• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no to teraz uwaga-SOL-wkleja fotki:sorry::confused2:witam Cie MISIA89- te tabletki o ktorych piszesz Yasminel to tak jak moje Cilest-mozesz dzialac zaraz jak odstawisz i skoro teraz nie planujesz jeszcze dzidzi to moze poczekaj z odstawianiem do czasu az zaczniecie skoro rozreguluje Ci sie pozniej cykl.co do tarczycy to nie pomoge-nie znam sie.ale milo nam ze do nas zajrzalas,wlatuj kiedy masz checi.powodzenia:):):):)

Ostatnia edycja:
reklama
witaj misia:) ja niestety nie znam się na tym i chyba cięzko przewidzieć bo jedne dziewczyny za pierwszym razem mają fasolke a nikture po kilku latach ja łącznie 7 lat - jak ostatnio dokładnie liczyłam ponad brałam anty tez brałam diane leczniczo i to mój pierwszy cykl po odstawieniu i nie wiem jak to bedzie

witaj Misia! ale nas dzisiaj dużooo :-D

Tak jak pisała mama, chyba nie ma sensu odstawiać tabsów wczesniej, tak myslę...

co do tarczycy to chyba lekarz bedzie wiedział najlepiej, ja tez sie nie znam :-/

No to czekamy na fotki mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D :-D

Witam;-) dziewczyny ja od razu z zapytaniem otóż jak miałam 17 lat miałam toxoplazmoze leczyłam ja długo bo jakies trzy miesiace bralam antybiotyki i bylam nawet w szpitalu jeden dzien na zakaznym bo to byla postac wezlowa potem co miesiac mialam kontrole az wynik IGM byl ujemny bedac u ginekolooga pytalam sie czy to moze miec znaczenie na zajscie w ciaze a on kazal mi o toxo zapomniec:cool:
ale wciaz mnie nachodza mysli ze moge miec probleby z zajsciem w ciaze :-(
dziewczyny pomozcie moze ktoras byla w podobnej sytuacji??

paula ja niestety nie pomoge Ci ale skoro gin mówi żeby zapomniec to pwenie wie co mówi :):) - ale sie powtarzam:)
Sol: czekamy na zdjęcia
mama05: naprawde zalotnie i jak na podryw !!!!

sol: ok :):)

misia: nie po każdych trzeba czekać :)

Witam;-) dziewczyny ja od razu z zapytaniem otóż jak miałam 17 lat miałam toxoplazmoze leczyłam ja długo bo jakies trzy miesiace bralam antybiotyki i bylam nawet w szpitalu jeden dzien na zakaznym bo to byla postac wezlowa potem co miesiac mialam kontrole az wynik IGM byl ujemny bedac u ginekolooga pytalam sie czy to moze miec znaczenie na zajscie w ciaze a on kazal mi o toxo zapomniec:cool:
ale wciaz mnie nachodza mysli ze moge miec probleby z zajsciem w ciaze :-(
dziewczyny pomozcie moze ktoras byla w podobnej sytuacji??
PAULA- jak kazal zapomniec to zapomnij-masz teraz przeciwciala i nic Ci nie grozi:happy:
Chwila- staram się nie pobić z telefonem :p
SOL-:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Czytałam, że podobno po tabletkach warto poczekać parę miesięcy aż organizm się oczyści??
MISIA- ale teraz sa tabletki nowej generacji o organizm nie musi sie oczyszcza-my tu w wiekszosci odstawiamy i zaraz dzialamy-ja mam tak poczete dwoje dzieci i zapewniam Cie-jest z Nimi wszystko dobrze.nie stresuj sie:no:;-) BALBINKA- no fakt duzo nas dzis,chyba nm 800stronka wybije:rofl2:napisalam BIBINCE ze wszystkie czekamy na Nia na BB i goraca Ja przywitamy i moze jak dojedzie do domku to wleci do nas-zobaczymy....

mama dobrze że piszeż do bibinki napewno jej jest ciut łatwiej jak wie że ma tyle wsparcia :):)

dobra idziemy na układ wy mi pilnujecie sklepu a ja lece po hod doga:) nie moge się powstrzymac :):)

reklama
mama - wkleję je jak tylko się uporam z tym durnym programikiem do przesyłu danych :tak:
przepraszam ale złośliwość rzeczy martwych jest nieoceniona a wogóle to super ci w tej fryzurce :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry