• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol, ja nie jestem aż tak nastawiona na dziewczynkę, ale z przeczuciem to ja też tak miałam, że zanim zaszłam w ciąże z Karolem to wiedziałam, że będzie chłopak na 100%.

U mojego męża w rodzinie są sami chłopcy i wiem jak bardzo chciałby mieć taką swoją małą księżniczkę:-) i dlatego chciałabym córę. Tym razem nie mam żadnego przeczucia, nic... ale skoro mogę spróbować to czemu nie.

Tym bardziej, że w pierwszej ciąży celowałam na samą owulkę i mam chłopaka, wiec może, może...

reklama
ja sie jakos zmuliłam no nie wiem czemu :(:( ludzi za bardzo nie mam choć pogoda ładna no ale może jeszcze przyjdzie dziś jakiś szejk :):) no zobaczymy :):)
chciałam kupić tak jak sol tajgera no ale nie wiem czy czasem fasolka nie rośnie więc nie ryzykuje :)

Sol ty łajzucho mnie opierniczyłaś a mamie nawet nic nie powiedziałaś :) no ale masz moje rozgrzeszenie ale mam dziś dziwny nastruj to jak się dziś zapomne jeszcze to niekrzycz dziś na mnie

Zapmarta trzymam kciuki żeby była dziewuszka :):):):)

kurcze ja bym chciała wiedzieć czy @ przyjdzie czy nie

ZAPMARTA- moze,moze...ja trzymam kciuki,zeby sie udalo a wiadomo,ze plany planami a jak juz sie urodzi maluszek to sie kocha nad zycie i plec niewazna ,ale jak mozna sobie poprobowac to czemu nie...:)) u nas jest 2 na 2 jesli chodzi o plec z tym ze w rodzinie jest tez Nesta nasza psina a to dziewczynka wiec dla wyrownania moze bedzie synek....:)))BIBINKA- jak tam u Ciebie????dzis lub jutro masz wizyte u ginek-czy cos pomieszalam???jak mdlosci??BALBINKA- jak na wystawie??MARYLKA- dasz rade,jeszcze troche i bedzie wiadomo...my czekamy razem z Toba!!jade po maslo i cynamon do szarlotki za 20 min wracam.

Ostatnia edycja:
ostatnio mnie brzuch często lekko pobolewa , w sobote wczoraj i troszke dzisiaj ale nie wiem co to może oznaczać i czy to może być powiązane z @ lub jej brakiem , chciała bym żeby @ nie przyszła najlepiej ale jak przyjdzie to też nie będe płakać - jeszcze :) ale chciała bym wiedziec ale ta nie pewność jest męcząca :( niemyslałam że asz tak bede czekać , a poza tym niewiedziałam jak wczoraj odmówić kieliszka nalewki jak ciotka przyjechała no bo co im powiem jak nikt w domu prócz kamila nie wie

to pierwsza próba i nie nastawiam się że musi się koniecznie udac - bo wiem że to cięzko ale nie lubie zyć w niepewności

MARYLKA- nie ma bata trzeba czekac-nic nie przyspieszysz,dlatego trzeba sie czyms zajac zeby nie myslec ze jeszcze tyyyle czasu do testowania.planuj sobie komandora,zrob nowe fotki na bloga...a ja jutro na 10 jade do Poznania do fryzjera wiec wlece do WAS kolo 13 bo pewnie tak wroce:)Domi na ogrodzie,slonko wyszlo,troche wieje,ale wiatr nie jest zbyt zimy.zupka dochodzi,zaraz klade mojego faceta i biore sie za ciasto...

mama05 wiem wiem ale jakaś taka marudząca mi się dziś załączyła, a zdjątek dziś nie porobie bo aparat w domku :):) ale zaraz znajde sobie jakieś zajęcie :) sorki za smęcenie :(:(

mama wstaw zdjątka jak wrócisz od fryzjera jutro :)

Witam Was dziewczyny!

Nadrobiłam 17 stron!!!

W sobotę nie miałam siły żeby tu zajrzeć. W ogóle kompa nie włączaliśmy, ehhhhh.... :-(

mama, sygnatura piękna!!! Ogromnie się cieszę, że Twoje zakupy udane, dzieciaki z huśtawki zadowolone, super!!! No i łazienka!!! :-D

bb77, przykro mi że fasolki nie ma :-( Wiem co czujesz i jak drażniące jest takie gadanie gina. moje ginka tez tak gadała, a ja cała czerwona ze złości wychodziłam, bo słyszałam - "a miała Pani nerwowe dni w tym cyklu?... a to pewnie dlatego", "a wyjezdżała gdzies pani?...a to pewnie dlatego" i kurcza mać tak prawie przez 3 lata az w końcu jej powiedziałam, że cos jest nie tak i niech mi pokarze osoby które maja dzieci a podczas starania nie miały stresujacych dni, a ona sie ocknęła i zapytała - a to już 3 lata? a to tak, trzeba działać. Wrrrrrrr trzeba być upartym i żadac tego czego sie chce, a nie płacic za wizyty i wysłuchiwac bzdur!

sol, no to ja tez pewnie przyczyniałam się do znikajacych stron ;-) obiecuje poprawę ;-) ankieta wypełniona, stronka ładnie sie u mnie otwiera i wyglada coraz lepiej!!!

marylka, nowy suwaczek bombowy :-D

Wiolka, witaj po długiej nieobecności!!!! Współczuję Ci z ta sytuacją, domyslam się jakiego macie teraz nerwa :-/

Witam nowe staraczki!!!!!

A my wczoraj na wystawie w Dresden :-D Lepiej być nie mogło!!! :-D :-D :-D Nasze psice wszystko zgarnęły, taka niespodzianka!!! w ogóle się nie spodziewałam :-)
Wystawiałam tez jamnika mojej matki i on równiez był najlepszy w rasie :-D Dzień niezwykle udany, ale męczący. Wrócilismy do domu o 21:00, 6:30 pobudka i jeszcze nietomna jestem :-/

Idę cos zjeść, bo tylko na kawce jestem :-/

marylka- musimy sie tu wspierac i jak masz marudzenie wlaczone to trudno-przezyjemy:)) marudz do woli jutro bedzie lepiej!!BALBINKA- no GRATILUJE OSIAGNIEC PSIAKOW!!!!!!!!!!!FAJNIE ze dzien udany,moj tez byl udany i tak jak napisalas-hustawka dzieci cieszy,mnie cieszy zrobiona lazienka a zaraz jak zrobie ciasto i zasiadziemy przy nim to juz wogole -pelnia szczescia...no i zostalo Ci 5 dni do wizyty:)))samcznego cokolwiek wcinasz-ja juz mam goraca pieczarkowa zupe to wlatuj jakby co:)) wiecie co normalnie nie chce sie chwalic,ale zupka wyszla mi super pyszna.Domi wlasnie zjadl i co chwila mowi-pyszna zupa,pyszny obiad:)) i mowi jestem mamy kochany facet-pyszny obiad:)))) !!!! moj slodziak maly!!!On ostatnio tak duzo mowi ze szok-nagle zaczal mowic pelnymi zdaniami i to w miare wyraznie nie po "swojemu":))) a jak zawozilam Zuza do przedszkola to wlecialam do sekretariatu i zapytalam o liste przyjetych dzieci to bedzie wiadomo za tydzien-licze,ze mi sie Domi dostanie:))

Ostatnia edycja:
no faktycznie, weekend szybko zleciał a tu już 5 dni do wizyty u ginka :-D

szarlotka to moje ulubione ciacho ummmmmm gdyby mój małż był ciastożerny to piekłabym na okrągło, a tak dla samej siebie mi się nie chce :-/
U mnie na obiadek dzisiaj chyba spagetti hmmmmm a w piatek wieczorem tak mnie naszła ochota na mleko w proszku, że mój M chyba 2h jeździł i szukał po sklepach nocnych :-D przytargał do domu a ja z bananem na buzi zatkałam sie nim i nic więcej do szczęścia nie było mi potrzeba :-D Ale dobrze wiedzieć, że M lubi spelniac takie moje zachcianki hihihihih

a z sukcesów psiaków bardzo sie cieszę, jechalismy do Niemiec i Niemiec sędziował, dlatego nie liczylismy na mega wygrana, a tu taka niespodzianka :-D

reklama
Balbinka to super ze medale zdobyte :):):) gratulacje dla najdumniejszej właściecielki na świecie i jej psiaczków :):):)

mama05 no marudze bo 3 czy nawet 4 dzień brzuch mnie pobolewa - niby nie mocno a jaednak to mnie wkurza no bo nie boli mnie na dole tylko raczej u góry i to tak na srodku jakby mi ktos na moich flaczkach pięść zaciskał :(:( nie wiem o co kaman bo przeciez to nie mogą byc objawy ciazy za szybko raczej i tylko pije wode żywca jabułkową niegazowana jak wielbłąd normalnie 1,5 litra mi starcza na dzień a czesm braknie nawet a ja nigdy tyle nie piłam jakoś nigdy mi sie pić nie chciało i o co kaman??????????????????????????????????????????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry