• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wisienka wątpie :( on mały jest, pół roku ma, głupiutkie to takie było, poleciał gdzieś na działki... szukaliśmy go dzisiaj długo, kilka razy, wołaliśmy, nawet wzięłam jego piłeczkę z dzwonkiem, bo myślałam, że usłyszy i wylezie z krzaków i nic... nie ma go i już nie będzie :((

Wisienka wątpie :( on mały jest, pół roku ma, głupiutkie to takie było, poleciał gdzieś na działki... szukaliśmy go dzisiaj długo, kilka razy, wołaliśmy, nawet wzięłam jego piłeczkę z dzwonkiem, bo myślałam, że usłyszy i wylezie z krzaków i nic... nie ma go i już nie będzie :((
Nie panikuj,spokojnie.Młody ale instynkt ma:) WRÓCI

rureczka mały to nie znaczy, że aż taki głupiutki... jak się mu zimno i głodno zrobi to wróci w to samo miejsce... ja bym go szukała nad ranem albo jeszcze dziś wieczorem jak będzie ciemno... a jakby jednak się nie pojawił to na pewno będzie miał dość rozumku, żeby się do jakiejś dobrej istoty przykleić i ładnie przymilić.... :)

wisienka hej!!! i pa!!! :)))))

reklama
jest tu ktoś:-)

kurczee musze zrobic referat z geografi :-( na temat Groźnych zjawisk Meteorologicznych...
Kurcze brzyydka szkoła:-(

Ktoraś chętna do pomocy?;-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry