• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- ok-Ty lec,ja pilnuje i ...smacznego SOL- dzieki;-)fryzjer tez mowi,ze mi taka pasuje:tak:poczekamy za fotkami i tak beda szybciej niz jak Tom wroci.idz z Karola na spacerek-poczekamy.ja biore sie za smazenie mielonych.

reklama
mama, maryla dzieki :happy: ja to sie strasznie nakrecam chciałam robic badanie na toxo jeszcze raz ale gin powiedzial ze nie trzeba i pewnie i tak bym je zrobiła gdyby nie to ze boje sie srasznie klucia bo ciezko jest mi sie wkluc zawsze:tak: nie mam zyl widocznych dlatego jednak zrezygnowalam:zawstydzona/y:

MARYLKA- byly tylko ogladajace babeczki;-):-DPAULA- nie ma sprawy my tu staramy sie pomagac jak umiemy. MARYLKA- no pisze do tej nasze kochanej Bibinki i przekazuje Jej wiesci od Was ,Wam pisze co Ona mi i tak wszyscy sa w temacie i mozemy Ja wspierac:tak:

paula piękny sówaczek :):):)

jestem juz z pełnym brzuchem :):) kurcze jestem uzależniona od tych ich parówek oni je najpierw tak przypiekaja potem jeszcze razem z bółka przypiekaja i sosy i sórówki tez mają super no nic tylko wcinac :):):):)

napisalam do Wiolki jak tam Iwonka-napisala-mala caly czas goraczkuje i daje mi popalic.3 noc nieprzespana.dzis w nocy Mala nie dala sie odlozyc i spalam z Nia na siedzaco na kolanach.a dodatkowo mnie tez rozklada przeziebienie....a oprocz tego mąż bardzo sie stara i za tydzien przeprowadzka:tak:;-)tyle u Wiolki MARYLKA- domyslam sie ,ze maja pyszne hot dogi.ja koncze smazyc mielone-dodaje do nich ziola prowansalskie,majeranek,pokrojona w kostke cebulke i vegete-sa bardzo aromatyczne-Domi juz wcina;-):-)

reklama
mama, maryla dzieki mi tez sie podoba:-) juz sie nie moge doczekac kiedy stworze taki ciazowy:-)
maryla a ty juz za pare dni testujesz?? a jak ci sie uda za co trzymam kciuki i czego ci zycze to bedziesz jeszcze mama 2010 czy sie myle??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry