Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jakim prawem? 
Powoli się uspokajam ale mam ochotę komuś z allegro przywalić![]()

nawet kary że bajek nie będzie nie pomogły no to pozbierałam i schowałam. NIE MA

LORELAIN - Mati ma 2 latka a moja pannica już prawie 4i coś mi się wydaje że zaczyna się okres buntu 4-latka
bo im bliżej urodzin tym gorzej
Ja też myślę że z tym Wawelem to przesada![]()

, nie źle pan gin dał mi castagnus na regulację . ale ja słyszałam że podobno on pomaga przy zafasolkowaniu .
. czytałam trochę o nim w necie , 

Napisałam do allegro że już mogą zignorować poprzedniego maila ale że zachowali się delikatnie ująwszy brzydko - co by cenzury nie wprowadzać
Babeczka do mnie zadzwoniła że już dzisiaj paczkę nada i że jest w szoku ile osób przez to płaci. Mam nadzieję że allegro odczyta równocześnie obie wiadomości i nie zrobi się jeszcze większy burdel.
To teraz trzymam kciuki 
teraz czekam na jutro - przylezie nie przylezie, bo fasolka - raczej nie, tym bardziej wolałabym nie bo teraz jestem na antybiotyku, biorę Clotrimazol w globulkach i maści - mało korzystny czas na fasolinę. Mam nadzieję ze bardzo mi się nie rozreguluje - to pierwszy cykl bez anty :-(