Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
musze sobie skopiować te wasze posty i codzienne czytać
jak ktos tu jet z wroławia to będę męczyć,bo tam chyba bym się wybrała,ja jestem z opolskiego,ale w opolu to tez chyba lipa

więc twoja mama ma zle informacje
A wiadomo że będziesz w tym dniu NAJPIEKNIEJSZA;-);-) nie rozumiem czemu mama się czepia zamiast cię wspierać przed tym ważnym wydarzeniem eh te matki

Witam Was kochane
postanowiłam wszystko zostawić naturze, ewentualnie ją trochę wspomóc aby nie trwało to zbyt długo
najpierw dokończę wszystkie badania i wyleczę zęby bo troszkę mi się osłabiłylekarze mówią że najprawdopodobniej przez te moje mdłości bo strasznie wymiotowałam
![]()
KASIAWIE- zanim pojde spac-bardzo prosze-kladz sie a ja bede lac i patrzec czy rowno puchniekochana bierzesz 500-600 zloty idziesz do sklepu z ciazowa odieza i tam sobie taka kiecke walniesz,ze wszystkie beda Ci zazdroscily ze w ciazy jestes i tak swietnie wygladasz-to bedzie polowa ciazy(jesli Ci sie uda-czego zycze)wiec najlepszy momont-brzusio nieza duzy,samopoczucie super!!!!!!!!!!rob dzidziusia i nie marudz
wlosy beda Ci sie ladnie ukladaly-same plusy.NO
) ile się spotykamy itd. Nie przepytywał nas z modlitw.:-)
ylko ze mnie ta moja cecha denerwuje
zawsze się ak wsyztskim nakręcam i o wszystkim myslę jak to będzie,co wedy zrobię,wszystko musze miec zaplanowane i poukladane w myślach rozwiązania na różne sytuacje,to jest straszne!!!!

z drugiej strony cos w zanadrzu mozna miec,zebys się nie musiala stresowac i nie musiała słuchac od mamy "a nie mowilam"