• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKA- Dziekuje Ci za mile slowa!!!!!!MARYLKA- witaj,sprobuje z tym zdjeciem,ale ja ciemna masa komputerowa i moze dopier Tom wstawi:sorry:SOL-to czekamy do piatku,ale jest szansa,ze to moze byc fasolka czy poprostu tak organizm reaguje po odstawieniu i moze przed to Twoje chorowanie i przed leki???

reklama
Sol :tak:ja też drugi miesiąc po anty. W pierwszym było ok.:tak: Też mam nadzieję , ze przyjdzie. Bez anty zawsze miałam cykl 30 dni. Teraz będę czekać. Ale to wkurzające. Niech ktoś napisze czemu nie widać mojego foto:-):-):-)

Sol nie ten co go juz "robiłam" tylko ten drugi :) , sol to tez mój pierwszy cykl po odstawieniu anty :) dlatego chyba jednak bede robic test w poniedziałek tak jak wskazuje sówaczek

mama ja tak wstawiam zdjęcia: najpierw zrzuciam zdjęcia na kompa wchodze normalnie w odpowieć na forum naciskam obrazek i zaznaczam zdjęcie z kompa i już :) spróbuj tak to proste wręcz intuincyjne i nie trzeba żadnych programów możesz najwyżej zmniejszyć zdjęcie

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-D

Witam nowe staraczki! Napiszcie coś o sobie, jakieś foto nawet wskazane :tak::-D

mama, czekamy na foto fryzurki :rofl2:
Dzięki za wieści od Bibinki, mam nadzieje, że za parę minut dowie się, że może jechać do domu i że za 3-4 miesiące zobaczy śliczne 2 kreseczki :tak:

Wisieńka, ja chodzę do Zabielskiej. Bardzo sympatyczna babeczka, ale mam wrażenie, że czasem przemęczona :eek: dlatego wolę do niech przychodzić na początku jej dyżuru.
Trochę wydłużyła nasz czas, bo ja do Corfamedu chodzę chyba odkąd go stworzyli (spokojnie 6 lat). 3 lata temu powiedziałam, że staramy się o dziecko, a dopiero w grudniu ubiegłego roku otrząsnęła się kiedy przyszłam z mężem i jego kolejnymi wynikami :cool:
Sama klinika fajna, ale jest jeden ogromny minus - przewidują za krótki czas na badanie i przez to do Zabielskiej są czasami 2 godzinne opóźnienia :no: Bo co to jest 15 minut!!! Z jednej strony dobrze świadczy to o lekarzu, że nie patrzy na zegarek, ale zarządzający tą kliniką jest kiepski. Mało tego, ostatnio jak byłam umówiona na diagnostykę owulacji to na ta samą godzinę była ciężarna na kontrolę i 2 osoby na konsultacje! :angry: 4 osoby na jedna godzinę???? Ja nie wytrzymałam i powiedziałam na recepcji, że to jest już przesada! Mój mąż się wkurzył i też powiedział co o tym myśli. Płaci się bardzo dużo, nawet paragonu nie dają! Kiedyś jak na raz zostawiłam tam prawie 400zł mój mąż poprosił o fakturę. Babeczka powiedziała - "no nie wiem, bo to długo będzie trwać..." :eek: Mój M powiedział, że ma czas. Okazało się, że żadna nie wiedziała jak się drukuje faktury :no: Zastanawia mnie jedno, jak oni się rozliczają z US, wydaje mi się że paragon muszą wydać, że kasa fiskalna musi być :eek: zaskakujące jest tez to, że nie można tam płacić kartą - tylko gotówka do szufladki :no:

Miałam już zmienić lekarza, ale jak sobie pomyślałam, że gdzieś tam może być tak samo albo gorzej, od nowa wszystko tłumaczyć, nie daj Boże będzie nam kazał znowu czekać... Ale od upomnienia, panie na recepcji w Corfamedzie nie karzą mi czekać i zawsze jak jest opóźnienie wchodzę jako pierwsza.

Teraz w sobotę idę do Invimedu, bo czeka nas albo inseminacja albo in vitro :-( i tak sobie pomyślałam, że jak zafasolkuję to już chyba tam zostanę, mimo, że to drugi koniec Wrocławia i Corfamed pod względem lokalizacji bardziej mi odpowiada...

Sol, kurcze ja sprawdziłam i mi tez włączyli tą opcję na allegro :szok: cholera, jakim prawem???? Powinni puścić maila z informacją o takiej możliwości wrrrrrrr

Wiaj Balbinka. Masz racje Corfamed jest drogi. Nie miałam co prawda kłopotów z czekaniem na Panią Kos , raz się spóźniła ale zadzwoniła , ze jest w korku. Bardzo miła kobieta, delikatna i taktowna. Chodziłam co prawda na zwykłe wizyty i sprawdzę jak to naprawdę jest w ciąży. Życzę Ci sukcesów kochana. Nie słyszałam o Invimedzie. Gdzie to jest??

Prosze prosze czemu nie widać mojego foto!!!

BALBINKA- witka:tak::-DBIBINKA dzis wychodzi do domku a za 2 tyg.ma wynik badania histopatologicznego plodu...bedzie przez 3 cykle brala anty za porada ginek i potem jak poczuje sie psychicznie gotowa to zaczna na spokojnie dzialania choc boi sie czy sytuacja sie nie powtorzy:-(.....MARYLKA- a moze ja Ci wysle jeszcze 1 zdjecie i Ty wstawisz na BB czy nie masz kabelka zeby zgrac dokompa???WIEIEŃKA- a Ty czekasz na @??? myslalam,ze juz sie staracie i @ ma nie przychodzic???:eek:z foto to Ci niestety nie pomoge bo mi avatorek wstawial mąż...

Ostatnia edycja:
wisienka ja nie wiem a chcesz przy nicku?? jak przy nicku to musisz wejść w ustawienia i w awatara i tam według instrukcji (nie pamiętam jej) a jak sie niechce załaczyc to spróbuj najpierw zmniejszyć zdjęcie jak przy sówaczku to też w ustawienia i w sygnature i tam pod sygnaturą jest wklej zdjęcie , a jak tak do posta to tak jak pisałam mamie :) jak coś to napisz dokładnie gdzie chcesz wkleić zdjęcie

mama ja jeszcze z kom nie wstawiałam ale wyśli sprubuje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie poniewaz jestem nowa na tym wateczku staranka zapisac sie chcem tutaj poniewaz staranka 2010 juz tam nie naleze poniewaz dzisiaj mam malpe@ 2 cykl co staramy sie mysle ze za 3 razem sie uda?

reklama
balbinka - no taki numer wszystkim wywinęli - nie tylko nam :wściekła/y: :-p
Wisieńka - tylko że mi po anty zawsze wszystko wracało do stanu normalnego już w pierwszym cyklu po odstawieniu - czyli z 28 skracało się do 26 itd. A teraz nie wiem co się dzieje :dry:
mama - nigdy choroba i antybiotyki nie miały wpływu na moją @ - no może była wtedy bardziej upierdliwa - bo nie dość że człowiek chory to jeszcze krew zalewa :-p Więc to raczej nie to. Gumka nam żadna nie pękła, żadnej nie podziurawiłam, raz tylko próbowałam zgwałcić męża bez ale to raczej nie fasolka. Najśmieszniejsze że "swędzi" mnie prawy jajnik - nie boli ale swędzi dosłownie :-D Aż mi się śmiać chce - głupie uczucie - jeszcze takich akcji nie miałam :-D Nie no czekam do poniedziałku, jak nie przylezie zrobię test i wybiorę się do mojego gina :tak: Ale raczej coś się skopało aniżeli się udało. Ale zobaczymy :tak:

maryla - bo są dwie opcje. pierwsza - zostajesz na tym serwerze co jesteś i zostawiamy adres szkrab.ufoludki.net lub zmieniamy adres na inny z zakresu friko. druga - przenoszę twój sklepik na mój serwer - ja go opłacam i robimy adres szkrab.na11.pl - tylko jeszcze doszukam informacji jak to bydle przenieść bo to całkiem spore jest i czy nie złamiemy praw autorskich przenosząc na inny serwer sklepu :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry