• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-(Nie miałam pojęcia, że biedna Bibinka po stracie maluszka będzie musiała przechodzić jeszcze tak długo przez to piekło. Po prostu to jest szokujące. Bardzo , mi jej żal.
Ja byłam dzis z moim Nastolatkiem u lekarza i dostaliśmy skierowanie do Chirurga. Pani doktor nie wiedziała co to jest a Synio jak naczytał się w necie to chodzi cały struty:-(. Mam nadzieję, że to nic groźnego.
Z racji tego, ze chodzę do gina prywatnie wzięłam od mojego rodzinnego skierowanie na podstawowe badania, żeby trochę oszczędzić. Resztę dopłacę...
W czwartek mam urlop więc wszystko załatwię. A potem czekam na @ i jajo. Szkoda, ze nigdy nie wiem kiedy @ nastąpi.
Pysia nie martw się o księdza to są czyste formalności i parę intymnych pytań. Trzeba mieć oczywiście nauki. Bez tego ani rusz.Największym stresem było dla mnie wesele w czasie zimy stulecia:-D
mama tęsknie za czytaniem bajek , mój Synio to raczej by nie chciał:-D

reklama
WISIENKA,a jakos tak sie boje i az postanowilam sie nauczyc takich najwazniejszych rzeczy o malzenstwie czy jeszcze cos innego z ksiazeczki, zeby pozniej nie bylo ;D a jakos to bedzie. ja mam cala liste papierow potrzebnych. Poradnie musimy jeszcze jakos zalatwic, kurs przedmalzenski mamy juz. Jeszcze papierek z urzedu stanu cywilnego o tym, ze jestem wolna no i moj musi od siebie wybrac dokumenty a i jeszcze swiadectwo

wiajcie dziewczyny
Dopiero teraz do was dotarłam bo mi Julka dzis nie chciała spać:baffled:
Tyle napisayłscie,musze trochę nadrobić.
Mam dziś jakiś kryzys:-(proszę kopnijcie mnie w d...bo pomyslalam sobie ze za pól roku mamy isc na wesele (od męża siostra)-wielka impreza,kazdy chce byc lepszy od innych,wielka rewia mody itd,a ja tam będę z brzuchem,oj wiem co niektóre z was powiedzą,ale co zrobie jak mnie jakos tak wzięło :wściekła/y::no::angry::-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moje drogie ja sie pozegnam,posiedze troche z moim chlopczykiem i ide spac.dzieci juz dawno spia-pol dnia byly na powietrzu;-):tak:oby taka pogoda juz z nami zostala...spokojnej nocki a tym ktore sie staraja-powodzenia:-Dkaraluchy i do jutra z kawka poranna.bede miala wiadomosci od Bibinki to od razu napisze.papa

wiajcie dziewczyny
Dopiero teraz do was dotarłam bo mi Julka dzis nie chciała spać:baffled:
Tyle napisayłscie,musze trochę nadrobić.
Mam dziś jakiś kryzys:-(proszę kopnijcie mnie w d...bo pomyslalam sobie ze za pól roku mamy isc na wesele (od męża siostra)-wielka impreza,kazdy chce byc lepszy od innych,wielka rewia mody itd,a ja tam będę z brzuchem,oj wiem co niektóre z was powiedzą,ale co zrobie jak mnie jakos tak wzięło :wściekła/y::no::angry::-(:-(:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
KASIAWIE- zanim pojde spac-bardzo prosze-kladz sie a ja bede lac i patrzec czy rowno puchnie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana bierzesz 500-600 zloty idziesz do sklepu z ciazowa odieza i tam sobie taka kiecke walniesz,ze wszystkie beda Ci zazdroscily ze w ciazy jestes i tak swietnie wygladasz-to bedzie polowa ciazy(jesli Ci sie uda-czego zycze)wiec najlepszy momont-brzusio nieza duzy,samopoczucie super!!!!!!!!!!rob dzidziusia i nie marudz:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wlosy beda Ci sie ladnie ukladaly-same plusy.NO

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Strasznie mi smutno z powodu straty BIBINKI:-(:-(:-( Myślami jestem z NIĄ

MAMA - ja tu cały arsenał specyfików z PL mam także walczę;-) Ostatnio pisalam że Pati całą zimę nic nie załapała to teraz się przyplątało:baffled: Nawet M zmogło a on to nie pamiętam kiedy był chory:sorry: Twój post o Hasełku Domi mnie zastrzelił - uśmiałam się :-D:-D Dzieciaki i ich hasełka:-D:-D:-D

KASIEWIE - MAMA ma rację:tak: będziesz w najlepszym momencie ciąży, będziesz piękna i kobieca i na pewno żadna nie będzie wyglądać tak jak TY;-):tak:

Ostatnia edycja:
KASIAWIE, faktycznie kopniaka od nas dostaniesz jak bedziesz tak pisac. Ja jakbym miala isc na wesele z brzucholem tak na pewno bym sie nie smucila tylko cieszyla... zawsze wtedy moglabys kupic jakies ladne, elwganckie spodnie, bluzke pikna i wygodne buciki i heja do tanca, bo na obcasie to chyba niewygodnie a sukienke specjalnie kupowac wieksza to niezbyt lajt chyba ze taka od biustu puszczona w dol :))) by super pasowala do brzuszka

Strasznie mi smutno z powodu straty BIBINKI:-(:-(:-( Myślami jestem z NIĄ

MAMA - ja tu cały arsenał specyfików z PL mam także walczę;-) Ostatnio pisalam że Pati całą zimę nic nie załapała to teraz się przyplątało:baffled: Nawet M zmogło a on to nie pamiętam kiedy był chory:sorry: Twój post o Hasełku Domi mnie zastrzelił - uśmiałam się :-D:-D Dzieciaki i ich hasełka:-D:-D:-D

KASIEWIE - MAMA ma rację:tak: będziesz w najlepszym momencie ciąży, będziesz piękna i kobieca i na pewno żadna nie będzie wyglądać tak jak TY;-):tak:
nika-ja jak sobie przypominam to zdarzenie ta wciaz mam usmiech na twarzy:-D:-D:-D:-Djak jutro bede pisala z Bibinka to napisze Jej wspolczucia od Ciebie.spadam kochane.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry