Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Zrobiłam badania. Mocz, morfologia, toksoplazmoza, różyczka,hormony tarczycy, cholesterol i trójglicerydy. Na wyniki wszystkich badan trzeba czekać do poniedziałku. :-) Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok. W sumie powinnam jeszcze zrobić wr i hiv. Ale zostawiłam to na dalszym planie ze względu na wielkie przekonanie o moim zdrowiu. Zgubiłam kartkę od Pani doktor i nie wiem czy to wszystko. Może cos zapomniałam. Jakby ktoś coś zauważył to proszę pisać.
to Ty masz juz duuuuuuuzego syna-myslalam, ze to bedzie pierwsza dzidzia;-)pewnie,ze przed ten czas wiele sie zmienilo-i to na lepsze-chocby samo podejscie do rodzacej
wiadomosc od BIBINKI-dzis wychodzi do domu,fizycznie czuje sie dobrze,nic Ja nie boli.Ala robi dla Niej w domu kanapki i nie moze sie doczekac kisdy wroci do domku bo baaardzo teskni.mąż kiedy mogl to z Nia byl.Witaj PAULINA- zagladaj jak najczesciej

LORELAIN-Ty masz super te buzki chociaz mozna sie posmiac

a fryzura postaram sie pochwalic tylko nie wiem czy mi sie uda a jak nie to Tom wstawi po 17.oo NIKA- a rtg nie zrobila bo w Poznaniu po 17 takie korki,ze potem nie dojechalabym na czas do fryzjera a on ma tam takie terminy ,ze masakra,wiec rtg robie jutro z rana-pojade z Domisiem.a termin nastepnej wizyty zapisalam od razu to najwczesniejszy jest na 31 maja na 10.00 albo potem 21 czerwca:0 :0 

Mina bezcenna - żałuję że nie miałam aparatu 

Karolę wystarczyło pogłaskać po buzi, odwróciła się i spała dalej :-)

" I jak tu nie kochać takiego wariata 

ktory suwak klamie-ten z @????nie dostalas jeszcze???
WISIEŃKA- ja wlasnie od czerwca zaczynam starania nad trzecim maluszkiem i mam nadzieje ,ze sie nam uda-bo z kazdym poczeciem(oprocz pierwszego ktore stracilam) bylo ciezko,dlatego jestem na hormonach,zeby pobudzic jajnik bo drugi juz spi.Ty masz 33 lata?? ja w lipcu koncze 31
Nawet jej nie czuję. Zawsze mnie w konia robi.