• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wstałam nieprzytomna:-). Witam wszystkich deszczowo, wiosennie i coraz bardziej zielono:tak:. Zrobiłam badania. Mocz, morfologia, toksoplazmoza, różyczka,hormony tarczycy, cholesterol i trójglicerydy. Na wyniki wszystkich badan trzeba czekać do poniedziałku. :-) Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. W sumie powinnam jeszcze zrobić wr i hiv. Ale zostawiłam to na dalszym planie ze względu na wielkie przekonanie o moim zdrowiu. Zgubiłam kartkę od Pani doktor i nie wiem czy to wszystko. Może cos zapomniałam. Jakby ktoś coś zauważył to proszę pisać.:happy:

Wracając do waszego wczorajszego pisania moim wczesnym objawem ciąży, około tydzień od zapłodnienia był wstręt do zapachów. Perfum mojej sister, która brała ślub i zainwestowała w coś bardzo drogiego i dymu tytoniowego. Co dziwne Maciek urodził się uczulony na dym z papierosów. Kiedy był mały i wchodziliśmy do jakiegoś sklepu , w którym ktoś palił na zapleczu a wtedy to była norma kichał i łzawił.
Potem były bóle brzucha i byłam pewna , ze to @, w następnej kolejności mdłości, mdłości,mdłości ,szczypające sutki i bolące piersi.
To było 16 lat temu. Od tego czasu postrzeganie ciąży, opieka nad kobietką , planowanie , opieka nad dzidziusiem tak bardzo się zmieniło, że czuję sie jakby to był pierwszy raz.

Witam się
k015.gif

Fajnie , że jest nas tutaj co raz więcej :)
Paulina napisz coś więcej o sobie, znowu widzę mój rocznik i jeszcze nam podobnie staranka wypadają
c033.gif

mama - pochwal się nową fryzurką
a130.gif

Co dziewczyny macie dzisiaj w planach? ..... ja lecę zaraz robić śniadanie i sprzątać chałupę bo o 11 wpada koleżanka z dzieciakami
a030.gif
a030.gif
a030.gif
a080.gif

Witaj WISIEŃKA- ciesze sie ,ze moglam pomoc z suwaczkiem:tak:to Ty masz juz duuuuuuuzego syna-myslalam, ze to bedzie pierwsza dzidzia;-)pewnie,ze przed ten czas wiele sie zmienilo-i to na lepsze-chocby samo podejscie do rodzacej:tak: wiadomosc od BIBINKI-dzis wychodzi do domu,fizycznie czuje sie dobrze,nic Ja nie boli.Ala robi dla Niej w domu kanapki i nie moze sie doczekac kisdy wroci do domku bo baaardzo teskni.mąż kiedy mogl to z Nia byl.Witaj PAULINA- zagladaj jak najczesciej:tak::tak::tak:LORELAIN-Ty masz super te buzki chociaz mozna sie posmiac:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:a fryzura postaram sie pochwalic tylko nie wiem czy mi sie uda a jak nie to Tom wstawi po 17.oo NIKA- a rtg nie zrobila bo w Poznaniu po 17 takie korki,ze potem nie dojechalabym na czas do fryzjera a on ma tam takie terminy ,ze masakra,wiec rtg robie jutro z rana-pojade z Domisiem.a termin nastepnej wizyty zapisalam od razu to najwczesniejszy jest na 31 maja na 10.00 albo potem 21 czerwca:0 :0 :) tak wiec ide 31 maja!

Ostatnia edycja:
Witaj Lorelain. Ja właśnie sprzątam. Nasza Ibizka - Kicia narozrabiała w kuchni. Porwała tam na sprzęty swojego pluszowego tygryska. Nie wiem w czym zawinił. Jest też makaron przyklejony do kafli , niewiadomego pochodzenia... Sciera w ruch.
Mama Tak mój Maciek to juz wielki chłopak. Jest owocem młodości. Kocham go niesamowicie. Jest świetnym dzieciakiem. Gdyby moje życie ułożyło sie inaczej miałbym przynajmniej trójeczkę. Niestety wyszło jak wyszło. Ważne jest, że teraz jeszcze zdążę nadrobić. Na szczęście nie jest jak kiedyś i kobietka po 33 r nie jest za stara na dziecko.

Ostatnia edycja:
Witam się porannie ;-)

A ja myślałam ze padnę ze śmiechu w nocy. Karola czasami ma koszmary i sobie krzyknie/popłacze przez sen. Ledwo mój ślubny zasnął a Karola zaczęła krzyczeć - jak podskoczył na łóżku aż się podniósł zdezorientowany :-D:-D:-D Mina bezcenna - żałuję że nie miałam aparatu :-D:-D:-D Karolę wystarczyło pogłaskać po buzi, odwróciła się i spała dalej :-):rofl2:

Paula- witaj :tak:
Wisieńka - to chyba wszystkie badania :tak:

Mąż właśnie przyszedł do mnie i mówi "Karola jest bezbłędna. Chciała usiąść ale na krześle leżała ścierka i kredki (sama je tam położyła) i podniosła ścierkę i mówi "przepraszam" i przeniosła to samo z kredkami :-D" I jak tu nie kochać takiego wariata :-D

A jeden mój suwaczek kłamie :sorry:

czesc SOL- dokladnie,jak tu nie kochac tych naszysz maluchow:-Dktory suwak klamie-ten z @????nie dostalas jeszcze???:rofl2:WISIEŃKA- ja wlasnie od czerwca zaczynam starania nad trzecim maluszkiem i mam nadzieje ,ze sie nam uda-bo z kazdym poczeciem(oprocz pierwszego ktore stracilam) bylo ciezko,dlatego jestem na hormonach,zeby pobudzic jajnik bo drugi juz spi.Ty masz 33 lata?? ja w lipcu koncze 31:):) witam prawie rowiesniczke:)))))))))))

Ostatnia edycja:
Witaj Sol czy to ty miałaś dzisiaj mieć @. Moja nie przyszła :wściekła/y: Nawet jej nie czuję. Zawsze mnie w konia robi. :wściekła/y:
Moi mężczyźni chcą dziś fasolkę a ona mi nie wychodzi. Bezsmakowa jakaś.:-)
Macie rację dziewczyny dzieci są lepsze niż kabaret i do tego rozczulają!
Mama Czytałam Twoje post masz naprawdę cudowne dzieciaki i życzę Ci powodzenia i żeby to upragnione serduszko zabiło. We wszystkich pragnących brzuszkach.
Jakoś nie daję sobie rady z tymi ustawieniami. Wgrałam zdjęcie ale nie pojawia mii się w profilu??????????

Ostatnia edycja:
witam wszystkie formułowiczki :):):)
mama05 czekamy na zdjęcie
Sol: ja żadko wieczorem zaglądam :( no ja wolałam tą drugą stronke i najlepiej żeby była bezpłatna :) końcówka mi bez różnicy :):):)
pysia: super że zakupy udane
no oczywiście miałam napisać duzo więcej ale skleroza nie boli ...............

reklama
maryla - to znaczy ten sklepik co teraz jest czy ten drugi? Bo ja dzisiaj zakręcona jestem na maxa :-D

mama - zgadza się @ nie przylazła :-p

Wisieńka - tylko że ja bez anty miałam cykle po ok 21 dni, na anty mi skakało między 26 a 30 a teraz po odstawieniu jestem głupia - oficjalnie dzisiaj powinnam dostać ale ani się nie zapowiada ani się nic nie zaczęło. Najdłużej na plastrach czekałam do piątku - zobaczę :sorry:

Jezu miałam coś napisać i nie mogę sobie na śmierć przypomnieć co :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry