• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękuję Ci Marylo dzięki tobie mam TWARZ
Sol poczekajmy więc razem. Może będziemy mieć Fasolki z tego samego dnia!
Witaj pallissa . Teraz spadam gotować tą bretońską!

mama, to super wieści od Bibinki :-D

Wisieńka, Invimed jest na Bulwar Ikara, są bardzo pozytywne opinie o tej klinice jesli chodzi o problemy z niepłodnością. Maja spore sukcesy w In Vitro i jestem optymistycznie nastawiona. skierowała nas tam właśnie Zabielska z Corfamedu.
Ja zauważyłam, że tylko do Zabielskiej są takie kolejki. jak obserwuję na tym monitorze, to u niej najdłuższa lista pacjentek :-/ ona powiedziała mi, ze jak zajde w ciążę to zebym dalej przychodziła do Corfamedu, ale nie wiem, InviMed ma podobne ceny a tam szanuja czas ludzi...

Mama, możesz mi na maila wysłać fotkę, ja ja wrzucę tutaj ;-)
Wisieńka, jak chcesz wrzucić fotkę na forum to zmniejsz ją najpierw (ja szerokość zawsze 640mm), później jest taka stronka jak imageshack.us i tam ładujesz foto, jak się załaduje kopiujesz bezpośredni link i wrzucasz go między
podeślij mi na maila balbi_nka@wp.pl to pomogę ;-)

mama ja jeszcze z kom nie wstawiałam ale wyśli sprubuje :)
MARYLKA wyslalam Ci drugie,sprobuj wstawic a ja pokaze Twoja instrukcjeTomkowi i niech mi po ludzku wytlumaczy bo te Jego sposoby wstawiania sa dla mnie za ciezki do pojecia:sorry:
Witam sie poniewaz jestem nowa na tym wateczku staranka zapisac sie chcem tutaj poniewaz staranka 2010 juz tam nie naleze poniewaz dzisiaj mam malpe@ 2 cykl co staramy sie mysle ze za 3 razem sie uda?
pallissa- witam u nas-ciesze sie,ze skozystalas z zaproszenia-zagladaj jak najczesciej.WISIEŃKA- ladn babeczka z Ciebie:tak:fajnie,ze Ci sie udalo.

hehe - staraczki na 2010 do nas dołączają - będzie wesoło :-D nie martwcie się - będzie dobrze :tak:

A ja nawet nie zauważyłam kiedy mi 2000 stuknęło :-p

wiesz ja jeszcze do terminu @ mam czas ale i tak nie sądzę aby się nam teraz udało.
już wcześniej miałam tu zajrzeć ale nie miałam czasu.

z mężem staraliśmy się już wiele wiele miesiecy.. potem zrobiliśmy przerwę i teraz tak naprawdę to się nie staramy tylko czekamy na wpadkę "kontrolowaną" tak nam najłatwiej jest bo bez ciśnienia :)

Mam nadzieje że uda się i mi i wam zostać mamą w 2011 roku a jeżeli nie to bede walczyła dalej.. aż sie w końcu uda.

Pozdrawiam
i lece teraz z synem na dwór
bede pozniej :)

reklama
Mama czekam na @ a po niej starania:-):-). A @ nie ma.:wściekła/y::wściekła/y: Chciałam zrobić wszystkie badania zanim zaczniemy. Rodzinne przypadki przestrzegają. Duża część mojej żeńskiej rodziny ma kłopoty z tarczycą.:-(:-(
maryla dziękuję jeszcze raz ,:tak::tak:
Sol może to przesilenie wiosenne, mój organizm czasem wtedy wariuje
Wita wszystkie nowe i zyczę powodzenia:-)
I przypaliłam bretońska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry