• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rety dziewczyny wiedziałam że mogę na was liczyć:tak:musze sobie skopiować te wasze posty i codzienne czytać:-D
Jak mi się uda,to będe musiała uderzyć w jakies większe miasto za odzieża ciązowa bo u nas w tej pipiduwie to nic nie znajde:-pjak ktos tu jet z wroławia to będę męczyć,bo tam chyba bym się wybrała,ja jestem z opolskiego,ale w opolu to tez chyba lipa:baffled:
dobra juz nie gdybam i nie mysle co i gdzie będę szukac,najpierw musi się udać:-p
W kazdym bądź razie dziewczyny dziękuję wam że mozna na was liczyć:tak:

mama ta Twoja historia z synkiem to powalająca,jak ja bym usłyszała akie coś to juz by mi się odechciało kontynuowania,wybuchłabym śmiechem:-p

Bardzo współczuje bibince,okropne co czlowieka spotyka,tak ciężko jej tera zmusi być :-(
KASIAWIE-Bardzo prosze,jak trzeba to i kopniak damy,zeby marudzenia nie bylo-wesele bedzie 1 dzien i po sprawie a dzidzia na cale zycie i prosze mi sie tu takimi sprawami nie martwic.poza tym ciaza trwa 9 m-cu i nie sposob przez ten czas miec wszystko zaplanowane;-)
Moje ślubne buty były złote i teraz mam buciki na różne bale.
Jeśli piszecie o nakręcaniu to ja oglądałam już wózki na allegro. Moje psiapsiuły urodziły kolejno w czerwcu, lipcu i sierpniu 2009r. Chodzę do nich, wącham główki, jestem chętną nianią w nagłych przypadkach. Oszaleję z pragnienia dzidzi
WISIEŃKA- to sie nazywa instynkt macierzynski:laugh2::tak:jeszcze troszke i bedziesz tulila swoj kruszynke... wszystkie bedziemy:happy: jak juz sobie zrobisz suwaczek to ten trzeci kod zaznaczasz na niebiesko,naciskasz Ctrl i C.WRACASZ NA NASZA STRONE I U GORY MASZ USTAWIENIA,wchodzisz i tam w edytuj sygnature i tam wstawiasz naciskajac Ctrl i V i gotowe-klikasz Zapisz zmiany i jest-powodzenia:tak:ZAPMARTA- pewnie ,ze pozdrowie Wiolke i Iwonke i zycze Malej zdrowka i Bibinke tez napisze:happy:NIKA- zdrowka dla rodzinki.PYSIA- ja tez kupilam buty 2 tyg.przed slubem w zwyklym sklepie nie slubnym-ale ja szukalam w bezu-widzialyscie fotki jak wstawilam -suknia byla koloru ciemnego szampana,prawie zlota i takich butow szukalam i znalazlam(150zl) i byly piekne.slub mialam 23 sierpnia i bez bolerka...:-)u mnie pada i pewnie dzien bedzie spiacy,po 17 jade zrobic rtg zebow i do fryzjera.czy ktos juz wstal-haaaaloooooooo.:rofl2:BALBINKA- ja bralam slub 23 sierpnia tak ja Bibinka(tego samego roku 2003) a Nika 24 sierpnia-witam w SIERPNIÓWECZKACH:))))))))))zamek piekny,a co u Bibinki to pisalam wcz.wieczorem czytalas posta??? a dzis jeszcze do Niej nie pisalam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny:-)

Przyjeżdżaj do Wrocławia! Jest takich sklepów na pewno sporo!

Jak juz będe na tym etapie to będę Cię prosic o adresy :-)

mama masz rację:tak:dobrze mi zrobiły te kopniaki:-Djuz nie marudze:eek:;-)

u mnie dzis fatalna pogoda,znowu pada deszcz i znowu się chce tylko spać:baffled:
Do tego Julka zaczęła mi dziś kaszleć:baffled:znalazłam jakis syrop i juz jej dałam i wit c w kroplach,mam nadzieje ze nic się z tego nie rozwinie.

aha!!!!mama i Sol (bo to wy mi tłumacyzłyscie) dzis mialam juz troche wyzsza temperature niz wczoraj i przedwczoraj czy to juz oznacza owulacje czy dopiero jej zblizanie się??

tak, tak, czytałam posta. Czekam na wieści z dzisiejszego dnia co u niej...
My nasz ślub cywilny bralismy 12.08 i teraz chcielismy 14.08, ale nasz świadek w tym czasie jedzie na slub do kuzynki, która mieszka w Niemczech ;-)

Pysia, odnosnie protokołu - Portal ślubny - forum ślubne, poradniki ślubne, firmy ślubne, komis ślubny, galerie ślubne - Protokół przedmałżeński :-D byłam na kilku stronach i wszędzie tak samo wyglada, także chyba każda parafia ma taki sam druk ;-) obawiałam się czegos gorszego, jakies modlitwy które trzeba wyrecytować etc. ;-)

Witajcie dziewczyny:-)

Jak juz będe na tym etapie to będę Cię prosic o adresy :-)

mama masz rację:tak:dobrze mi zrobiły te kopniaki:-Djuz nie marudze:eek:;-)

u mnie dzis fatalna pogoda,znowu pada deszcz i znowu się chce tylko spać:baffled:
Do tego Julka zaczęła mi dziś kaszleć:baffled:znalazłam jakis syrop i juz jej dałam i wit c w kroplach,mam nadzieje ze nic się z tego nie rozwinie.

aha!!!!mama i Sol (bo to wy mi tłumacyzłyscie) dzis mialam juz troche wyzsza temperature niz wczoraj i przedwczoraj czy to juz oznacza owulacje czy dopiero jej zblizanie się??
KASIAWIE- NAJLEPIEJ GDYBYS PODALA JAKIE MASZ TE TEMPERATURY.jak chcesz to dla przykladu moge pogac Ci jak wygladal u mnie m-ac w ktorym sie udalo i bedziesz miala obraz-chcesz???fajnie,ze kopniaki sie przydaly i juz nie marudzisz:laugh2::laugh2::laugh2::rofl2:BALBINKA- ZARAZ NAPISZE DO Bibinki i dam znac na BB jak odpisze...MARYLKAAAAAAAA-czekamy na Ciebie z kawa:happy:

PYSIA ja brałam ślub pod koniec sierpnia, miałam sukienkę bez ramion i żadnego bolerka:tak: Nawet mi na myśl nie przyszlo że może być mi potrzebne;-)
miałam dokładnie to samo :):):):):):)

mama05 juz jestem z kawusią :):):):)

kurcze dostaje fioła bo coś mi się zdaje że nie zafasolkowałam w tym cyklu bo cały czas czuje się normalnie no ale może w następnym?? co chwile nachodzą mnie myśli że może być ciężko przez te moje długie branie tabsów wczoraj czyatałam jakiś artykuł że może być cięzko a w nocy śniło mi sie że zabrałam kolezance dziecko i mnie kochało bardziej niż ją - ale schiza co ale byłam taka szczęśliwa z tym dzieciątkem w rękach ehhhhhhhhhhhhhh odpieprza mi na całego nie spodziewałam się że to beda aż takie emocje :( jeszcze wczoraj przyszła znajoma i mówi że im za pierwszym razem się udało a ja czuje że mi nie :(:( i tak jakoś smutno mi troche ale staram się byc raczej pozytywnie nastawiona i ogólnie wszystko jest ok tylko co jakiś czas tak sobie myśle i wtedy mi smutno, sorka że smęce od samego rana

a co u Bibinki?? pomogły ej te leki czy dali raz jeszcze?? czy jednak łyżeczkowanie??

mama miałam w poniedzialek 36,1,wczoraj 36,0 a dzisiaj 36,5. w poniedziałek i dzisiaj mierzyłam o podobnej godzinie tylko wczoraj mierzyłam troche wczesniej,noo ale to i ak dzisiejsza temp jest wyzsza,a jak juz to powinna byc taka jak w poniedz.
oczywiscie ze chce obraz Twojeo cyklu :-)

maryla86 nie martw sie ja wcale nic nie czułam w początkowy etapie ciązy,dowiedziala ze jak mi sie okres spoznial i z głuoty zrobiłam test,choc byłam przekonana ze to bylo nie mozliwe zebym mogla byc w ciazy,zatem głowa do góry,ni edołuj się ,ale wyobrazam sobie ze czekanie jest straszne,ja sama nie wiem jak wytzrymam,ja bym na Twim miejscu juz chyba robiła:-Dale nie nakręcam Cie:sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się :rofl2:

A mnie znowu coś rozkłada - mam już tego ... jasna dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Znowu całe zatoki zapchane i mi franca spływa i gardło drażni. Antybiotyk tak pomógł ze poszła mi flora bakteryjna i nici z bzykanka :zawstydzona/y: Ja chyba przestanę już w ogóle te antybiotyki brać bo po każdym się czuję fatalnie. A wcale nie pomagają :no:

kasia - na weselu w ciąży też można się bawić :tak: Ja na wesele znajomych w 8 tygodniu poszłam jak Karola już się zaznajomiła z obsługą - co zrobić żeby mamie było niedobrze :-D A i tak mimo wszystko udało mi się poszaleć :tak: Swoją drogą - moje dziecko jest przekupne - dała się przekupić czekoladą z fontann czekoladowych z pralinkami :laugh2:

pysia - u księdza te pytania są typu jak długo się znacie, czy sypiacie ze sobą, jak rodziny podchodzą do ślubu itp - pierdoły z życia wzięte - nic stresującego :tak:

Idę się położyć - oj już wieczorem odstawiam ten antybiotyk bo sobie tylko krzywdę nim zrobię.

maryla86 nie martw sie ja wcale nic nie czułam w początkowy etapie ciązy,dowiedziala ze jak mi sie okres spoznial i z głuoty zrobiłam test,choc byłam przekonana ze to bylo nie mozliwe zebym mogla byc w ciazy,zatem głowa do góry,ni edołuj się ,ale wyobrazam sobie ze czekanie jest straszne,ja sama nie wiem jak wytzrymam,ja bym na Twim miejscu juz chyba robiła:-Dale nie nakręcam Cie:sorry:
no nic mi nie mów mi przez myśl juz przeszło żeby zrobic test w ten weekend bo skoro testy moga wykazać 6 dniową ciąże to by było coś widać ale jednak stwierdziłam że nie będe robic bo jak zrobie i będzie tylko jedna krecha to będe smętna cały dzień a tak choc promyk nadzieji kurcze i pomyśleć że chciałam czekac do października :) no way nie ,a takiej możliwości już bym chciała tulić maleństwo w ramionach i tym bardziej współczuje naszej bibince bo ona była pewna że już niedługo będzie tulić a tu taka tragedia :(:( oby żadnej z nas się to już nie przytrafiło o oby bibinka niedługo została szczęśliwą mamą :):)

sol nie daj się przeziębieniu walcz jak lwica :)

hejka Marylka:tak:napisalam Bibince,ze Ja wspieracie,ze myslicie i czekacie az wroci na BB-Ona napisala"dziekuje kochane!po obchodzie stwierdzili,ze trzeba mnie zbadac i...czekam juz 1,5 godziny:-(jak tak dalej pojdzie to poleze tu tydzien:-(..." masakra jak ta Jej tragedia sie przedluza:zawstydzona/y::zawstydzona/y: KASIAWIE- WIEC CYKL MOJ Z DOMISIEM- (mierzylam w ustach,pod jezykiem) @22pazdz.mierzylam od 25-36,5,26-36,4 27-36,6 28-36,5 29-36,5 30-36,4 31-36,4 1(listopad)-36,4 2-36,5 3-36,3 4-36,7 5-36,7 6-36,8 7-36,9 8-36,9 9-36,9 10-37 11-37 12-37 13-37,1 14-37 15-37,1 16-37 17-37,1. najlepiej nanies sobie na kartke jak to u mnie wygladalo i zobaczysz,ze skok wyrazny byl z 3 na 4 listopada a w okresie plodnym przytulasy byly 29,31 i 2 i jest Domino:tak::-Dpewnie te 2go to strzal bo 3 byla owulka. i zauwaz ,ze 3 listopada to moja najnizsza temp.i to wlasnie znak,ze nastapila owulacja bo potem mega wzrost.mam nadzieje ze pomoglam

reklama
Dziękuję Ci bardzo,tak teraz juz mniej więcej widze o co chodzi,szkoda ze wczesniej sobie juz nie mierzyłam,a to Ty szybko wiedzalas ze jestes w ciazy bo pozniej mialas wysoka temp.
Ja chyba juz nie bede czekac i najpozniej jutro zaczniemy działac,bo ja nie jestem pewna co do moich cykli,teraz mialam reguarne ale u mnie to roznie bywało.

ok zbieram sie do pracy,nie chce mi sie ale musze.
jesczze sie okazalo ze 3 dziewcyzny sa chore,zebym tylko nie dostala zastepstwa bo nie chce mi sie siedziec cay dzien,szczegolnie ze Julke cos bierze :-(
ok to do wieczorka dziewczyny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry