• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziękuję Ci Marylo dzięki tobie mam TWARZ
Sol poczekajmy więc razem. Może będziemy mieć Fasolki z tego samego dnia!
Witaj pallissa . Teraz spadam gotować tą bretońską!

super ze mogłam pomuc :):):) piękna masz twarz:):):)

sol nie no przeciez ty nie bedziesz płacic za stronkę a jak duża to kasa?? to może bym mogła płacic ??

mama jeszcze nie prubowałam bo miałam "pytaczki" - tak nazywam te które przychodzą pooglądac i wypytac ale nie kupic :) zaraz sprubuje myśle że mój sposób jest prosty :)

witam nowe staraczki ja staram sie od tego miesiąca dopiero i niedługo pierwszy raz będe testowac no chyba że @ przyjdzie :(

reklama
BALBINKA- a ja nie moge odszukac gdzie Tom schowal kabelek do sciagania zdjec z kom.do kompa.chyba ze masz mozliwosc zgrania z tel do kompa i mi wstawisz to napisz na PW swoj nr kom a ja Ci wysle 2 fotki i mi wstawisz:sorry:ja zaraz zabieram sie za mielone-mam duuuzo miesa wiec dluuuuugo bede je smarzyc-bedzie na 4 dni......ale dostalam od mamy z ostatniego wyjazdu i niestety cale zamrozilam zamiast podzielic na pol:eek:ale nic-jest nas 4-damy rade:rofl2:

czesc SLOMIANA WDOWA- :tak::-Djutro testujesz??pisz z nami kiedy masz ochote i zycze szybkiego zafasolkowania:-)PALLISSA tez jest z nami:rofl2:

A ja sobie wykrakałam @ :-D Ale skubana tak po cichutku przyszła że w życiu bym się jej nie spodziewała :-D W sumie spóźniła się 6 godzin ale spoko - wybaczam jej :-D

kinga - ano odliczam ale ja niedawno miałam urodziny więc jeszcze sporo mi zostało :-D Na upartego jeszcze zdążyłabym zaciążyć i urodzić przed ćwierćwieczem ale wolę poród później niż w zimie.

mama - ano osoba :-D

maryla - ja na tym serwie mam swoją stronę więc ja płacę za mój projekt a Ciebie po prostu bym podczepiłą pod siebie - tu nie ma problemu. To koszt 52 zł na rok - z tym sobie dam radę, tylko muszę sprawdzić te prawa autorskie.

Spadam robić obiad ale nie mam zielonego pojęcia co zrobić - prawdę mówiąc nie chce mi się nic robić :-p Karoli chyba odgrzeję jej obiadek a sobie zrobię coś na szybkiego bo M zaraz do pracy ucieka więc on zje dopiero kole 21 kolację :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
slomiana wdowa- ale przeciez sa jakies zastrzyki na pekanie pecherzykow -moja kumpela takie dostaje...to czekamy do juta lub soboty:tak:nasza BALBINKA tez bedzie sie wybierala w sprawie inseminacji lub in vitro-mysle ze bedziecie mogly sobie porozmawiac na ten temat:tak:

reklama
Witam staraczki 2010, przykro mi dziewczyny, że się nie udało. Nasza grupa 2011 jest mega wspierająca i wszystkie tu napewno damy radę zaciążyć. Proszę dołączać i pisać.
mama, nie wiedziałam, że ty taka werbowniczka:-D:-D:-D, ja ci tu dam kabelek !!! pokazywać sie nam tutaj szybciutko.
Dobrze, że Bibinka po wszystkim. niech bierze anty tak jak lekarz zalecił. Musi być dobrze i wszystkie czekamy na dobre wieści.
Balbinka, nie ma takiej opcji, żeby w przychodni nie było opcji płacenia kartą. Szok. A rachunki i faktury to już norma. Przynajmniej u nas tak jest. (pracuję w medycynie).
Sol, dobrze, że się wyjaśniło.
Maryla, jak nastrój ???
Wisieńka, widać cię blondyneczko nasza !!! Kurczę to ty masz już takiego mężczyznę w domu, będzie na pewno super bratem.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry