mama05
prrrryy szaaaalona :))
KASIAWIE- NO WYRAZIE widac ze sa 2 fazy cyklu i ze owulka byla,a tempke mierz bo jak sie teraz nie uda to juz bedziesz miala jakis obraz cylku.milej pracy.
i czekamy wieczorkiem
MARYLKA-jesli chodzi o objawy to jak tez zrobisz sobie moj wykers to ja dodatkowo pisalam sobie co od kiedy czulam i przy Domisiu od 13 listopada mialam mrowienie w piersiach i uczucie nabrzmialych a od 15 listopada brodawki byly czerwone!-tak wiec od 23 dnia cyklu(czyli 10 dni od owulki)mialam pierwsze objawy ktore pozniej okazaly sie ciazowymi.test zrobilam 17 listopada dzien przed @ i wyszla blada 2 kreska
))).mam nadzieje,ze troche Wam pomoglam tym moim wykresem ,moge tez napisac jak wygladalo z Zuza bo przy Niej mierzylam pod pacha a wiadomo ze ta jest nizsza niz w ustach...MARYLKA- bedzie dobrze,jak nie w tym cyklu to w nastepnym...SOL- zdrówka!!!
i czekamy wieczorkiem
MARYLKA-jesli chodzi o objawy to jak tez zrobisz sobie moj wykers to ja dodatkowo pisalam sobie co od kiedy czulam i przy Domisiu od 13 listopada mialam mrowienie w piersiach i uczucie nabrzmialych a od 15 listopada brodawki byly czerwone!-tak wiec od 23 dnia cyklu(czyli 10 dni od owulki)mialam pierwsze objawy ktore pozniej okazaly sie ciazowymi.test zrobilam 17 listopada dzien przed @ i wyszla blada 2 kreska
Ostatnia edycja:

coz...sa roznych firm i srednio dzialaja-jedna dziewczyna pisala ze pokazywaly jej owulke nawet jak miala @
ja bym mierzyla nawet od 9 d,c skoro masz takie cykle,ze owulacja wypada kolo 18.ZAPMARTA- hejka-ciesze sie ,ze i Tobie sie przyda moja rozpiska