• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-)Kasiawie Na pociechę ja mam dwa wesela we wrześniu i październiku. Ale mogę kopać w pupęcję:-)
Pysia dasz radę i będziesz piękną Panną Młodą.
Mama05 Dobrej nocki
Hmmm... Moi mężczyźni rozmawiają o porodach??? Opętało rodzinkę:cool:

reklama
NIKA, rowniez witam :))) dzieki ale szczerze to sie zastanawiam nad tymi zakupami :D marzy mi sie jakos umowic z moim zeby dal mi klucze do autka, bo ja taki kierowca bombowca i zeby moc autkiem pojechac na miasto i wrocic do domu. no nie wiem... czarno to widze ze bedzie chetny mi dac auto eee

MAMA,dobrej nocy :)))
Mi nie jest dane pic kawusie rano i pisac z Wami, bo wstaje po 5ej pozniej praca 8godzin codziennie i dopiero jak wracam to wpadam ale i tak zle nie jest :)))
szczerze Wam powiem, ze oczy mi sie kleja ale szkoda mi wieczorku by isc spac, a rano jak zwykle problem ze wstawaniem.
heh, mama sie mnie dzis pytala czy komp mi nie dziala, bo fakt... od kilku ladnych dni wszedzie blad, net nie hula, jakiekolwiek aplikacje tez i mama az zdziwiona czemu ja przed kompem nie siedze... a co najgorsze... wplacilam za neta kase no i pasuje w koncu kiedys zrobic formata... moj mi zrobi najlepiej

WISIENKA, yhy... wiem ze bede pikna panna mloda... juz prawie wszystko mam tylko butki i welon i tyle. Te buty mnie gnebia najbardziej jakos :((((

hehehe... mama mnie rozpierdziela... marudzi mi zebym sobie sprawila bolerko na wesele... nie wiem po co jak mysle ze bedzie pikna pogoda bo to srodek lata bedzie i teraz mi najlepiek mowi ;D ze jakas babka mowila jej, ze lato ma byc niezbyt cieple i nie za pikne bedzie w tym roku hahaha... Moze wlasna matka mi zyczy naprawde takiej pogody ale bolerka nie kupie i juz. Na pewno bedzie cudna pogoda ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
rety dziewczyny wiedziałam że mogę na was liczyć:tak:musze sobie skopiować te wasze posty i codzienne czytać:-D
Jak mi się uda,to będe musiała uderzyć w jakies większe miasto za odzieża ciązowa bo u nas w tej pipiduwie to nic nie znajde:-pjak ktos tu jet z wroławia to będę męczyć,bo tam chyba bym się wybrała,ja jestem z opolskiego,ale w opolu to tez chyba lipa:baffled:
dobra juz nie gdybam i nie mysle co i gdzie będę szukac,najpierw musi się udać:-p
W kazdym bądź razie dziewczyny dziękuję wam że mozna na was liczyć:tak:

mama ta Twoja historia z synkiem to powalająca,jak ja bym usłyszała akie coś to juz by mi się odechciało kontynuowania,wybuchłabym śmiechem:-p

Bardzo współczuje bibince,okropne co czlowieka spotyka,tak ciężko jej tera zmusi być :-(

Kasiawie Zapraszam do Wrocławia.Na pewno jest tu masa sklepów. Często mijam je w pracy. Te w centrach są potwornie drogie ale takie butiki ciążowe mają w miarę przyjazne ceny i duży wybór!:-)
pysia ty się o buty nie martw ja kupiłam swoje w zwykłym sklepie 2 tyg. przed ślubem!

KASIAWIE, Ty do mnie jestes podobna :d na nawet jeszcze nie zaczelam staranek, a juz mam odlozone ciuszki po dzieciaczkach malenkich siostry, sliczne takie i tez czesto mysle a jak to bedzie jak bede w ciazy i mi wypadnie wesele... ale jakbym byla w ciazy to akurat bym miala poczatki na weselu... nie moim oczywiscie... czesto wyobrazam sobie rozne sytuacje, mysle jak to bedzie jak sie uda :))) lubie sie tak nakrecac

PYSIA pogoda będzie piękna, ja słyszałam że lato w PL ma być gorące i bez większych opadów deszczu:tak::tak: więc twoja mama ma zle informacje:-p A wiadomo że będziesz w tym dniu NAJPIEKNIEJSZA;-);-) nie rozumiem czemu mama się czepia zamiast cię wspierać przed tym ważnym wydarzeniem eh te matki:sorry:

KASIAWIE - to wcale nie musi być ciążowa sukienka, jakaś fajna i wystrzałowa odcinana pod biustem - bomba:tak::tak:

Ostatnia edycja:
1
Witam Was kochane
postanowiłam wszystko zostawić naturze, ewentualnie ją trochę wspomóc aby nie trwało to zbyt długo ;)
najpierw dokończę wszystkie badania i wyleczę zęby bo troszkę mi się osłabiły :( lekarze mówią że najprawdopodobniej przez te moje mdłości bo strasznie wymiotowałam :(

mnie po karmieniu się posypały zęby. Na szczęście ubytki były jeszcze małe i sprawnie poszło leczenie. Został mi tylko kamień do zdjęcia.

KASIAWIE- zanim pojde spac-bardzo prosze-kladz sie a ja bede lac i patrzec czy rowno puchnie:-D:-D:-D:-D:-D:-Dkochana bierzesz 500-600 zloty idziesz do sklepu z ciazowa odieza i tam sobie taka kiecke walniesz,ze wszystkie beda Ci zazdroscily ze w ciazy jestes i tak swietnie wygladasz-to bedzie polowa ciazy(jesli Ci sie uda-czego zycze)wiec najlepszy momont-brzusio nieza duzy,samopoczucie super!!!!!!!!!!rob dzidziusia i nie marudz:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:wlosy beda Ci sie ladnie ukladaly-same plusy.NO

zgadzam się w 100% nie sztuka się ubrać w modną kieckę, ale kobieta w ciąży fajnie i modnie ubrana i jeszcze bawiąca się na weselichu-super sprawa !!! Te królewny to popadają z wrażenia.

pysia, ja zanosiłam księdzu papiery. Spytał nas gdzie będziemy mieszkać (już mieszkaliśmy razem:-D) ile się spotykamy itd. Nie przepytywał nas z modlitw.:-)
Buty kupowałam nie drogie, bo za białymi butami nie przepadam i wiedziałam, ze ich już nie założę. Mały obcasik i mogłam tańczyć do rana.

mama, pozdrów ode mnie Wiolę i Iwonusię małą. Niech zdrowieje szybciutko. Bibinkę tulę mocno i powiedz jej że czekamy tu na nią wszyscy.
nika, tylko ty się nie daj chorobie. Kuruj towarzycho swoje.

NIKA, taka juz natura mojej mamuski brr... tylko lubi mnie dolowac, ciekawe w ogole ktos to taki "wspanialy" juz ma pogode na to lato, ze bedzie brzydko hehe. Smieszne to. W bolerku czula bym sie bynajmniej dziwnie. Nawet jak bedzie chlodniej niz ladniej to nie zamarzne, mam pelno wlosow to mi plecy beda grzac no chyba ze kupic to bolerko w razie czego? nie wiem :(

WISIENKA, ja juz bym chciala miec caly ubior skompletowany... widzialam buty slubne ale za 300zl, postaram sie poszukac jakichs tanszych, bo biale to nie czarne i za wiele w nich nie pochodze po slubie bo moment zrobia sie zolte i brzydkie heh. poluje na tansze buciki a jak nie znajde w dwoch miastach tak wroce tam gdzie byly za 300zl hyhy

pysia no z tego co piszesz to fakycznie do sibeie pasujemy:-Dylko ze mnie ta moja cecha denerwuje:no:zawsze się ak wsyztskim nakręcam i o wszystkim myslę jak to będzie,co wedy zrobię,wszystko musze miec zaplanowane i poukladane w myślach rozwiązania na różne sytuacje,to jest straszne!!!!:baffled:
zapmarta pewnie masz racje-sukienke nie sztuka kupic,ale kobea w ciązy w sukience to zaraz sie rzuca w oczy,oj babki jestescie boskie,niech juz nadchodzi ten dzien starań bo oszaleje:eek:

pysia ja mialam ślub w maju,pogoda mogła byc niepewna,ja mialam tylko bolerko koronkowe,niby nic a jednak,pogoda była srednia rano padał deszcz,a później nawet słonko wyszło,a temperaura te byla taka posrednia,na zdjeciach(w plenerze) jak zdjęłam bolerko to uwierzcie ale dąło się poczuć chłód-nib takie koronkowe,ale ja bardziej mialam je po to,zeby w kosciele nie stac takimi odkytymi ramionami.
Ale mysle ze u ciebie to nie bedzie az tak zimno zebys miala zamarznac,w koncu to lato:tak:z drugiej strony cos w zanadrzu mozna miec,zebys się nie musiala stresowac i nie musiała słuchac od mamy "a nie mowilam":-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ZAPMARTA - witaj:-) dzielnie walczę i wygrywam z choróbskiem mojej dwójki:tak::tak:

PYSIA - szukaj butków aż znajdziesz;-) no nie warto wydawać kupy kasy na buty których potem nie będziesz nosić:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry