• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wejherowo faktycznie wygląda zachęcająco :) No i jednak specjalistyczny :)
Mam większe zaufanie do specjalistycznych albo klinicznych szpitali... mają najbardziej kompetentnych lekarzy - choć nie zawsze najbardziej przyjaznych.

Powoli będe zmykać .... poczytam Kaz Cooke - jestem już w połowie pierwszego poradnika :)

oliwka ... co ja chciałam napisać .... coś miłego, ale nie mam pomysłu jakoś :(
Wyśpij się dobrze w każdym razie .. mózg się zresetuje i na chłodno rozłóż związek na czynniki pierwsze - zrób listę plusów i minusów - może coś przeważy ....

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurrku lektura wciąga :-D

jestem nadal w szoku, sorry ale to taki temat dla mnie na gorąco... Jednak nie ma co ryzykować, decyduję się na szpital w Wejherowie, moja znajoma mnie już ostatecznie przekonała i widziałam tam na liście lekarza u którego byłam dwa razy na prywatnej wizycie, bardzo kompetentny ginek

Dziewczyny napisałam mu esa : " No i znowu sie na Tobie zawiodłam. Ale to juz ostatni raz !... " a on mi odp "Czemu sie zawiodłaś o ile mi wiadomo nie ugadywałaś sie ze mna bo nie chciałaś.. "

No mnie chyba Roz***(&^&*%&^$&^%*%^(^( !!
FRAJER NO !...

NO to mu napisałam " Wsadź se te obiecanki w du**E.. Chyba nie pozostaje nic innego jak sie pożegnać... " To mi odp : " Przepraszam ze ci przeszkadzam "

No kU***&^%&^$&^$&^$*^$^* śmiech na sali :-D:-D:-D:-D

przepraszam za słownictwo ale no nie moge juz no !:-(

Młoda a kopniesz go w doopsko ode mnie???? :wściekła/y: co za patafian...
zostaw go, bo nie jest wart Twoich nerwów, a dla Ciebie i Maluszka najważniejszy jest teraz spokój!!!!!!!

Just z miłą chęcią go kopne !
No roz*****)(&(^%*%%^$% mnie zaraz noo !...
co za osioł no !...
Przecież on normalny nie jestes do jasnej cholery no ... ;/
wrrrrrr

Młoda, spokój, tylko spokój może Cię uratować, bądź tą mądrzejszą, przecież przez to Rafałek może się szybciej urodzić, a tego nie chcemy, ma się urodzić kiedy przyjdzie na to czas... więc teraz luuuuz i spokój....

reklama
Młoda tylko pamiętaj, że jeśli wejdziecie na stronę prawa, a on uzna dziecko, to musicie to uregulować sądownie, bo jeśli dziecko uznaje ojciec dziecka nabywa prawa rodzicielskie i może zdecydować, czy nazwisko po ojcu dostanie Rafałek, więc ja tylko informuję Cię...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry