• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiadomosc od BIBINKI-" juz po zabiegu:-(dopiero 'trzezwieje'. mąż sie wypytal i podobno wszystko pieknie poszlo.pielegniarka trzy,ala mnie za reke bo pod koniec bolalo jak cholera..."-zapytalam Ja czy juz wie kiedy wychodzi bo wiadomo,ze w domku szybciej i lepiej sie dochodzi do siebie to odpisala,ze jutro po drugim obchodzi o 10.00 ordynator podejmie decyzje,takze trzymajcie kciuki,zeby wyszla jak najszybciej....za pol godziny bedzie Tom i zmykam,Zuza juz odebrana i teraz szaleja z Domisiem:tak:;-)SOL- jak tam,lepiej sie czujesz??witam Ci e KASIULEK- to bedzie pierwsze dziecko???rozgosc sie i pisz kiedy masz ochote:))

reklama
pysia - przepraszam - ja przez temperaturę już nic nie kojarzę :sorry: i mi się pierdaczy :-p

maryla - bo DHL-owi nie ufam bo by po drodze zjedli :-D

mama - zapraszam :-D

A ja właśnie dzwoniłam do babki z allegro u której zamawiałam prześcieradła dla Karoli. A mi babka mówi ze ona pieniędzy nie dostała - jak nie dostała jak ja mam potwierdzenie zaksięgowania pieniędzy na jej koncie - tylko koncie allegro jak się okazało - bo wg allegro ma uruchomioną opcję - "płacę z allegro" i tak zapłaciłam - a ona mi mówi że ona tej opcji nie włączała - no jaka wściekłą jestem to szok - jeśli się te pieniądze nie znajdą to allegro dostanie takie baty ode mnie że szok. 79 zł to nie duża kasa ale jak się nie przelewa to za to można tydzień przeżyć :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ostatnio nam się porypało finansowo tak że po zrobieniu opłat mam na koncie na dzień dzisiejszy 0 zł. A jeszcze mam prąd nie zapłacony a gdzie na życie i na ratę kredytu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Deprecha mnie taka dzisiaj dopadła że szok. Dobrze ze M zrobił te dwie strony to kilka stów wpadnie na życie i cześć raty a jak mi wreszcie szkoła odda nadpłacone pieniądze to powinniśmy jakoś wydolić do 10-tego. A jeszcze na początku maja siostrzeniec M ma komunię :crazy: :rofl2: nie wiem za co mu prezent kupimy :no::zawstydzona/y: Ja nie mam w czym iść na tą komunię - szaleństwo. Mam tak podły nastrój że mi się wyć chce :zawstydzona/y:

SOL- no to Ci sie nie dziwie,ze masz taki nastrój:no:dobrze,ze mąż ma gdzie dorobic:tak: wiadomosc od Bibinki bo zapytalam co z tymi Jej torbielami-"jajniki mam czyste,tylko nie wiem czy torbiele nie wroca.nie wiem co o tym myslec tu lekarze zalecaja od razu tabsy anty na 3 m-ce i potem od razu dzialac" dobrze,ze nie ma tych torbieli-to dobra wiadomosc,no i te tabletki i potem dzialanie-zeby tylko szybko wrocila do domku,dojdzie do siebie i w wakacje moze zacznie znow dzialac-tego Jej zycze:tak:

Mati właśnie siedział na nocniku i piękne wysikał chyba to co zbierał cały dzień, usłyszał tate wchodzącego do domu i tak szybko wstał, że razem z przyklejonym do tyłka nocnikiem. Oczywiście wszystko wylało się na dywan a on w momencie stanął, ręce skrzyżował za plecami i udawał niewiniątko i czekał na moją reakcje. Mówię wam jaką on miał przy tym minę
g020.gif

Biedak tak się przejął wypadkiem, że aż poleciał po szmatę do ścierania heheh
201.gif

Biedna bibinka, dobrze, że wszystko przebiegło sprawnie i że już jest po
k055.gif

Kasia
-
c009.gif
....... napisz coś o sobie. Już zaczynacie staranka czy dopiero za parę miesięcy? widzę , że jesteś mój rocznik
c014.gif

LORELAIN- ach te dzieciaczki:tak::-)dobrze,ze juz probuje siedac na nocnik.no trudno stalo sie a swoja droga to tata mial wyczucie:sorry:no ale nic stalo sie nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ,w tym przypadku....:laugh2:

Lorelain witaj!
jestem z Mazur! a dokładnie z Bartoszyc!
co do starań to jesteśmy w trakcie hehe!
mam już synka Marcelka dzisiaj kończy 9 miesięcy, może komuś wydać się że to może za szybko ale ja właśnie tak chciałam żeby różnica nie była wielka!

mam pytanie jak wstawić suwaczek?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiulek jak ustawisz suwaczek to wroc na BB i wejdz w ustawienia u gory a tam w edytuj sygnature i wklej kod. ja pedze do fryzjera,tom wrocil,pa bede wieczorem

mama - żebyś wiedziała jak się teraz wkó:wściekła/y::wściekła/y:łam to szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeśli allegro do końca tygodnia mi nie odda pieniędzy to widzimy się w sądzie z rzecznikiem allegro. Okazało się że babka nie ma włączonej opcji płacę z allegro a allegro wrzuciło jej na potwierdzeniu transakcji że ma włączoną i nie tylko ja jej przelałam pieniądze które do niej nie dotarły. Oj będzie chryja jak mi nie cofną tej kasy - będzie chryja - a jak ja się zak.. to mnie na długo popamiętają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasia - witaj ;-):tak:

Jezu jaka wściekłą jestem to szok, najpierw się poryczałam z bezradności i głupoty sytuacji a teraz jestem wściekła. Oj allegro mnie popamięta na długo po tej akcji!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
mama - żebyś wiedziała jak się teraz wkó:wściekła/y::wściekła/y:łam to szok :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeśli allegro do końca tygodnia mi nie odda pieniędzy to widzimy się w sądzie z rzecznikiem allegro. Okazało się że babka nie ma włączonej opcji płacę z allegro a allegro wrzuciło jej na potwierdzeniu transakcji że ma włączoną i nie tylko ja jej przelałam pieniądze które do niej nie dotarły. Oj będzie chryja jak mi nie cofną tej kasy - będzie chryja - a jak ja się zak.. to mnie na długo popamiętają :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

kasia - witaj ;-):tak:

Jezu jaka wściekłą jestem to szok, najpierw się poryczałam z bezradności i głupoty sytuacji a teraz jestem wściekła. Oj allegro mnie popamięta na długo po tej akcji!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sol - ale napisałaś wiadomość na allegro i oni nie chcą ci oddać kasy?

Kasia - szalona kobieto dasz rade!
86.gif
ale powiem ci, że ja też miałam szybko chęć na drugie dziecko, na tyle, że mi pokarm nawracał, ale blokował nas brak własnego mieszkania, z dwójką dzieci moglibyśmy mieć problemy ze zdolnością kredytowa. Teraz już jest wszystko oki i można się strać :) Kiedy będziesz testowac?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry