• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o widze ze ciezki temat zawital...
a co do perfumow to ja jeszcze lubie celin dion( taki rozowy- nie pamietam pelnej nazwy)
rurka podlecza cie i bedzie si

reklama
Kurde,Rureczka...nie ma warunków,żeby odpocząć.Zresztą od czego?Ja nie jestem zmęczona mężem tylko sytuacją.A sytuacja się nie zmienia i nie ma możliwości na zmianę jej.
Pierniczę już:))
Nieważne:)
Rurka ja uwielbiam wiele perfum ale mam uczulenie:(
Moge używać rzadko i tylko jedne lub dwa max...Mam straszne migreny od perfum:(

Oliwka a ja uwielbiam... mam chyba z 10 różnych i mogłabym się psikać na okrągło :) ale niektóre zapachy też powodują u mnie ból głowy...

Wiola przynajmniej wiem co jest nie halo i co muszę naprawić. Ale w piątek mu nagadam, że taką kasę zdziera a ja muszę na własną rękę badania robić. Przynajmniej będzie wiedział, że ze mną nie ma żartów!

Rurka ja juz mam serdecznie wszystkiego dosyć. NIekiedy jak na niego patrze to mam dość kompletnie dość!!!...
On sie do Ch**A*%*$&^$&^$^ niczym nie interesuje . 3 dni go na oczy nie widziałam . Nawet nie napisze jak sie czuje . A czuje sie bardzo źle...

I jeszcze jak sobie przypomne jego słowa ktore kiedys wypowiedział to ryczeć mi sie chce... :-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny. W piątek idę do ginekologa i nie wyjdę od niego, jak mi nie da skierowania na wszystkie badania. Skoro płacę 150 zł za wizytę to chcę widzieć jakieś efekty leczenia. Na razie widzę tylko ubytek kasy na koncie i nic więcej!

jasne , ze nie odpuszczaj !! dobrze , ze porobilas te badania to juz jakies swiatelko w tunelu i teraz bedzie wiadomo co i jak beac zeby dzidzia sie pojawila :))

Jestem,
nie poszłam na mecz.
Rozstałam się z mężem.

Oliwka moze to tylko taki gorszy dzien ?? przeciez na ogol pisze pozytywnie o waszym zwiazku , a niekiedy to wrecz z zachwytem wiec nie kumam jak moze byc taka zmiana przez pol dnia ??
tez mam takie mysli niekiedy , ze mam chec mojego w dupsko kopnac , ale wiem , ze to nerwy i chwilowa zlosc , a pozniej juz jest oki :)
takze pogadajcie na spokojnie jeszcze raz i napewno bedzie dobrze :))

co do perfum ja na lato i wiosne wrecz kocham mrozno , slodkie Thierry Mugler Innocent , a na zime i jesien ( chociaz lato tez lubie wieczorekiem ) , Viktor&Rolf Flowerbomb cieple ciasteczkowe perfumy i na szczescie nazwa mylaca , bo od kwiatow mnie leb boli :/
to jest top dwojka , bo zapachow ktore lubie jest wiecej :) ale te zawsze musze miec :)

Młoda ja już Ci kochana kiedyś pisałam... bardzo nieodpowiedzialne zachowanie. To ma być partner i przyszły ojciec? bardzo mi się to nie podoba!

Rurka i masz rację,nie daj się!!!!
Ja się też miałam nie dać ale niestety winko mnie pokonało:))
Piszę tego posta i piszę...hehe...literki mi się mylą:)))
Młodamamusia,ja tam swojego właśnie w tv widzę:) Na meczu jest:)
Zaraz na Polsacie będzie znowu o tej dziewczynie.Rozmawiałam z nią godzinę temu,jest strasznie wdzięczna za pomoc.

Asionek,wiem ale czasami sama miłość nie wystarczy:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry