• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WISIEŃKO- witamy z powrotem:tak:widzisz-mowilam,ze to po uderzeniu-jesli nie mial tego wczesniej to musialo tak byc,ale serce mamy nie zazna spokoju poki nie wyjasni sprawy-tak wiec dobrze ze sie wyjasnilo:tak::-DDziekuje za komplement:happy:wypij kawke i przesadz te swoje bujne pelargonie:laugh2::laugh2:ja za godzine jade po Zunie do przedszkola.kobiety prosze trzymac kciuki bo dzis lub jutro wywiesza listy dzieci przyjetych od wrzesnia do przedszkola:tak:mam nadzieje,ze moje bede przyjete-duzo dzieci malo miejsc i jest problem-wiec prosze o kciuki!!!!!:rofl2:

reklama
czesc dziewczyny spytam sie was cos;wczoraj z mezusiem staralismy sie jeszcze raz no ale dzisiaj rano przyszla@ malpa nic z tego nie bedzie?co myslicie?????dziekuje z gory za odpowiedzi

:wściekła/y:Mojej @ nie ma :wściekła/y: I nic nie daje powodów by myśleć, że będzie.:wściekła/y:
Chciałam zrobić nowego suwaczka ale ciągle wybija , ze plik inwalida.:wściekła/y:
Kawka za to pyszniutka :-)
maryla ja myślę, ze super.:tak:
Sol dobrze ,że przynajmniej ty małpujesz. Ja tak kiedyś miałam , ze @ była potem znikła A ZA DWA DNI TO JAK WODOSPAD.
mama wiem jak to z tymi przedszkolami, koleżanki tez się martwią o te przyjęcia.
Pogoda się u mnie poprawiła. Jakby słonko przeświecało. Mam ochotę na majówkę!!!

moje drogie dziękuje za kciuki-moje dzieci zostaly przyjęte do przedszkola!!!!!!!!!!!!!!! wiedzialam ,ze moge na Was liczyc!! wlasnie wrocilam.uffffffff-kamien z serca!! rok temu jak zapisywalam Zuze to pracowalam i tak sie nie balam a teraz od 4 m-cy jestem w domu a wiecie jak to jest-pierwszenstwo maja samotne matki,matki pracujace itd.....no,ale moge odetchnac -mam w domu 2 przedszkolaków!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sol: wybacz kobieto ale jakoś nie zwróciłam uwagi na góre monitora:) :(:( ale juz się poprawiłam :):):) i jestem prawie grzeczna prawie bo całkiem to niemozliwe :):)

mama05 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. dziewczyny tak jak za mame trzymałyście kciuki tak trzymajcie za mnie prosze żeby @ nie przyszła :):) i zeby poród był po 3 stycznia - wiem jestem strasznie wymagająca ale musze zrobić renament :):):):):):):):)

MARYLKA- nie ma sprawy kciuki zaciśnięte za fasolke a terminem sie nie martw-tak jak napisala Balbinka- najwyzej my przyjedziemy i zrobimy co trzeba;-)a poza tym blizniaki rodza sie wczesniej:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Djery tak sie ciesze,ze mam dzieci przyjete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
mama superdobrze się stało, możesz teraz odetchnąć!
maryla trzymam kciuki
Wy trzymajcie za moją @ niech sie nie obija bo ja chcę mieć jajeczko!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry