• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja o 15 biore ostatnia tabl.z pierwszego opakowania:tak: i za chwile musze podamlowac oko bo o 17 jak tylko Tom wejdzie do domu ja wychodze i gnam robic ten rtg i na 18.30 do fryzjera-mam nadzieje,ze sie wyrobie bo to dwa rozne kierunki Poznania:eek:musze dzis zalatwic jedno i drugie. Domi skonczyl spiewa czyli zasnal:tak:ja tez juz jestem bardzo ciekawa czy Ci sie udalo,ale nie ma sie co nakrecac bo zatestujesz wczesniej a to bez sensu-trzeba czekac do dnia @ albo dzien wczesniej.takze nie ma bata-czekamy...

reklama
tak jak mówisz mama wczesniej nie ma co testować :) więc czekam bo co mi innego pozostało ?? :):) napewno się wyrobisz ze wszystkim :):) i czekamy na zdjęcia wieczorkiem albo jutro rano :):):)

Marylka- pewnie,ze jak wroce to zrobie fotki i wstawie a aczej Tom mi wstawi bo nie wiem czy pamietam-w kazdym razie napewno sie pokaze:tak:jak handelek??

dzis masakra gorzej jak wczoraj :(:( wczoraj sie na sam koniec ruszyło i suma sumarum wyszło ok mam nadzieje że dziś tez tak będzie :) ale na razie jes malutko w kasie :(
ale nam dziwczyny pouciekały co ??

ano pouciekaly,ale wroca-gdzie im bedzie lepiej jak nie na BB-pewnie wroca wieczorkiem.ja za dwie godziny jade do Poznania,juz sie pomalowalam,chyba jeszcze kawe wypije-potem musze jechac po Zunie i czekam na Toma.

BALIBKA, dzieki za ten protokol. Ja sie miko wszystlo boje bo on chyba bedzie nas cos pytal z modlitw, bo sam mowil ze pyta. bezsens... fajnie sie Wam udalo z tym terminem :)))

ZAPMARTA oj teraz sie zacznie goraczka przygotowan. Do slubu coraz blizej jeszcze tylko pare miesiecy i juz bede po :)))

SOL wiem juz ze cos takiego pyta ale on mowil, zeby cos wiedziec tzn ze bedzie nas coa pytal moze z modlitw eh

Maryla, ja juz po pracy prawie godzinke. zaraz wybywam z siostra na zakupy hi hi. a jednak choc mi sie nie chce troche ale pojedziemy. a co tam :)))

SOL czemu mi piszesz o temperaturze po owulce? ja nic nie pisalam w zwiazku z tym tematem, chyba sobie mnie pomylilas :))) z kims innym

BIBInko, Ty nasza bidulko. tyle musisz czekac na to lyzeczkowanie br. na pewno Ci ciezko ale my tulimy wirtualnie i przesylamy milion caluskow aby bylo dobrze

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry