• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Buziaki Kochane! :biggrin2:
Jak samopoczucie z ranka? ;-)
U mnie dzisiaj pracowity dzień się zapowiada... Przede wszystkim jednak, jedziemy z moim Towarzyszem Życia na spotkanie u księdza poinformować go, że oprócz ślubu zaklepanego na przyszły rok chcielibyśmy też poprosić o chrzciny w tym samym dniu... Jednym słowem - musimy się przyznać do współżycia przed ślubem :szok::zawstydzona/y::-D No i ciekawa jestem, jak na to zareaguje i czy się w ogóle zgodzi... To będzie stresujące popołudnie... :confused:

Zawitam na pewno do Was późnym wieczorem :tak:
Miłego dzionka Skarby! :tak: :laugh2:

reklama
Sergi powodzonka u księdza :-)

A ja idę porobić za zmywarkę i kucharkę, zaraz Łukasz ze szkoły przyjdzie a że mojej mamy ni ma to czeka mnie przeprawa przez lekcje z nim..., trzymajcie kciuki...

sergi miłego i Tobie..!! Pomyślnego pozałatwiania :))

Jak to dobrze... że JA nie muszę, nie mogę i nie chcę drugi raz brać kościelnego :-D - oj ty niedobry kocurek :-p

mlodam dasz radę :-) Wprawiaj się!! :-D

Ostatnia edycja:
No i lipa...nie otwiera się:(
Chcę zobaczyć moją niunię.
Odwołuję uwodzenie,nie zasłuzył,właśnie mnie wkurzył:(

U mnie na owulke i na @ te same objawy...nerwy,wahania nastroju,ból brzucha...ahhhhhhhhhhhh.

Oliwka tulam :**

A ja się zmobilizowałam wskoczyłam do wanny, wzięłam książkę i co? przegapiłam listonosza... nie ma mojej pracy mgr ;(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry