• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka ;***
Jest jakiś skrót tego progesterona ?
bo patrzałam teraz na wyniki swoje i tu nie mam nic ...

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurrku :zawstydzona/y: ja nie wiem, ale ostatnio mam takiego leniwca, że :szok: balsamem nie chce mi się posmarować, bo... bo mi się nie chce :zawstydzona/y:
kurka wodna o własne ciało dbać mi się nie chce, a służyć ono ma jeszcze przez jakieś 75 lat, a tu taki klops... :dry: trzeba jakoś tego lenia wyrzucić zza kołnierza, jak tak można??? :-D

Młoda :zawstydzona/y:

a dzisiaj mamy zwiedzanie oddziału położniczego ze Szkoły Rodzenia i zastanawiam się czy już walizki ze sobą nie zabrać :-D:-D:-D

Jos no tez nie wiem co jest grane ?? a moze tam jest jakis limit od danej kwoty ??
podobnie mialam na poczatku z brzuchem :) tylko ja go widzialam , bo wiedzielam jaki byl wczesnie dokladnie , a pozniej to wygladalam jakbym sie z deka za duzo najadla hehe
tez mnie laskocze maly , ale raczej to przyjemne uczucie :))

Witajcie dziewuchy.
Też jesteście ugotowane:szok:

jeszcze nie jest tak zle :) u mnie bedzie kilka razy gorzej wiec teraz korzystam poki jeszcze jest w miare oki z temperatura :)

Oliwka ze ma zabezpieczona pomoc już, ze duzo dostała od ludzi i że się mops zainteresował. I że może jej przydziela kuratora, żeby sprawdzał co z dzieckiem.

kurator napewno by sie przydal

Młoda no moim marzeniem było mieszkanie nad morzem i się spełniło :tak: bo tak postanowiłam i tego dokonałam :happy2: więc trzeba śmiało podejmować ryzyko i mieć marzenia :tak:

a co do zapachów wód i perfum, to ja się kocham od wieeeelu lat w D&G light blue i nie zamienię ich na żadne inne, no chyba, że pachną cytrusami lub zieloną herbatą jak Elisabeth Arden :zawstydzona/y:

tez mialam takie marzenie i jak widac tez sie spelnilo :)) takze trzeba wierzyc masz racje :)

Dziewczyny nie robię jutro testu. Odebrałam wyniki i mam tak niski progesteron, że nie ma szans na ciążę.

poczekaj do jutra na spokojnie
ja wierze , ze ci sie uda w koncu !!!
jezeli nawet nie teraz to juz przynajmniej wiesz co trzeba naprawic :) a to juz duzo

reklama
Dzięki dziewczyny. W piątek idę do ginekologa i nie wyjdę od niego, jak mi nie da skierowania na wszystkie badania. Skoro płacę 150 zł za wizytę to chcę widzieć jakieś efekty leczenia. Na razie widzę tylko ubytek kasy na koncie i nic więcej!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry