Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ledwo żyjęJust-witaj kochana ,dzieki za fluidki))
pewnie,ze tęskniłysmy za Tobą)))))
Mamusia- pozdrowię Lildzieki
czy Was tez tak boli głowa???????masakra jak mnie naparza....![]()
dziekuje Wam babeczki za wsparcie...na dniach sie wyjasni...
pisała z nimi laseczka JAEWA-pamiętacie Ją?????????
od wczoraj jest mamą
Viktoria ma 48cm i prawie 3kg.
przyszła na świat w Australii,naszego czasu po 5 rano)
Dziekuje Wam, kochane, za cieple slowo i troske! W czw. wizyta wiec czekam cierpliwie... Ale tu moge sie za wiele nie dowiedziec, bo ciaze prowadzi rodzinny...Nadal zle sie czuje, ale dzis przynajmniej tylko do 12.30 w pracy!
Jestem glodna jak cholera, a nic nie moge jesc... Jablko i krakers dzis...
![]()
Przedstawiam domek Grzegorza, Agnieszki, Kamila, i.... Olgi albo Bartka :-):-):-) acha... no i Bilona (pies), Kapusia(królik) i potencjalnego kotaToguś, niestety ze względu na swój zaawansowany wiek i bezstresowe dotychczas życie (bez psa) będzie mieszkał u mojej mamy ;-)
idę do łóżka poczytać - pogoda ku temu idealnaprzepiękne płaty śniegu lecą!!

Cześć Oliwka, Młoda :*
Mnie dopadła taka tesknota za mężem, ze się położyłam i sobie popłakałam, i guzik jest lepiej![]()
Cześć dziewczynki, jestem na chwilę
siedzę właśnie w starym mieszkaniu i dopadłam netachyba nie dam rady nadrobić wszystkiego, bo zapomniałam na której stronie skończyłam czytać ostatnio
Może lepiej napiszcie coś w skrócie dla Boogie robaczka![]()
Pozdrawiam Was wszystkie, całuję w każdy policzek, wysyłam fluidki od Remigiusza Franciszka ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
i pozytywną energię
PS.DOSZŁY MNIE SŁUCHY, ZE ZA MNĄ TĘSKNICIEja za Wami moje drogie kobietki bardzo
![]()