• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KASIAWIE- hej,tak pomoze bo jestes przed owulka i temp,pewnie bedzie tak 36,2, 36,4...a jak zobaczysz skok np.na 36.7 i od tego dnia bedzie sie utrzymymala taka badz wyzsza temp to wiadomo,ze owulka byla i temp.spada w dzien kiedy ma byc @ a jak w dzien @ jest 37 lub wiecej to juz powoli mozna sie cieszyc(jesli nie bedziesz chora) i jk po kilku dnich mierzenia zobaczysz wyzsza temp.to tak jak napisala SOL- do dziela:)))mierz zawsze tym samym term.w tym samym miejscu(ja w ustach),o tej samej godzinie i przed wstaniem z lozka,trzymam kciuki za synka-chlopcy sa suuuuuuurep!!!witam PIXI- Tobie rowniez zycze powodzenia i zagladaj czesciej:))

Ostatnia edycja:
reklama
Pixi no myśle ze bedziemy razem testowały :-)
Ja za to celuje na chłopca,chc nie twierdze ze nie chce dziewczynki,poprosu to juz jakas presja rodzinna (u mojego męża) bo nikt nie ma chłopca tylko są same dziewczynki i fajnie by było jakby się jednak ten chłopiec udał,sczegołnie że córcie już mam,ale oczywiście nic na siłe,podstawą jest żeb było zdrowe:tak:

a tak poza tym czy celowanie w chłopca nie jest trudniejsze?bo tu trzeba jak najblizej owulacji trafic (choc jak juz Sol pisala nawet to nie daje gwarancji)a na dziewczynke to mozna juz zaczynac kilka dni przed owu

mama czyli jak od jutra bede mierzyc i bedzie mniej wiecej 36,2 a za np 3 dni bedzie wzrastac tzn ze zbliza sie owulka,tylko po tym jednym cyklu i po tym jednym mierzeniu nie bede wiedziala czy nastepnego dnia temp nie bedzie jescze wyzsza i to w nastenym bedzie owulacja,z reszta mam chyba jeszcze test na owulacje wiec dla pewnosci sobie zrobie,ale mysle ze piątek,sobota to bedzie własnie ten dzień :-)

a jesczze jedno pytanie,jaka moze byz max róznica w godzinie mierzenia temp? czy cała godzina jest dopuszczalna czy juz wynik będzie błędny?

Ostatnia edycja:
PIXI - witaj:-) trzymam kciuki za wymarzoną córeczkę:tak::tak:

KASIEWIE - a u Ciebie trzymam kciuki za synka:tak::-D

Ja też mam już córeczkę i fajnie by było jakby drugi był chłopak ale jak będzie druga córka też się ucieszę:-) Przynajmniej mnóstwo ciuchów mam bo ja taki chomik i wszystko pochowałam:-p

KASIAWIE- TEMP.UTRZYMUJE SIE NA MNIEJWIECEJ JEDNYM POZIOMIE-jak masz 36.3 a nagle 36.7 to wlasnie jest owulka i trzba dzialac a jak masz test to wykorzystaj:))zycze Ci z calego serca zeby udalo sie za pierwszym razem,ale jesli nie to jak bedziesz mierzyla to chociaz bedziesz juz mial jakichs obraz cyklu...od owulki jest 24 godziny na zaplodnienie potem obumiera jajeczko.TIXI- a Ty jaki masz plan??? :)))NAPISALAM takieeeego posta i mi wcielo-nie dosc ze nie mam opcji Odpowiedz to jeszcze to wcinanie postow-brrrrrr :(((( a jesli chodzi o godzine mierzenia o moze byc roznica godziny przed lub po wyznaczonej i wtedy jest miarodajne-ja nastawialam sobie budzik na 7 mierzylam i dalej spac(przy 1 ciazy) a przy drugiej na 8 mierzylam i wstawalam a chwile pozniej Zunia sie budzil-teraz nie mierze(choc jak w tamtym cylku sie staralismy to mierzylam)bo biore hormony i mierzenie nie ma sensu,ale jek odstawie i dostane @ to zaczynam mierzyc,nastawie budzik na 7 a chwile pozniej i tak wstaje bo wioze zuze do przedszkola.przemysl kiedy Tobie pasuje i staraj sie trzymc tej godzinki:))

Ostatnia edycja:
nika32 witaj:-)i dziekuje za kciuki ja za ciebie takze trzymam:tak:
KasiaWie a mi sie wydaje ze celowanie w chłopczyka jest łatwiejsze, moja siostra ma synka i starali sie dzien przed owulka a ja znam moje cykle bo przez ostatnie trzy miesiace obserwowalam moj organizm i bylo by mi latwiej sie starac o chlopca a tak musze celowac przynajmniej trzy dni przed ...ale tak jak mowisz najwazniejsze zeby zdrowe dzieciatko bylo nie mniej jednak pomarzyc sobie zawsze mozna ...

ja juz zamykam bo jutro do pracy rano trzeba wstac:wściekła/y:
dobranoc wszystkim miłych senków

hejka
Wpadłam tylko na chwilę,powiedzieć że żyję ale czasu na bb rak:(
Praca.dom,rodzina,fotografia i piękna pogoda za oknem sprawiają że czasu na neta brakuje.Gdy tylko świeci piękne słoneczko to wychodzimy na dwór,wczoraj byliśmy pół dnia w wesołym miasteczku,wszyscy mieliśmy radochę i cieszyliśmy się z przejazdu kolejkami hehe:))
Dziś z mężem przemeblowaliśmy sobie mieszkanie,dokupiliśmy półkę na książki i kilka kwiatów tak aby było bardziej przyjemnie i jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Także jakoś u mnie leci kochane:)
Pozdrawiam was serdecznie:)
Buziaki!

PIXI ,NIKA-dobranoc i ...karaluchy pod poduchy:))do jutra AGNIESZKA- witaj i zagladaj do nas od czasu do czasu-jak tam ze staraniami-kiedy zaczynacie???bylas w koncu u ginek w Pl??? ja jeszcze biore 2 opakowania po 21 tabl + 3 z tego opak.czekamy na @ i dzialamy-maz wciaz pyta- ILE JESZCZE??!! :)) JA TEZ BRYKA SPAC-TA LAZIENKA MNIE WYMECZYLA ,RECE BOLA TYLE CZESU W GORZE...ale mam juz zrobione-teraz podwiesznany sufit i gotowe:))do jutra babeczki kochane.

mama bardzo Ci dziękuję za wyjaśnienia:-)co do godziny to mam tu problem bo 2 razy w tyg musze wstac o 5.40 a w pozostałe wstaje po 7,no ale bede musiała to sobie jakos ułozyc:tak:
wiecie co powiem wam szczerze że jakos nie dpuszczam mysli ze ma się nie udać,juz sobie wsyzsko tak ułożyłam w głowie ze porosu musi sie udac,moze powinnamm tez sie nastawic na rozczarowanie,bo przeciez czasem to nie takie proste:baffled:
Ale najbardziej mnie zatanawia jak to mozliwe ze ma się dwójke dzieci (np jak mama05) a i tak miec problemy z kolejna ciąża,to takie nielogiczne dla mnie:eek:

ok dziewczyny to dobranoc,te które dzis próuja to powodzenia:-)a resce niech jak najszybciej mija czas zeby juz mogły się starać,a inne juz testować:-)
do jutra kobitki:tak:

reklama
Kasia - lepiej bym tego nie wytłumaczyła :-D Powodzenia - a jeśli chodzi o godzinę mieszenia to chodzi o to żeby to było jak się wyśpisz - otworzysz oczy i zaczniesz kojarzyć zanim wstaniesz. Jeśli wstaniesz jutro o 6 mierzysz o 6 jak o 9 to o 9.

A ja się męczę nad wymyśleniem adresu dla strony. Już zaczynam mieć dość :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry