hejka
postaram sie ogarnac i odp ale pewnie 1/3 zapomne :
ad. perfum light blue

widze ze wszystkie sa jego fankami

))))))))))))))
kocurek : podaj meza maila juz ja podsune pomysl na fajny prezent-wspominke dla swojej kocurkowej
mlodamamusia : nie, normalnie waze 46-48 przedzial ale w styczniu po chorobie schudlam w 2 tyg do 44,100 kg!!!! lekarz byl w szoku i porblem jest taki ze to sie tak mowi ze co tam zgubic 2-4kg ale przy takiej wadze to jets niebezpiecznie i nadrobic je paradoksalnie jets ciezko. ale nadrobilam do marca do 45kg a teraz juz na 100% jestem w normie i bedzie coraz wyzej

)))))))))))
asionek : nie sadze zeby byl limit kwoty, ja kiedys placilam karta meza i mi wyskoczylo ze wlasciciel karty niezgodny z danymi kupujacymi... no ale gdyby to bylo to, to tez by ci wyskoczylo... jej nie mam pojecia... nie jestem pewna bo jetsem tam od wielu lat ale... mam tylko jedno podejrzenie... moze trzeba uzyc "parrainage" wiec wysle ci dzis wieczor lub jutro zaproszenie i zobaczysz wtedy...
tylko podaj mi na pw maila!!!! teraz kojarze ze maz mnie "zaprosil" do kregu, a jego jego znajomy z pracy... nie wiem czy to sie zmienilo, ale moze to to ...! ?
pok : mowimy o stronce venteprivee.com
to jest taka stronka gdzie ciagle codziennie sa wyprzedaze. nie takie organizowane okolicznosciow w sklepie gdzie ci wysylaja zaproszenie (nietsety nie ma przekasek

) tylko normlanie w internecie, wyprzedaz wysylkowa
ja jestem od tej stronki uzalezniona, luksus za rozsadne pieniazki

nie wiem czy wyslaja do CH... ale mozliwe ze tak... wiem ze do kilku panstw wysylaja ale nie pamietam do ktorych!
oliwka : cholerka... przyznam ci ze nie bardzo wiem co powiedziec/myslec... bo gubie sie troche u was... zauwazylam ze jest bardzo "biegunowo" ze tak powiem, raz sie staracie o dziecko, pozniej nie, za moment znowu sie staracie i chwile pozniej ...rozwod?????????? jej...
mam nadzieje, ze to jets tylko takie nakrecanie sie ktore stymuluje wasz zwiazek

o i wszystko sie ulozy tak jak w glebi serducha tego pragniecie
just : super ze spacer zlaiczony, zazdroszcze morza! jak wizyta porodowki...? stresik maly ???

))
rurka : ja w obecnej chwili tez mam ok. 10 perfumikow

3 i tak juz wydalam te co moi sie znudzily i ...zeby zwolnic miejsca na polce na nowe... ty naparwde jestes taki schizol maniak jak ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie ciesze hehehehehehhehehehehe

mam nadzieje, ze progesteron okaze sie ok i ze nie ma przeszkod, a wlasciwie to ze badania itp niepotrzebne, bo juz jestes w ciazy !!!
asionek : tez lubie ten TM! a w tych co wydalam byl jeszcze angel, smieszna historia. taki mocny lubilam go jak bylam w liceum i w wieku 23 postanowilam do niego wrocic, kupilam pod impulsem... i sie okazlao ze po kilku psiknieciach kompletnie nie moge go zniesc!!! ale wogole to zauwazylam ze tez mi sie gust troche zminil w ciazy ( z leopoldkiem) no i po niej...

V&R tez lubie i jeszcze N; rodriguez for her i tez wiele wiel innych , a z mocnych to Classique Jean Paul Gauthier u mnie musi byc

ze slodkich euphoria CK

do tych wracam, a reszta to ciagle kombinuje jakies zmiany
aha z TM tez jeszcze lubie Alien, ale tez jets mocny wiec rzadzko i na wieczor

i raczej zima/jesienia
HALO JA TEZ NIE MAM POLSATU ANI ZADNEJ POLSKIEJ TV I TEZ BYM CHCIALA WIEDZIEC CO MOWIA!!!!