• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LORELAIN- dziękuję !!! nastepnym razem czyli 31 maja bede chciala troche jasniejsze-bardziej w jasnym brazie bo ten taki ciemniejszy jest i czasem wyglada jak czarny... BALBINKA- tez mam w zamiarze kupic roze takie szczepione do pewnej wysokosci i rosnace na boki,ale to w maju...juz mam dla nich miejsce wybrane-narazie pielegnuje moj beb,zeby sie przyjal.Domi spi,kawa wypita-co tu robic?????:confused2:

Witajcie Kochane,

od początku tygodnia zabiegana ale staram się choć podczytywać ;)

U mnie nadal ok, Mała bryka w brzuszku ;). Jutro wizyta i USG więc się znów zobaczymy, poważymy, posłuchamy serduszka ;).

Poza tym mam juz meble w sypialni, salonie i pralkę - czyli tylko szafy zostały ;). No i oczywiście cały pokoik Natalki, ale to za chwilkę ... Oby się tylko przeprowadzić ... jak ja bym już chciała ....

hejka

wróciliśmy z wojaży;-):happy: padam na cycki ze zmeczenia. Filip też juz ma chyba dosyć narazie. Ale późnym popołudniem chce iść nad jezioro pokarmić kaczki wiec pojdziemy jeszcze..:sorry: co mi szkodzi.

ale wy piszecie dużo:) ja to tak czesto nie siedzę przy komputerze chyba że wieczorkiem ale to jak nie jestem zmeczona bo przeważnie padam szybko

KPI-Witamy Ciebie i Natalke-czekamy jutro na wiesci z frontu:tak::-Dfajnie,ze juz blizej przeprowadzki,ze tyle juz macie zrobione a Tobie za 2 dni na suwaczku wybije 30 tydzien:tak:no,no juz z gorki:-D KINGA- wiem jak mecza takie spacery:tak:

mama05 - jak się uda wprowadzimy się w przyszłym tygodniu albo w weekend ;) czyli będę miała prezent na urodziny!!! ;),
tak, już coraz bliżej ... już nie mogę się doczekać mojego małego skarba na świecie ....

a wieści, oczywiście, najszybciej jak tylko dam radę ;)

to fakt produkujemy tu troche :):):):)

Kasiu to super że już tyle macie zrobione :):):) ekstra:) no nie dziwie się że już chciała byś trzymać Natalke w rękach no ale poczekaj do przeprowadzki i aż ciuszki wyśle :):)

KPI- czekamy na dobre wiesci:))Bibinka wyszla dzis ze szpitala-teraz pewnie tuli Ale:))MARYLKA- a ten Twoj kubek na suwaczku jak sie pieknie przesuwa:))u mnie piekne slonko,ja wlasnie zaczelam drugie opakowanie anty.:)jeszcze 41 tabletek:)

Ostatnia edycja:
reklama
Wróciłam.:-) Ale się rozpisałyście. A mama fiu fiu jakby powiedział wróbelek ćwirek. :cool:REWELACJA,
Wróciłam z dobrymi wiadomościami. :-):-):-):tak::tak:Maćka guzek to zwłóknienie po uderzeniu:tak::tak:. Jeśli się nie wchłonie do 2 tyg to albo wytną albo lampy. Powiem wam ulżyło mi. Głupie myśli mi łaziły po głowie.:crazy:
Humorek mi sie poprawił. Zjadłam fasolkę teraz zrobię kawkę i będę się rozkoszować.
Jak Pol wróci z pracy i odda klucze do piwnicy, które ma przypadkiem w aucie to przyniosę swoje wszystkie skrzynki na kwiaty i posadzę bujne pelargonie. HMMM może z bujnością to przesadziłam...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry