Witam się i ja
Witam nowe staraczki! Napiszcie coś o sobie, jakieś foto nawet wskazane

mama, czekamy na foto fryzurki

Dzięki za wieści od Bibinki, mam nadzieje, że za parę minut dowie się, że może jechać do domu i że za 3-4 miesiące zobaczy śliczne 2 kreseczki
Wisieńka, ja chodzę do Zabielskiej. Bardzo sympatyczna babeczka, ale mam wrażenie, że czasem przemęczona

dlatego wolę do niech przychodzić na początku jej dyżuru.
Trochę wydłużyła nasz czas, bo ja do Corfamedu chodzę chyba odkąd go stworzyli (spokojnie 6 lat). 3 lata temu powiedziałam, że staramy się o dziecko, a dopiero w grudniu ubiegłego roku otrząsnęła się kiedy przyszłam z mężem i jego kolejnymi wynikami

Sama klinika fajna, ale jest jeden ogromny minus - przewidują za krótki czas na badanie i przez to do Zabielskiej są czasami 2 godzinne opóźnienia

Bo co to jest 15 minut!!! Z jednej strony dobrze świadczy to o lekarzu, że nie patrzy na zegarek, ale zarządzający tą kliniką jest kiepski. Mało tego, ostatnio jak byłam umówiona na diagnostykę owulacji to na ta samą godzinę była ciężarna na kontrolę i 2 osoby na konsultacje!

4 osoby na jedna godzinę???? Ja nie wytrzymałam i powiedziałam na recepcji, że to jest już przesada! Mój mąż się wkurzył i też powiedział co o tym myśli. Płaci się bardzo dużo, nawet paragonu nie dają! Kiedyś jak na raz zostawiłam tam prawie 400zł mój mąż poprosił o fakturę. Babeczka powiedziała - "no nie wiem, bo to długo będzie trwać..."

Mój M powiedział, że ma czas. Okazało się, że żadna nie wiedziała jak się drukuje faktury

Zastanawia mnie jedno, jak oni się rozliczają z US, wydaje mi się że paragon muszą wydać, że kasa fiskalna musi być

zaskakujące jest tez to, że nie można tam płacić kartą - tylko gotówka do szufladki
Miałam już zmienić lekarza, ale jak sobie pomyślałam, że gdzieś tam może być tak samo albo gorzej, od nowa wszystko tłumaczyć, nie daj Boże będzie nam kazał znowu czekać... Ale od upomnienia, panie na recepcji w Corfamedzie nie karzą mi czekać i zawsze jak jest opóźnienie wchodzę jako pierwsza.
Teraz w sobotę idę do Invimedu, bo czeka nas albo inseminacja albo in vitro :-( i tak sobie pomyślałam, że jak zafasolkuję to już chyba tam zostanę, mimo, że to drugi koniec Wrocławia i Corfamed pod względem lokalizacji bardziej mi odpowiada...
Sol, kurcze ja sprawdziłam i mi tez włączyli tą opcję na allegro

cholera, jakim prawem???? Powinni puścić maila z informacją o takiej możliwości wrrrrrrr