• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIEŃKA- pewnie,ze trzymam kciuki za @ -nie wiem czy masz wanne,ale wiem ze na wywolanie dobrze dziala goraca kapiel-tak goraca jak potrafisz wylezec-moze sprobuj;-)raz lub dwa i moze sie uda pospieszyc szanowna @:eek:jak ma jej nie byc to przychodzi!!!!!!a jak ma przyjsc to jej nie ma!!!!!!!co za zlosliwosc!!!!!ale kciuki zacisniete:tak:zieci hustaja sie na ogrodzie,ptaszki spiewaja,balkon otwarty na maxa,za 20 min bedzie Tom,slonko pieknie swieci-no zyc sie chce!!!!dzieci przyjete do przedszkola:-D:-D:-D:-Djeszcze tylko fasolki niech zawitaja do nas i pelnie szczescia:rofl2:czesc Wiolkuś-witam na BB.dziekuje Ci-napisz jak teraz Iwonka lepiej???spi w lozeczku czy wciaz Ja nosisz????SOL- podaj prosze przepis na to Twoje ptasie mleczko-mniammmmm:))

Ostatnia edycja:
maryka - kciuki trzymam a termin - phi - wymyśliła sobie :-D przyjedziemy z mamą to ci zrobimy remanent :tak:

mama - super wieści :tak:

Marylko - dalej czekam na wieści bo bez danych dostępowych to ja niewiele zrobię :-p spokojnie ja mam czas dzisiaj do 20.30 więc zrobię ile się da ale daj mi passy :-D

Moja mama właśnie dzwoniła ze moja babcia gołąbków narobiła więc zaraz mi przyniesie - to znaczy zrobiła dla Karoli bo Karola lubi gołąbki od prababci :tak: :-D A przy okazji podrzuci truskawek mrożonych bo Karola uwielbia a jeszcze nie ma - coś mi się zdaje że na przyszłą zimę zmuszą mnie do zrobienia większej ilości :tak: tylko w takim układzie ja o drugą zamrażalkę poproszę :tak:

SOL- no super-golabki dobra sprawa:tak::tak:poprosze przepis na to Twoje ptasie mleczko!!!:tak:;-)razem z instrukca zrobienia:-D:-D:-D:-Dbo zjesc to dam rade:rofl2:

Czesc kobietki. Ja po pracy nie mam sil doslownie

MAMA, super fryzurka i super wygladasz :))) super ze dzieci dostaly sie do przedszkola :)) kciukasy pomogly na pewno :)))

BALINKA, mam nadzieje ze uda Wam sie zafasolkowac. do wizyty zaledwi 2 dni ach :)

MARYLA, lozeczko pikne. sama mam w domu podobne ale jak bede miec bobasa to bede miec drewniane :)))

Mnie ostatnio na slodko bierze eh

Musze sie Wam pochwalic. Kierownik powiedzial do kolezanki w pracy, ze ja pieknieje z roku na rok i to samo tez innej osobie powiedzial :))) milo cos takiego slyszec :)))

A ja mam niedobre wiesci, a mianowicie zaczynam od nocki juz w niedziele, wiec 6 nocek w pracy mnie czeka ale za niedziele dodatkowa kasa bedzie, wiec jakos dam rade :))))

mama - a co trudnego w ptasim mleczku? Kupujesz mleko skondensowane słodzone w puszcze, żelatynę. Przelewasz pół puszki do garnuszka, dolewasz 2-3 łyżki wody i ostudzoną już a rozpuszczoną na ciepło łyżkę żelatyny w 3 łyżkach wody i miksujesz. Tak samo robisz z drugą połówką. Najpierw robisz jedną galaretkę w 300 ml i przelewasz do blachy, jak stężeje galaretka robisz jedną część ptasia i wylewasz na galaretkę - po godzinie możesz wylać na ptasie już zimną ale nie stężałą kolejną galaretkę - jak ta stężeje robisz drugą porcję ptasiego i wylewasz a po godzinie znowu zimną galaretkę wylewasz na wierzch - smacznego :tak:

mama superdobrze się stało, możesz teraz odetchnąć!
maryla trzymam kciuki
Wy trzymajcie za moją @ niech sie nie obija bo ja chcę mieć jajeczko!!!!
ja powiem tak albo niech przychodzi szybko żeby Cie nie denerwowac albo wcale :):)

mama 05 slicznie wygladasz:-) no i gratuluje przyjecia do przedszkola:-)
marylka kochana trzymam kciuki zeby @ sie nie pojawila:-)
dziękuje :):):)

Czesc kobietki. Ja po pracy nie mam sil doslownie

MAMA, super fryzurka i super wygladasz :))) super ze dzieci dostaly sie do przedszkola :)) kciukasy pomogly na pewno :)))

BALINKA, mam nadzieje ze uda Wam sie zafasolkowac. do wizyty zaledwi 2 dni ach :)

MARYLA, lozeczko pikne. sama mam w domu podobne ale jak bede miec bobasa to bede miec drewniane :)))

Mnie ostatnio na slodko bierze eh

Musze sie Wam pochwalic. Kierownik powiedzial do kolezanki w pracy, ze ja pieknieje z roku na rok i to samo tez innej osobie powiedzial :))) milo cos takiego slyszec :)))

A ja mam niedobre wiesci, a mianowicie zaczynam od nocki juz w niedziele, wiec 6 nocek w pracy mnie czeka ale za niedziele dodatkowa kasa bedzie, wiec jakos dam rade :))))

dobrze że masz choc motywacje :):) no i super ze chwalą no szef teraz jeszcze podwyżke powinien dac :):):)

Sol: sorka że musiałaś tyle czekac :(

reklama
Witam,
Za dużo tego wszystkiego , żebym nadrobiła, także tylko kilka stron przejrzałam.
mama05 bardzo fajna twarzowa fryzurka!! :) Gratuluję przedszkolaków!!
Paula85 jak chorowałaś na toxoplazmozę to nie zachorujesz ponownie, jeśli chcesz mieć pewność czy masz przeciwciała to potrzeba badania IGG przeciw toxo.
Maryla wielkie testowanie niedługo, może rozpoczniesz wysyp ciąż!! Trzymam mocno kciuki.
U nas bez zmian, ja nadal bez pracy, staranek nie ma. :P
Bardzo dużo już nas jest, super, bo już powoli rozpoczną się terminy na 2011r. !! Potem trzeba będzie pomyśleć o jakimś uporządkowaniu, kto się stara, ile czasu i jaki efekt, czy też kiedy termin :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry