WIOLKA1509
Fanka BB :)
mama 05 slicznie wygladasz:-) no i gratuluje przyjecia do przedszkola:-)
marylka kochana trzymam kciuki zeby @ sie nie pojawila:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ma jej nie byc to przychodzi!!!!!!a jak ma przyjsc to jej nie ma!!!!!!!co za zlosliwosc!!!!!ale kciuki zacisniete
zieci hustaja sie na ogrodzie,ptaszki spiewaja,balkon otwarty na maxa,za 20 min bedzie Tom,slonko pieknie swieci-no zyc sie chce!!!!dzieci przyjete do przedszkola

jeszcze tylko fasolki niech zawitaja do nas i pelnie szczescia
czesc Wiolkuś-witam na BB.dziekuje Ci-napisz jak teraz Iwonka lepiej???spi w lozeczku czy wciaz Ja nosisz????SOL- podaj prosze przepis na to Twoje ptasie mleczko-mniammmmm
przyjedziemy z mamą to ci zrobimy remanent 

spokojnie ja mam czas dzisiaj do 20.30 więc zrobię ile się da ale daj mi passy
A przy okazji podrzuci truskawek mrożonych bo Karola uwielbia a jeszcze nie ma - coś mi się zdaje że na przyszłą zimę zmuszą mnie do zrobienia większej ilości
tylko w takim układzie ja o drugą zamrażalkę poproszę 

ja powiem tak albo niech przychodzi szybko żeby Cie nie denerwowac albo wcalemama superdobrze się stało, możesz teraz odetchnąć!
maryla trzymam kciuki
Wy trzymajcie za moją @ niech sie nie obija bo ja chcę mieć jajeczko!!!!
dziękujemama 05 slicznie wygladasz:-) no i gratuluje przyjecia do przedszkola:-)
Czesc kobietki. Ja po pracy nie mam sil doslownie
MAMA, super fryzurka i super wygladasz)) super ze dzieci dostaly sie do przedszkola
) kciukasy pomogly na pewno
))
BALINKA, mam nadzieje ze uda Wam sie zafasolkowac. do wizyty zaledwi 2 dni ach
MARYLA, lozeczko pikne. sama mam w domu podobne ale jak bede miec bobasa to bede miec drewniane))
Mnie ostatnio na slodko bierze eh
Musze sie Wam pochwalic. Kierownik powiedzial do kolezanki w pracy, ze ja pieknieje z roku na rok i to samo tez innej osobie powiedzial)) milo cos takiego slyszec
))
A ja mam niedobre wiesci, a mianowicie zaczynam od nocki juz w niedziele, wiec 6 nocek w pracy mnie czeka ale za niedziele dodatkowa kasa bedzie, wiec jakos dam rade)))