• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze mama zgubiłam twoje zdjęcia w telefonie :) autentycznie nie wiem jak to się stało wiem jak wrzucic swoje zdjęcia ale nie umiem jak ty mi wysłałaś skapłam się że z wiadomości nie moge ich wysłać więc wysłałam je do innego folderu niestety nie mogo go nigdzie odnaleść ani na kompie anni w kom :( a do innego folderu nie umiem :( więc chyba dziewczyny beda musiały czekać na Toma :( przykro mi ale mówie Wam mama05 wygląde super i nawet jej napisałam że tez bym tak chciała wyglądac jako mama :) zalotnie i wogule jakby na podryw szła :):):)

zapmarta a dziękuje na razie nie narzekam :):) po porannych figlach :):):):) nie mozna mieć złego chumoru :):)

reklama
Maryla - zostajesz tam gdzie jesteś - tylko wybierz z dwóch szkrab.firmowo.net czy szkrab.ufoludki.net czy szkrab.za.pl czy szkrab.hitowy.pl - niestety prawa autorskie zabraniają przenosin a ich oprogramowanie podstawa kosztuje ok 500 zł.
Marylka - prześlij mi na kom to zamieszczę bo mam kable :tak:

ZAPMARTA -powitac:tak::tak::tak::-)a tak pisalam z dziewczynami na watku-czy jestem w ciazy-trzymalam za Nie kciuki jak testowaly i tak niesmialo napisalam,ze zapraszam na nasz watek i skorzystaly ;-):-pi fajnie niech nas tu bedzie cala masa!!!!!!!! BIBINKA- wlasnie czeka na meza i zaraz wychodzi-ginek zmniejszyl z 3 opakowan do 2 i w czerwcu- W CZERWCU - moga zaczac starania!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a ja dzis zaczynam 2 opakowanie:happy:SOL- osobo-fajnie,ze @ przyszla...SOL- to wyslij mi na PW swoj numer kom.to Ci wysle te moja fotki.

Ostatnia edycja:
Bretońska uratowana. Przelałam do drugiego garnka a na dnie zostało to przypalone. Dolałam wody i nikt nie pozna.:-)
Zapmarta Ciesze się bo on chce być bratem!!
Muszę jechać pozałatwiać 1000 spraw do później:-D

kurcze mama zgubiłam twoje zdjęcia w telefonie :) autentycznie nie wiem jak to się stało wiem jak wrzucic swoje zdjęcia ale nie umiem jak ty mi wysłałaś skapłam się że z wiadomości nie moge ich wysłać więc wysłałam je do innego folderu niestety nie mogo go nigdzie odnaleść ani na kompie anni w kom :( a do innego folderu nie umiem :( więc chyba dziewczyny beda musiały czekać na Toma :( przykro mi ale mówie Wam mama05 wygląde super i nawet jej napisałam że tez bym tak chciała wyglądac jako mama :) zalotnie i wogule jakby na podryw szła :):):)WISIEŃKA- pa,czekamy az wrocisz i powodzenia w zalatwianiu.

zapmarta a dziękuje na razie nie narzekam :):) po porannych figlach :):):):) nie mozna mieć złego chumoru :):)
MARYLKA- zalotnie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D na podryw:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:prosze Cie:rofl2:ale sie usmialam. a jesli chodzi o Wasz wiek kochane moje osoby to ja mialam 26 jak urodzilam Zunie,28 jak Domisia a teraz mi stuknie w lipcu 31 wiec prosze mi sie tu nie obnosic za swoja mlodoscia;-):-);-):-);-)

ale fajnie! coraz wiecej nas tu jest :-D i coraz trudniej nadążyć ;-)

Zapmarta, no widzisz, w corfamedzie karta płacic nie można, zadnego pokwitowania nawet nie dają - ani za wizytę, ani za cytologię, dodatkowe badania - ZUPEŁNIE NIC! tak sobie pomyslałam, że jak płaciłam za te badania po kilka stów to mogliby równie dobrze powiedziec, ze nie zapłaciłam i wyniku mi nie dadzą :-/ Ciekawa jestem tego, bo trwaja tam 6 lat i musieli mieć jakąś kontrolę, cokolwiek! Chyba, że super układy mają :-/

mama, mój telefon niby super generacji a ja nie mogę odbierac mms'ów :-/ nie wiem gdzie sie to ustawia i foty do mnie nie dochodzą :-(

a no mnie czeka inseminacja, ale to raczej z winy słabego nasienia, u mnie na szczęście na razie wszystko przebiega ok ;)

mama - wysłany teraz tylko muszę jeszcze skonfigurować telefon bo musiałam zmienić aparat bo ten obsługuje więcej rzeczy :-p

maryla - szybka decyzja :tak:

Ja zaraz spadam na spacer bo mi mała marudzi o rowerek i robi to bardzo skutecznie się obawiam :-D Ja Karolę urodziłam zaraz po 22 urodzinach :-p

Sol sorka ale miałam klienta no 500 to troche duzo jak na razie dla mnie bez różnicy ale poczekaj jeszcze chwilke nie zapisałam sobie musze sie cofnoąć na druga strone i Ci powiem

szkrab.firmowo.net ten mi się podoba :):)

wiecie ja chyba dziś wyskocze sobie po hod doga :) wiem że nie powinnam bo ostatnio coś za bardzo dopasowena sa te moje spodnie (wcześniej były luźniejsze) no ale tak mnie ciągnie że chyba nie dam rady się powstrzymać, ale to puźniej musze tak obczaić zeby żaden szejk nie przyszedł na zakupy :):):)

Ostatnia edycja:
maryla - to dostaniesz za ok dwie godzinki bo mała mi strasznie marudzi o spacer a już ubrała się sama :sorry: tylko wkleję zdjęcia mamy i spadam na dwór :tak:

reklama
Witam Was Dziewczyny. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się o dzidzie pod koniec przyszłego roku akademickiego, żeby spokojnie skończyć 3 rok studiów. Tylko nie wiem jak to będzie... Może Wy mi doradzicie albo coś powiecie, tylko nie wiem czy wybrałam dobry wątek jeśli nie to przepraszam.
Aktualnie biorę Yasminelle, wcześniej brałam Yasmin i kiedyś Dianę (leczniczo) - 4 lata brania antykoncepcji.
Od samego początku kiedy dostałam okres miesiączkuje nieregularnie, czasem zdarzało się, że okres pojawiał się po 2-3 miesiącach (w między czasie miałam plamienia), dodatkowo często robiły mi się torbiele na jajnikach :( To wszystko uregulowało mi się dopiero kiedy zaczęłam brać antykoncepcje. I właśnie boję się co będzie jak znowu przerwę branie tabletek i w ogóle ile czasu wcześniej trzeba to zrobić??
Prócz tego choruje przewlekle na zapalenie tarczycy Hashimoto:(
Oczywiście umówiłam się już na wizytę do swojej ginekolog żeby z nią porozmawiać, ale zawsze warto zapytać.
Jeżeli wybrałam zły wątek jeszcze raz przepraszam, dziękuje z góry za odpowiedzi i pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry