• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bb - wiesz - ostatecznie jak mi @ nie przylezie niezależnie od przyczyny to płakać nie będę :-D Nie jestem jakąś fanatyczką zwijania się z bólu :-p Zresztą nawet na plastrach miałam nieregularne cykle :-p

mama, maryla - żałujcie - galaretka z ptasim mleczkiem wyszła pycha :-D Ale jeszcze pół blaszki zostało :tak:

reklama
Marylka - odezwij się w sprawie sklepiku bo nie pamiętam czy miał ostatecznie być ten co jest czy ten drugi? Bo teraz już nie mogę sobie przypomnieć :-p

SOL wcale Ci się nie dziwię; i też bym miała ochotę komuś przywalić:wściekła/y::wściekła/y:

A mnie Pati wyprowadzila z równowagi - nie chciała posprzątać swoich zabawek :crazy: nawet kary że bajek nie będzie nie pomogły no to pozbierałam i schowałam. NIE MA:crazy:
NIKA- hejka,ale sie usmialam jak przeczytalam koncowke posta i jeszcze ta minka!!!:-Dzaraz widze jak ja mam taka:rofl2:moje grandza u gory ile chca z zabawkami,ale przed spaniem zawsze robia pozadek i to bez przypominania-nagadalismy sie z Tomkiem i wkoncu podzialalo:tak:;-)kupilam im w Ikea takie plastikowe pudla ,wkladaja ta ,przykrywaja i do szaey i gra!!
Witajcie dziewczyny popołudniową porą:-)
Ale dzis wstrętny dzień,u mnie cały czas pada,juz mam dość.
Zrobilam dzis test na owuacje bo jjuz mnie tak jajnik bolał ze to nienormalne i wyszła mi bladziudka kreska,czyli mniemam ze chyba w piątek powinnam miec owulacje?wiem ze testy nie sa zbyt wiarygodne,zastanawiam sie czy mam się umawiac juz dzis na "pierwszą randkę" (czytajcie:próbę) z męzem dzis czy poczekac do jutra:baffled:

Kasia witaj-jestes moja imienniczka :-)o życze powodzenia w staraniach i podziwiam ze si etak szybko zdecydowalas na drugie,ja tez tak chcialam ale nie mialam odwagi:sorry:

zapomnialam dodać-widze ze dzis niekóre dzieewczyny w bojowym nastroju,ja sie tez dzis wkurzyłam bo moja szwagierka przyznala się ze dala dzis Julii w dupe bo jej brzydko powiedziala,wkurzykam sie,bo jakim prawem ona bije moje dziecko-wiem ze Julka nie zrobila dobrze ale to nie usrawiedliwia ze mozna jej przylac w tyłek,prawda??
KASIAWIE- no ja bym sie wpienila-wiem,nam rodzicom czasem siada cierpliwosc bo z dziecmi na codzien i wiadomo,ze czasem sie krzyknie,ale osobie ktora jest sporadycznie z dzieckiem???!powinna tak Mala zajac,zeby nie bylo takich sytacji-a jak juz to sa inne kary:eek::angry:a jesli chodzi o testy owul.to ta druga kreska pokazujaca ze nadchodzi owulka powinna byc tak samo mocna jak testowa lub nawet bardziej to wtedy znacza,ze za 24-36 godzin powinna byc owulka-wiec jak Ci wyjda 2 wyrazne krechy w dzien(tego testu sie nie robi z porannego moczu-doczytaj sobie) to na drugi dzien wieczorkiem mozna dzialac-jak chcecie synka!!:tak:ja wrocilam do fryzjera,Tom pojechal na kosza-dzieci spia. SOL-jak czytalam jaka Ty bojowa to z Toba lepiej widze nie zadzierac;-):laugh2:

mama - a bo mnie szlag trafia jak widzę jaki bałagan mają co poniektórzy w swoich firmach/urzędach czy innych instytucjach. A taka sytuacja jak dzisiaj nie powinna mieć w ogóle miejsca :tak: Po za tym ja ogólnie jestem nerwowy człowiek, często mi nerwy puszczają ale to nie moja wina. A mój psycholog miał już mnie chwilami dość :eek::laugh2: Chodziłam do takiego fajnego faceta - nie radziłam sobie z rozstaniem rodziców, śmiercią narzeczonego i zaczęły mi się problemy w szkole. Ogólnie chodziłam do niego żeby się wygadać, ponarzekać, popłakać albo pokrzyczeć, ale bardzo mi pomógł. Ogólnie co tu dużo gadać - żółte papiery są :rolleyes::rofl: Ale mąż mnie za wariatkę nie uważa :tak: Może jestem lekko zakręcona ale pozytywnie :cool::rofl2::rolleyes:

A ja zostałam dzisiaj zmuszona przez córkę do położenia się w jej łóżeczku żeby zasnęła - nie wiem jak się wcisnęłam ale zmieściłyśmy się :rofl2: tylko do wstania musiałam małża zawołać :-D:-D A skoro Marylka się mężem zajęła to pewnie mi jutro odpisze to spadam spać :tak:
Dobranoc wszystkim :tak:

MAMA ja tez mam te pudła z Ikei na jej zabawki :tak: Ale dziś to było przegięcie bo jej garnki w każdym pokoju bo Ona robiła piknik:eek: A zrobiła ten bałagan przy M bo oboje siedzą w domu i jemu przy okazji też się dostało:sorry: RTG zrobione? Nowa fryzura też?

SOL - dobrze że się wyjaśniło i będziesz mieć pościel dla Karoli:tak:

Dobranoc kobietki:-)

Ostatnia edycja:
SOL, ok :) nie gniewam sie, pomylki sie zdarzaja. super, ze wyjasnilo sie z allegro :))
KASIAWIE tez bym sie zdenerwowala, jakby ktos uderzyl moje dziecko.

MAMA, dzieki za swieze wiadomosci od bibinki :)))
BIBINKO, trzymaj sie kochana. Mam nadzieje, ze juz jutro wrocisz do domku, bo ta rzeczywistosc szpitalna jest pewnie przytlaczajaca :( I mam nadzieje, ze rozpoczniesz staranka tak jak my - w lecie, jak beda wakacje i wszystkie razem bedziemy starac sie i oczekiwac dwoch kresek :)))

Kobietki, ja wrocilam do domu godzine temu. Padam po prostu. Zaraz spie. Zakupu udane, kiĺmetrow narobilam z siostra, zmoklysmy bo padal okropnie deszcz, a nie bylysmy autem tylko autobusem. Jeszcze w drodze powrotnej myslalam ze hafta puszcze. kierowca dodawal gazu, a nagle hamowal i tak caly czas, wiec wyobrazcie sobie :\\\ a mi brzuchem oczywiscie telepalo, niedobrze i slabo mi sie zrobilo.
Moj sie pytal czy kupilam butki a ja na to DLA MALENSTWA? ;D
Za slubnymi nie bylam, nie bylo czasu. Widzialam sliczne malutkie buciki dla dzieci, cudo, widzialam tez sliczne spodnie pumpy rozowe dla dziewczynki takiej moze dwuletniej :))) sliczne to wszystko dla dzieci

Sama kupilam dwie pary jeansow. Super na mnie leza, sa mega obcisle wiec takie jak sie Mojemu marzylo, abym miala takie :)))
Widzialam sliczne czerwone szpilki na siebie. Musze je miec :))) Mimo tego ze niska nie jestem, a wrecz przeciwnie to lubie butki na wysokim obcasie :)))

No nic... Ja zasypiam. Nie mam sil na nic. Dzis zmoklam i zmarzlam, wiec niedobrze i spie. Dobranoc

reklama
Witaj Paula! Miłego starania i blogowania!
Przed godziną wróciłam z pracy . Padam na 4 litery. To był dzień pogromca!Jutro mam wolne to nadrobie te wszystkie wasze strofy. Mam nadzieję , że mój suwaczek ruszy bo z niego jakiś niewypał.:wściekła/y:
Balbinka ja tez do Corfamedu! Do doktor Kos. 3 lata. I jak Ci tam bo opinii jest masa. Różnych. :tak:
Dzięki za pomoc z suwakiem .
Jutro mam badania.Zbliża sie godzina zero:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry