• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
asionek : uwielbiam te emocje i najbardziej lubie zrywanie opakowania hehehehehe :) jak dziecko w boze narodzenie hehe :)

mlodamamusia : zobaczys zjak sie sprawy uloza :) jestes jeszcze mloda i zycie przed toba...
jednego jestem pewna i jendego nie polecam : byc razem na sile dla dziecka!
takie cos nigdy dobrze sie nie konczy, tylko czas niepotzrebnie sie traci
a dziecko nawet male ma sowj rozum i oczy i bardzo szybko zaczyna rozumiec, ze miedzy mama i tata jest zle, ze nie ma milosci itp...
dziecko jest najwazniejsze!
zobaczysz czy K. stanie na wysokosci zadania, ale jak dla mnie ... to skoro sie na to nie zapowiada... to ja nie tracilabym czasu... czasem lepiej nie ciagnac na sile i zaoszczedzic czas...sobie i dziecku...

kocurek : no fakt dom i pierscionek zareczynowy to sa juz przepiekne prezenty :)

Jos jak zawsze się z Tobą zgadzam. Nigdy nie wiadomo kogo można spotkać na swojej drodze, a będąc z kimś, kto nie docenia tego co ma, tylko niepotrzebnie traci się czas. Sama tego doświadczyłam.

Ja już na allegro szperam, ale się powstrzymałam, bo w poniedziałek będę w gdańsku, a tam sephora :D:D w elblągu nie mamy niestety...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry