojade zrobic rtg zebow panoramiczne bo jak bede w ciazy a trzebaby jakis zab leczyc kanalowo to dobrze juz miec zrobione bo w ciazy nie mozna rtg robic.a stomatloga mam 19 kwietnia.
iwonka2b witaj:-) jestesmy w tym samym wieku ja juz mam skonczone 25 lat tylko ze to bedzie moja pierwsza ciaza ale i tak zapewnie jak kazda przyszla mama jestem pelna obaw zeby wszystko poszlo dobrze
i takiej tez jestem mysli ze musi byc dobrze ;-)
bylam na spacerku z Domisiem i zaraz Go klade na drzemke.napisala do mnie Wiolka- ze w nocy byla z Mala na pogotowiu z tym kaszlem bo Jej sie dusila,ale na plucach bylo czysto i gardlo tez ok a dzis byla w przychodni i ma chora krtan i zmiany na plucach......ach ta rodzinka...napisala,ze szwagierka juz nieprzyprowadz dzieci bo sie boi ,ze teraz Iwonka zarazi jej dzieci WRRRRRRRRRRRRRRRRRRR...