• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
just masakara jakas... gdzie je wszystkie wywialo?
rurka pewnie u taty. zdrowia dla taty .
mama sie schowala pewnie razem z @
a reszta?
mam nadzieje ze mlodamamusia po tych wczorajszych nerwach rodzic nie pojechala:-)
rurka a ja juz prorokowalam ze pewnie u taty jestes:-)

Wiola nie wpuszczą mnie dzisiaj na SOR. Moja mama się w fartuch ubierze i wszędzie wejdzie :) ale nie pogorszyło się od wczoraj, a to najważniejsze :)

hejka
jestem :)

rureczka : przykro mi z powodu taty... zdrowka duzo zycze!!!

just : dobrze, ze sie juz zdecydowalas na szpital :) bedzie ok :)

pok : a pomysl o przekaskach kochane moje wzielam stad ze pislam ze to nie sa vente privees w sklepach danych czy tzw. ventes exclusives na ktore dostajesz zaporszenie do skrzynki na twoje nazwisko i okreslona ilos osob w okreslonym butiku w okreslony dzien w okreslony czas, gdzie ludzie wykupuje exlkluzywnie reszte kolekcji przy lampce szampana, tylko taka sama idea prywatnej sprzedazy, ale przez internet na skale masowa! i te firmy ktore robia ventes privees w sklepach swoich tak bardziej ekskluzywnie, nie wystawiaja nic na web... zeby sobie nie popsuc image'u :) wiec np. mozesz tam kupic firmowa dobra bizuterie, ale na pewno nie od chaumet :) voila :)

wiolka : hej :)

Rurrko to w ciągu dnia pewnie zaliczysz drzemkę, bo po takich emocjach to nie dziwne, że nie spałaś... Ale tak jak napisałaś, dobrze, że nie pogorszyło się :tak: będzie wszystko dobrze, a jak mama ma tam wejścia, to wszystko wie z pierwszej ręki :-)

Wiolka ja się zastanawiam jak się czuje Karola, po tym wczorajszym winie, czy nie boli ją głowa :sorry2:

No ale teraz to koniec żartów...

WYŁAZIĆ Z KRZAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jos zdecydowałam, ale całą noc mi się dzisiaj śniło, że mam już skurcze, że rodzę, że już w szpitalu jestem, co za masakra... pobudka ok 5 rano, bo ja mam taki słoneczny pokój i tu zawsze jasno jak słońce świeci, mimo rolety, jasno jak cholera i tyle :dry: i jeszcze trzeba podreptać do toalety, już w łażience światła nie zapalam, bo oczy by mi już się otworzyły na maksa...

Ostatnia edycja:
Witajcie babeczki :-)
Ja dziś miałam pobudkę o 4:30, później zasnąć nie mogłam i wstałam z bólem głowy i generalnie jest tak sobie :baffled: Ale może na powietrzu lepiej się poczuję i obudzę się :tak:
młodamamusia - znowu K coś zmajstrował? ehhhhhhhhhh te chłopy....
Boogie, ja jestem tak lekko nie w temacie, bo ostatnio rzadko zaglądam na BB, ale mam pytanko - znasz już płeć malucha? :-p
Mykam po drugą kawkę :blink:

balbinka : hej :)

widze ze wiekszosc dzis spala, ja ledwo widze na oczy ... zrobilam sobie pzrerwe w snie miedzy 3h15 a 5h30... zasnelam pewnie przed 6ta... i obudzilam sie o 8h00 jak jakis schizol punktualnie (jakbysmy szli do zlobka) a poldus wstal dopiero o 9h10 Hehehehhehehehe Spiace spocone stopule :))))))))))))))))
padam, tez ide po kawe

reklama
Balbinko :-D jesteś kochana:happy2:, właśnie miałam zapytać co się dzieje z Tobą :tak: znam już płeć ;-) Remigiusza Franciszka mam przyjemność przedstawić :-D
co u Ciebie? pewnie mnóstwo pracy w ogrodzie???
u mnie generalnie oczekiwanie na AKCJĘ... walizka spakowana, ja na razie całkiem spokojna, oprócz tej dzisiejszej nocy, ale to po wczorajszej wizycie na oddziale położniczym w Gdyni :baffled: już podjęłam decyzję, wolę jechać 30 km ale do szpitala specjalistycznego z nowymi oddziałami, z ekipą lekarzy i położnych, bo to co wczoraj zobaczyłam to lekko podkolorowany PRL, w głowie się nie mieści, że coś takiego jeszcze funkcjonuje w tych czasach :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry