• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
uuuuuuuuuuf już jestem koleżanka poszła, Mati śpi a w chałupie istny burdel, wygląda jakby tajfun przeszedł
c035.gif

Bardzo się ciesze, że tyle nowych dziewczyn dołączyło , ba i nawet mamy poszerzone grono o staraczki 2010
a070.gif
a070.gif
a070.gif

Mama - czekam z niecierpliwością na foto ;)

Marylka - alez jestem ciekawa twojego testowania ;)

Paula - jeżeli raz już corowałaś na toksoplazmoze to oki, mam juz pzreciwciala i juz nigdy nnie zachorujesz dla tego masz to z głowy.Na tarczycy i tabletkach się nie znam.

Wiecie co mój mąż się schizuje, ze na pewno trafią nam się bliźniaki
g005.gif
...głupek
hahabw6.gif

reklama
Mama - to twoje zdjątka - nie dałam się i wygrałam :rofl2: maszyna nigdy nie wygra z człowiekiem :-D:-D

A ja wam nie powiedziałam ... robiłam wczoraj kebab z cebulką - Karola do mnie podeszła jak kroiłam cebulę.. patrzy, patrzy i pokazując na cebulę - "am plosem" i capnęła mi kawał surowej cebuli :-D Zjadła cały kawałek, nie wykrzywiło jej i przyszła po jeszcze :szok: Na szczęście już prawie kończyłam więc niewiele mi ukradła. Zdrowsza będzie :rofl2:

mama, maryla dzieki mi tez sie podoba:-) juz sie nie moge doczekac kiedy stworze taki ciazowy:-)
maryla a ty juz za pare dni testujesz?? a jak ci sie uda za co trzymam kciuki i czego ci zycze to bedziesz jeszcze mama 2010 czy sie myle??

no według kalendarza jak w necie patrzyłam to niby powinnam urodzic 1 stycznia :):):) ale by były slylwestra :) napewno głosne :):) bo będe sie drzec - tak myśle :):) dla mnie to jak wiecznośc niby nie duzo ale nie miałam pojecia że to takie emocje :):)

uuuuuuuuuuf już jestem koleżanka poszła, Mati śpi a w chałupie istny burdel, wygląda jakby tajfun przeszedł
c035.gif

Bardzo się ciesze, że tyle nowych dziewczyn dołączyło , ba i nawet mamy poszerzone grono o staraczki 2010
a070.gif
a070.gif
a070.gif

Mama - czekam z niecierpliwością na foto ;)

Marylka - alez jestem ciekawa twojego testowania ;)

Paula - jeżeli raz już corowałaś na toksoplazmoze to oki, mam juz pzreciwciala i juz nigdy nnie zachorujesz dla tego masz to z głowy.Na tarczycy i tabletkach się nie znam.

Wiecie co mój mąż się schizuje, ze na pewno trafią nam się bliźniaki
g005.gif
...głupek
hahabw6.gif
ja tez jestem bardzo ciekawa a jeszcze się nakręciłam jak znajoma mi powiedziała że oni za pierwszym razem trafili :) - szczęściarze no a że u mnie pustki masakryczne dziś - kurcze niewiem jak uzbieram na faktury - ale się nie poddaje to co robi marylka a no oglada rzeczy dla dziecka na allegro :(:(:(

Sol: gratulacje:):):)

a ja ostatnio taka nienażarta chodze że strach :)

a nie mówiłam ze mama jak na podryw spójrzcie na te oczy :):):) piękne :)

DZIEKUJE CI SOL:tak::tak::tak::tak::tak:;-) dziewczyny wyslslsm tez SOL fotke tego storczyka co ostatnio kupilam i 2 fotki kwiatow ktore ostatnio przesadzalam-kwiaty maja po 140-160cm wysokosci a donice z tymi kwiatami wnosilam na gore i potem kregoslup rypal jak nie wiem a takich kwiatow przesadzilam 5 + 2 mniejsze. LORELAIN- prosze bardzo fotki wstawione dzieki uprzejmosci SOL a moj mąż tez za mna chodzi,ze po hormonach beda blizniaki:)) niech sobie z glowy wybije!!!mi starczy 1 jajeczko i 1 plemnik za reszte DZIEKUJE:))))))))))

mama - niezamaco :rofl2:

maryla - ty psycholu :-D

A mi @ sobie jaja ze mnie robi :baffled: - udawała rano że chce przyjść a teraz sobie gdzieś poszła :eek: Nie wiem co o tym myśleć bynajmniej ... poczekam do poniedziałku z decyzjami - może się sama sprawa rozwiąże :tak:

mama, wygladasz............... KWITNĄCO PIEKNIE SEXY :-D :-D :-D No sex bomba :-D
Storczyk piękny!

Ja własnie idę wyplewić przed oknami, bo wczoraj kupilismy 3 krzaki róży i jeszcze pare innych pieknych niespodzianek :-D Jutro będziemy wkopywać, bo dzisiaj różyczki muszą opić sie wody ;-)

SOL- jak to sobie poszla,myslalam,ze juz sie rozkulala:eek::eek:no ciekawie sie robi,ciekawie...BALBINKA- no i mam rumieńce...:)dziekuje

Sol: a może @ cos sie pomyliło i juz nie przyjdzie ???? :):):)

no moje drogie panie jak macie nadmiar plemniczków to wiecie że ja chętnie :):):):)

kurka wodna znowu mnie brzuch pobolewa :(:( wrrrrrrrrrrrrr

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry