• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)
ja na sekunde! serio i to pod presja
pierworodny juz czeka na mnie z hulajnoga i wola do wyjscia a ja w pizamie - spalismy

wiolka, kocurek : tez lubie D&G, wogole jestem maniaczke perfumowa :) musze ciagle zmieniac, w zaleznosci od dnia, humoru, wyjscia, ubioru, pogody pory roku :) nie potrafie skonczyc 1 butli i dopieor uzyc nowej

kocurek : lubie evidence :) a za 1 zl to jzu wogole szal :))))))))))))))))))))))
przykro mi z pwoodu perfumu... wiem co czujesz tez mi sie raz zdarzylo... :( a poldus mezowi zbil prawie nowy krem lancoma :) hihihihihihi
tylko widzisz z moim mezem to jets tak ze mi sie serce krajalo i mialam ochote go szpatulka zbierac z kafelkow, a maz nawet nie zauwazyl ze go nie ma... :) sa ludzie co zyja bezstresowo hahahaha

asionek : super ze juz czujesz motyla :)
a ja musze sie wam przyznac , ze motyla muskania slynnego... nie cierpialam... ogolnie jetsem gilgotliwa, cala podstawowke sie na mnie wyzywano... i te muskanie motyla tez jakos mnie gilgalo od srodka i mnie to... draznilo ...cala sie spinalam jakby bojac sie dalszego laskotania
ja wole konkretne pukniecia, kopniaki :)

asionek : nie kumam co z tym vente privee... :(

mama : gdzie jestes?

wiolka : fajnie ze iwcia spi :) a jakiego dokladnie d&g uzywasz?

asionek : rosnie... rosnie powoli ale nie pokazuje bo narazie to raczej smiech na sali... :) ze rosnie widze ja i maz bo wiemy jak wygladam na codzien... dla 99% ten brzuch jets normalny lub lekko najedzony
ale jak ja jetsem chuda 44-46kg wrecz prawie wklesla a teraz jestem wzdeta... not o my wiemy ze takiego brzucha to ja nie mialam od czasu leopodlka.... od liceum nie zmioenilam wagi, wazylam tyle ile teraz waze na poczatku 3 m-ce ciazy (bo 3kg nadrobilam po styczniowym schudnieciu do 44kg) ale teraz juz bedzie tylko ciezej i pelniej :))))))))))))))))))))))))))))))

jestem...

:szok: ufff płonę dziewczyny, w Sopocie to był chociaż taki przyjemny wiaterek od morza, a w domu teraz gorąc :szok:

Rurreczko czy to nie jest taka Helenka z sagi o rodzie Borejków??? :-D

Kocuurrku jestem :-D melduję się!!!

Oliwka Wypowiadała się ze narazie ma pieluszki ma kaszki i gerbera . Wypowiadała się jej sąsiadka i matka . Do sąsiadki chodziła po ciepłą wode zeby wykąpać małego .

Oliwka ze ma zabezpieczona pomoc już, ze duzo dostała od ludzi i że się mops zainteresował. I że może jej przydziela kuratora, żeby sprawdzał co z dzieckiem.

Młoda no moim marzeniem było mieszkanie nad morzem i się spełniło :tak: bo tak postanowiłam i tego dokonałam :happy2: więc trzeba śmiało podejmować ryzyko i mieć marzenia :tak:

a co do zapachów wód i perfum, to ja się kocham od wieeeelu lat w D&G light blue i nie zamienię ich na żadne inne, no chyba, że pachną cytrusami lub zieloną herbatą jak Elisabeth Arden :zawstydzona/y:

Dzięki:)
Ja tez jej zaniosłam kilka rzeczy i jutro znajome mi przyniosą nastepne:)
Lecę,będę wieczorem

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry