• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE- NO WYRAZIE widac ze sa 2 fazy cyklu i ze owulka byla,a tempke mierz bo jak sie teraz nie uda to juz bedziesz miala jakis obraz cylku.milej pracy.:tak:i czekamy wieczorkiem:-DMARYLKA-jesli chodzi o objawy to jak tez zrobisz sobie moj wykers to ja dodatkowo pisalam sobie co od kiedy czulam i przy Domisiu od 13 listopada mialam mrowienie w piersiach i uczucie nabrzmialych a od 15 listopada brodawki byly czerwone!-tak wiec od 23 dnia cyklu(czyli 10 dni od owulki)mialam pierwsze objawy ktore pozniej okazaly sie ciazowymi.test zrobilam 17 listopada dzien przed @ i wyszla blada 2 kreska:)))).mam nadzieje,ze troche Wam pomoglam tym moim wykresem ,moge tez napisac jak wygladalo z Zuza bo przy Niej mierzylam pod pacha a wiadomo ze ta jest nizsza niz w ustach...MARYLKA- bedzie dobrze,jak nie w tym cyklu to w nastepnym...SOL- zdrówka!!!

Ostatnia edycja:
reklama
tak sobie myśle.... może ja też zacznę mierzyć tempkę? W sumie to w tym cyklu juz chyba za późno, bo to mój 9d.c., ale z kolei u mnie owulka wypada na 18-19d.c. hmmmmmmmmmm

Witam,

u nas pochmurno, bez parasola lepiej nie wychodzić.

mama, dziękuję i mnie się przyda ta rozpiska z temperaturą. Zacznę mierzyć po majowej @.
Marylka, tak to jest że nie ma co gdybać, planować bo życie pokazuje co innego. Działamy i tyle !!!
Balbinka, pysia fajny czas przed wami. Suknia, dodatki itd. Miło wspominam.
Ja brałam ślub 07 sierpnia (dołączam do grona sierpniówek:-)) było gorąco okropnie i mój F ledwo w garniturze wyrabiał.
Ale miałam lepszy numer. W kościele podczas mszy podpisuje się protokół (my, świadkowie i ksiądz) i ten protokół trafia do Urzędu i na tej podstawie masz odpis aktu małżeństwa. Dwa tygodnie po ślubie jak odbierałam akt, myślałam, że padnę. Patrzę a data ślubu 10 sierpnia. Mówię tej babie w Urzędzie że pomyłka. Ona na to że nic nie zmieni i że wszyscy zgodnie podpisaliśmy protokół z datą 10 sierpnia. Nie zmieni, no bo niby na jakiej podstawie. Trzeba to sądownie załatwiać. Byłam czerwona ze złości. Dziwne, żeby na ślubie w kościele wszystko czytać:wściekła/y:
Pojechałam do księdza, który udzielał nam ślubu i on zbladł, biedny... ale załatwił wszystko w Urzędzie sam. Złożył oświadczenia i jakoś nam to poprawili.
Ale mam wspomnienia:-D

BALBINKA-to najprostsza i najpewniejsza metoda zeby wiedziec czy masz owulke:tak:testy owulacyjne:baffled:coz...sa roznych firm i srednio dzialaja-jedna dziewczyna pisala ze pokazywaly jej owulke nawet jak miala @:szok:ja bym mierzyla nawet od 9 d,c skoro masz takie cykle,ze owulacja wypada kolo 18.ZAPMARTA- hejka-ciesze sie ,ze i Tobie sie przyda moja rozpiska:))witam w sierpniówkach-MARYLKA tez sierpien tylko 22:))) ale nas jest!!! a przygoda mialas,ze hoho:):):)u mnie tez pada,wlasnie wcianay z Domisiem cieple tosty,a co:))

Ostatnia edycja:
mama no to mnie pocieszyłaś bo jesli patrzec na Ciebie to ja tez nie powinnam jeszcze nic czuć no ale jakies mam takie przeczucie - mam nadzieje że mylne że nic z tego no ale zobaczymy i wiecie co i miesiąc i renament nic już nie jest takie ważne szok jeszcze nie jestem w ciąży a już dziecko tak zmienia mnie i moje podejście do życia do tej pory tylko o tym czytałam a to dopiero początek :) ja nawet wczoraj stwierdziłam że jak do 6-ciu m-cy się nie uda to lece do gina po wspomaganie i bez recepty od niego nie wyjde :):):):):) zaraz będe szamać sóróweczke :) z kraba i anansów :) a co :):)

a ja czekoladę i pierniki...
ZAPMARTA- smacznego:tak:;-)ja po tostach zjem kawalek szarlotki bo jeszcze zostalo,niewiele,ale starczy:tak:MARYLKA- dlatego ja od razu jade na wspomagaczasz bo wiem ze inaczej nie mamy szansy no niestety..ale wierze,ze hormony pomoga!!!dzis biore ostatnia tabl.z 1 opakowania a wcz.juz wykupilam te 2 nastepne...Marylka- Tobie rowniez smacznego!!

mama, ja codziennie patrzę na twój suwaczek i się uśmiecham, bo coraz mniej zostało. A chciałam ci napisać, że ja zaczynam 6 czerwca, bo mi wtedy wypada czas na działania. Ty 7 czerwca, więc razem będziemy testować...
Marylka, nie stresuj się, dopiero pierwszy cykl i to taki " na żywioł", bierz folik i nie stresuj się na zapas.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry