SOL, ok

nie gniewam sie, pomylki sie zdarzaja. super, ze wyjasnilo sie z allegro

)
KASIAWIE tez bym sie zdenerwowala, jakby ktos uderzyl moje dziecko.
MAMA, dzieki za swieze wiadomosci od bibinki

))
BIBINKO, trzymaj sie kochana. Mam nadzieje, ze juz jutro wrocisz do domku, bo ta rzeczywistosc szpitalna jest pewnie przytlaczajaca

I mam nadzieje, ze rozpoczniesz staranka tak jak my - w lecie, jak beda wakacje i wszystkie razem bedziemy starac sie i oczekiwac dwoch kresek

))
Kobietki, ja wrocilam do domu godzine temu. Padam po prostu. Zaraz spie. Zakupu udane, kiĺmetrow narobilam z siostra, zmoklysmy bo padal okropnie deszcz, a nie bylysmy autem tylko autobusem. Jeszcze w drodze powrotnej myslalam ze hafta puszcze. kierowca dodawal gazu, a nagle hamowal i tak caly czas, wiec wyobrazcie sobie :\\\ a mi brzuchem oczywiscie telepalo, niedobrze i slabo mi sie zrobilo.
Moj sie pytal czy kupilam butki a ja na to DLA MALENSTWA? ;D
Za slubnymi nie bylam, nie bylo czasu. Widzialam sliczne malutkie buciki dla dzieci, cudo, widzialam tez sliczne spodnie pumpy rozowe dla dziewczynki takiej moze dwuletniej

)) sliczne to wszystko dla dzieci
Sama kupilam dwie pary jeansow. Super na mnie leza, sa mega obcisle wiec takie jak sie Mojemu marzylo, abym miala takie

))
Widzialam sliczne czerwone szpilki na siebie. Musze je miec

)) Mimo tego ze niska nie jestem, a wrecz przeciwnie to lubie butki na wysokim obcasie

))
No nic... Ja zasypiam. Nie mam sil na nic. Dzis zmoklam i zmarzlam, wiec niedobrze i spie. Dobranoc