• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lorelain, dzień po porodzie???? odwazna byłaś. A co do zapachów. Jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży to w pracy na korytarzu też mi "coś" śmierdziało i po kolei przechodzących kolegów i koleżanki pytałam co tu tak "wali" oni na mnie patrzą i mówią, że nic nie czują, bo to ja dalej uparcie pytam następnych przechodzących osób i to samo, mówią, że nic nie czuć. Później sobie o tym przypomniałam i miałam niezły ubaw.:-D:-D:-D
Ja bym bardzo chciała, aby Bibinka została mamą po raz drugi. Normalnie będę się cieszyć jak na swoje. Mimo iż znamy się tylko wirtualnie, to życzę jej tego z całego serca i będę się cieszyć jak na swoje. Bardzo jej dziś potrzeba sił i mam nadzieję, że znajdzie je u nas.
Bibinko jestem z Tobą.

reklama
mama a czy byls napisala jak wygladal twoj cykl z Zuzia?jestem ciekawa bo tez mierze temperature to bym sobie porownala:-)
PIXI- prosze bardzo napisze Ci-tyle,ze jak pisalam wczesniej tu temp.jest nizsza bo mierzona pod pacha-3grudnia mialam @ mierzylam od 6-36,2 7-36,3 8-36,1 9-36,3 10-36,1 11-36,2 12-36,1 13-36,1 14-36,2 15-36,0 16-36,0 17-36,6 18-36,4 19-36,6 20-36,4 21-36,7 22-36,7 23-36,7 24-36,6 25-36,6 26-36,7 27-36,8 28-36,8. jak sobie naniesiesz na kartke to zobaczysz,ze skok(czyli owulka) byl z 16 na 17 grudnia. 28 zrobilam test i II kreseczki,dwa dni pozniej tez robilam i jeszcze wyrazniejsze II kreski i nowy rok witalismy we trojke:tak::-Dprzy Zuzi nie zapisywalam objawow.WIOLKA- witaj i cierpliwosc i zdrowka zycze.ZAPMARTA- mam takie same mysli,tylko czy nie bedzie sie bala powtorki a poza tym niewiadomo teraz co z Jej torbielami-moze jednak bedzie laparoskopia....oj troche czasu bedzie Jej potrzebne,zeby sie pozbierac....

Ostatnia edycja:
Co do wczesnej ciąży - to miałam awersję do kawy - jeszcze nie zrobiłam testu a już ganiałam przyszłego męża żeby do mnie z kawą nie podchodził. W 6 tygodniu zaczęłam wymiotować, hospitalizacja bo się słaniałam na nogach i tak do 33 tygodnia. Z zapachów przeszkadzała mi okrutnie kawa i papierosy i nic po za tym - za to litrami mogłam jeść lody Nesquik. Współczułam mężowi bo jak mnie naszło o 19 wieczorem to jeszcze było ok, ale jak mi chcica przychodziła o 23 a wcześniej nie kupił to miał przekichane :-p

No a ja czekam na @ i jakoś się na nią nie zapowiada. Wzięłam sobie dawkę uderzeniową witamin i innych specyfików i jakoś żyję :tak:

pysia - jak tempka po owulacji nie spada po kilku dniach to można być dobrej myśli :tak:

mama - coraz ładniejszy twój suwaczek :-D

maryla - zabieram się za twój sklepik - tylko zjem obiad :-p A wieczorkiem za pisanie teorii. Nie przejmuj się tym nakręcaniem - też tak robiłam :-p po kilku miesiącach przechodzi :sorry: Ale życzę Ci szybkiego zafasolkowania :tak:

Idę jeść obiad bo głodna już jestem:tak: - ostatnio coś za mną chodzi więc zabrałam się za robienie galaretki z ptasim mleczkiem, mam już 3 warstwy - zostały jeszcze dwie :-D Na wieczór powinna być gotowa - która się pisze?

SOL- jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-ja sie pisze!!!!!!!!! zaraz jestem w Kielcach:tak::-Dale smaka narobilas!! no tak moj suwaczek tak jak Twoj z gumkami ladnie idzie do przodu:tak:;-)

mama dzięki bardzo :-) jak bys napisala mi jeszcze (o ile pamiętasz) w których dniach było przytulanko to byłabym ci bardzo wdzięczna to dało by mi pełniejszy obraz do zastosowania w praktyce:-D

sol dzieki za stronke :) że chce ci się przy niej posiedzieć :):) to jeszcze mi nie wysłałas dhl-em tego ptasiego mleczka?????????????? no przeciez wiesz że mnie nie trzeba pytać o takie rzeczy :):):)

ja narazie nie mierze temparatur tylko obserwuje śluz :)

Pixy no ja staram się nie nakręcać i ogólnie to normalnie funkcjonuje ale tak czasem coś mnie złapie - chyba jak mam za dużo wolnego czasu:):) i tak mysle i mysle a po chwili mi przychodzi - psychoza :):)

Wiolka to super że z małą lepiej mam nadzieje że niedługo to będzie okaz zdrowia :):)

Ostatnia edycja:
mama dzięki bardzo :-) jak bys napisala mi jeszcze (o ile pamiętasz) w których dniach było przytulanko to byłabym ci bardzo wdzięczna to dało by mi pełniejszy obraz do zastosowania w praktyce:-D
PIXI- oczywiscie ,ze pamietam bo mam zaznaczone:-D:-D:-D:-D:-D:-D 12,14,16 grudnia czyli 12,14,i 16 dzien cyklu. nanioslas sobie moj wykres na kartke-widzisz wyraznie 2 fazy-przedowulacyjna i po??MARYLKA- sluz tez moze byc-pewnie.a ja mierze temp.i obserwuje sluz.jak tylko skoncze brac hormony to tez bede mierzyc-bo ja wlasnie mam problem z owulka,dlatego dla mnie temp.jest super metoda.

Ostatnia edycja:
kurde znowu mnie boli brzuch i zawsze w okolicach pepka ?????????????????????? aż sie mometami boje bo pyzunie tez tak bolało :(:(:(:(:(:( ale to pewno tylko moja schiza i to wogule nie ma związku z @ czy fasolką ale normalnie od soboty czyli prawdopiodobnie od owólki mnie tak pobolewa codziennie po troche - może to dlatego że tak bym chciała dzidzie może to przez moją schorowaną psychike?? jak myslicie??? urojona????

MARYLKA- w okolicy pepka to napewno nie zwiazane z ciaza,jak ciaza jest w polowie to macica rozrasta sie do wysokosci pepka a teraz to nie wiem co to moze byc-moze urojona;-):-D:-Dnarazie(jak my wszystkie)jesli bedziesz w ciazy to bedzisz odczuwala bol w dole brzucha-taki jak na zblizajaca sie @ i w tym samym miejscu-dlatego czesto dziewczyny mysla,ze zbliza sie @ bo boli a tu niespodzianka-dzidzia sie zagniezdza...takze czekaj sobie niecierpliwie do przyszlej niedzieli-patrz jak kubeczek sie ladnie przemieszcza i tyle...a potem bedziemy swietowac:rofl2:

reklama
no własnie tak mi się zdawało że to nie te okolice dlatego od początku mówiłam że boli mnie brzuch ale nie na dzidzie :) no kurcze może stres czy nerwy no nie wiem o co kaman no ale nic może przestanie i naszczęście mocno nie boli :):)
ja do mierzenia temp jestem za bardzo zapominalska i różnie wstaje a to najlepiej o tej samej gdzinie :(

no nic pozostaje mi czekac :):):) musze jutro w końcu iść zamówić tort bo moja mamumuśka ma w sobote urodziny :):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry