mama05
prrrryy szaaaalona :))
KASIAWIE-Bardzo prosze,jak trzeba to i kopniak damy,zeby marudzenia nie bylo-wesele bedzie 1 dzien i po sprawie a dzidzia na cale zycie i prosze mi sie tu takimi sprawami nie martwic.poza tym ciaza trwa 9 m-cu i nie sposob przez ten czas miec wszystko zaplanowane;-)rety dziewczyny wiedziałam że mogę na was liczyćmusze sobie skopiować te wasze posty i codzienne czytać
Jak mi się uda,to będe musiała uderzyć w jakies większe miasto za odzieża ciązowa bo u nas w tej pipiduwie to nic nie znajdejak ktos tu jet z wroławia to będę męczyć,bo tam chyba bym się wybrała,ja jestem z opolskiego,ale w opolu to tez chyba lipa
dobra juz nie gdybam i nie mysle co i gdzie będę szukac,najpierw musi się udać
W kazdym bądź razie dziewczyny dziękuję wam że mozna na was liczyć
mama ta Twoja historia z synkiem to powalająca,jak ja bym usłyszała akie coś to juz by mi się odechciało kontynuowania,wybuchłabym śmiechem
Bardzo współczuje bibince,okropne co czlowieka spotyka,tak ciężko jej tera zmusi być :-(
WISIEŃKA- to sie nazywa instynkt macierzynskiMoje ślubne buty były złote i teraz mam buciki na różne bale.
Jeśli piszecie o nakręcaniu to ja oglądałam już wózki na allegro. Moje psiapsiuły urodziły kolejno w czerwcu, lipcu i sierpniu 2009r. Chodzę do nich, wącham główki, jestem chętną nianią w nagłych przypadkach. Oszaleję z pragnienia dzidzi

jeszcze troszke i bedziesz tulila swoj kruszynke... wszystkie bedziemy
jak juz sobie zrobisz suwaczek to ten trzeci kod zaznaczasz na niebiesko,naciskasz Ctrl i C.WRACASZ NA NASZA STRONE I U GORY MASZ USTAWIENIA,wchodzisz i tam w edytuj sygnature i tam wstawiasz naciskajac Ctrl i V i gotowe-klikasz Zapisz zmiany i jest-powodzenia
ZAPMARTA- pewnie ,ze pozdrowie Wiolke i Iwonke i zycze Malej zdrowka i Bibinke tez napisze
NIKA- zdrowka dla rodzinki.PYSIA- ja tez kupilam buty 2 tyg.przed slubem w zwyklym sklepie nie slubnym-ale ja szukalam w bezu-widzialyscie fotki jak wstawilam -suknia byla koloru ciemnego szampana,prawie zlota i takich butow szukalam i znalazlam(150zl) i byly piekne.slub mialam 23 sierpnia i bez bolerka...:-)u mnie pada i pewnie dzien bedzie spiacy,po 17 jade zrobic rtg zebow i do fryzjera.czy ktos juz wstal-haaaaloooooooo.
BALBINKA- ja bralam slub 23 sierpnia tak ja Bibinka(tego samego roku 2003) a Nika 24 sierpnia-witam w SIERPNIÓWECZKACH
Ostatnia edycja:

jak ktos tu jet z wroławia to będę męczyć,bo tam chyba bym się wybrała,ja jestem z opolskiego,ale w opolu to tez chyba lipa
;-)

Ja chyba przestanę już w ogóle te antybiotyki brać bo po każdym się czuję fatalnie. A wcale nie pomagają